Yeme-İçme Lipton Ice Tea

Son zamanlarda neden aldığımı sorgulamaya başladım, tadı ekşi geliyor. Fuse tea'nin ice tea'si daha iyi sanki. :)

5449000189356.jpg

Eskiden Lipton içerdim, taa ki onu görene kadar :hearteyes: :A

aa daha geçen gün demiştim bende bu ramazanı lipton ile geçirdik teneke kutu haliyle yemeklerle tercih etmiyordum ama şişe halleriyle yemeklerdede artık çok tercih ettiğimiz içecek birde ben kola fanta gibi asitli gazlı içecekler içmiyorum oyüzden lipton daha değerli oluyor tabi şeftalisini içiyorum sadece hatta 1 bardak içeyim şuan dolapta buz gibi duruyor
:A :A :A
hala aynı fikirdeyim özellikle kola fanta içmeyen birisi olarak iftarda vazgeçilmesim şişe olarak şeftalisi iftarlarda harika gidiyor iftar olsada içsek :A :A :A
brandtalks-lipton-ice-tea-sizin-aile-kac-litre-reklam.jpg

hala aynı fikirdeyim özellikle kola fanta içmeyen birisi olarak iftarda vazgeçilmesim şişe olarak şeftalisi iftarlarda harika gidiyor iftar olsada içsek :A :A :A
brandtalks-lipton-ice-tea-sizin-aile-kac-litre-reklam.jpg
Bunlar dolapta tam anlamiyla istedigim soguklugu sağlayamiyor diger icecekler saglarken neden acaba :) Bi kac kiside daha gordum diger icecekler kadar sogumuyolar :)

Bunlar dolapta tam anlamiyla istedigim soguklugu sağlayamiyor diger icecekler saglarken neden acaba :) Bi kac kiside daha gordum diger icecekler kadar sogumuyolar :)

Katılıyorum. Gerekli soğukluğu bende elde edemiyorum. Ya buz oluyor yaa ılık. Soğukluğu serinletmiyor bu üründe.:)