tadlarını bile bilmiyorum çünkü çocukkende hiç içmemişimHerkes onları içiyor tek sen içmedin değişik
@Forumdash liptonda meyva tadı hariç tuhaf tadlar yok didi ve fuse gibi
tadlarını bile bilmiyorum çünkü çocukkende hiç içmemişimHerkes onları içiyor tek sen içmedin değişik
Hasbam hayatında kaç kere mango yedintadlarını bile bilmiyorum çünkü çocukkende hiç içmemişim
@Forumdash liptonda meyva tadı hariç tuhaf tadlar yok didi ve fuse gibi
o LİPTON ICE TEA aslında FUSE TEA değil ! FUSE TEA Güzell Olanı 😉benimki çocukluktan gelme aslında çünkü çocukken fanta kola butür şeyleri içemiyormusum yanı hayatımda hiç imedim bunları tadlarını bile bilmem
ayy ayrıca fuse içenleri anlayamıyorum soğuk çay markalarının belkide en berbat olanı fusedir öyle kötü bir tadı varki sıvı sabun içiyorsun sankı ıyyy
Kavunlusu ve çileklisi de mi varmış.Ben Çilekli ve Kavunlusunu daha çok seviyorum ama şeftalisi de güzel.En azından asitli değil
Didi ve Fuse Tea evlerden uzak
BULABİLİRSEN BANA da HABER VERİRSEN İNAN Kİ MÜKEMMEL MAKLUBE GEÇERBulursam alırım ondan da.
Dün ilk kez görüp aldım. Harikaymış gerçekten çilekli ve kavunlusu da. Şeftaliden sonra iki numaram oldu.Ben Çilekli ve Kavunlusunu daha çok seviyorum ama şeftalisi de güzel.En azından asitli değil
Didi ve Fuse Tea evlerden uzak
kavunlusunu hiç görmedim ama çileklisi bizim burdaki bakkalda var ama tadına hiç bakmadım çilekte en sevdiğim meyva lezzeti güzel olabilir belki bir ara deneyebilirimDün ilk kez görüp aldım. Harikaymış gerçekten çilekli ve kavunlusu da. Şeftaliden sonra iki numaram oldu.
İkisi bir arada işte dediğim.kavunlusunu hiç görmedim ama çileklisi bizim burdaki bakkalda var ama tadına hiç bakmadım çilekte en sevdiğim meyva lezzeti güzel olabilir belki bir ara deneyebilirim
aa karışşık kavun çilek hmm yok bizim burda sadece çilekliside var ama nedense içeceklerde çilekliler pek hoşuma gitmiyor hiç bakmadımİkisi bir arada işte dediğim.
Ben de çilekli içecekleri pek sevmem normalde de bunu yapmışlar olmuş.aa karışşık kavun çilek hmm yok bizim burda sadece çilekliside var ama nedense içeceklerde çilekliler pek hoşuma gitmiyor hiç bakmadım
aa yok bunu hiç görmedim sanırım ama kavun olduğu için denememBen de çilekli içecekleri pek sevmem normalde de bunu yapmışlar olmuş.
Kavun tadı çok baskın değil. Kardeşim de kavun sevmez mesela ama bunu sevdi.aa yok bunu hiç görmedim sanırım ama kavun olduğu için denemem
bu arada benim dediğim sade çilekli didi markasıymış lipton değil