hala aynı fikirdeyim özellikle kola fanta içmeyen birisi olarak iftarda vazgeçilmesim şişe olarak şeftalisi iftarlarda harika gidiyor iftar olsada içsekaa daha geçen gün demiştim bende bu ramazanı lipton ile geçirdik teneke kutu haliyle yemeklerle tercih etmiyordum ama şişe halleriyle yemeklerdede artık çok tercih ettiğimiz içecek birde ben kola fanta gibi asitli gazlı içecekler içmiyorum oyüzden lipton daha değerli oluyor tabi şeftalisini içiyorum sadece hatta 1 bardak içeyim şuan dolapta buz gibi duruyor
Bunlar dolapta tam anlamiyla istedigim soguklugu sağlayamiyor diger icecekler saglarken neden acaba Bi kac kiside daha gordum diger icecekler kadar sogumuyolarhala aynı fikirdeyim özellikle kola fanta içmeyen birisi olarak iftarda vazgeçilmesim şişe olarak şeftalisi iftarlarda harika gidiyor iftar olsada içsek
10 dakıka buzlukta tut sende cnm daha fazla tutma ama içi buz olmasınBunlar dolapta tam anlamiyla istedigim soguklugu sağlayamiyor diger icecekler saglarken neden acaba Bi kac kiside daha gordum diger icecekler kadar sogumuyolar
Bunlar dolapta tam anlamiyla istedigim soguklugu sağlayamiyor diger icecekler saglarken neden acaba Bi kac kiside daha gordum diger icecekler kadar sogumuyolar
Bunlar dolapta tam anlamiyla istedigim soguklugu sağlayamiyor diger icecekler saglarken neden acaba Bi kac kiside daha gordum diger icecekler kadar sogumuyolar