Yeme-İçme Lipton Ice Tea

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Eskiden teneke kutu şeklinde satıldığı dönemde yüzüne bakmadığım, sevmediğimi sandığım ama son yıllarda şişe ve diğer seçenekleriyle piyasada yer almaya başlayınca giderek sevmeye başladığım harika içecek.

Özellikle bu yaz itibariyle benim için yaz aylarının vazgeçilmezi haline geldi. Yazın Nescafe'si bile sayılabilir aslında. :)

Didi, Fusetea gibi rakipleri de iyi olsa da Lipton'un kalitesi biraz daha öndedir. Özellikle şişe açıldıktan 1 gün sonra bu fark daha net anlaşılabilir.

Not: Övgüyü hak eden şeftalili halidir elbette. Limonlusu vasat.

Birkaç denemeye rağmen pek bir yakınlık kuramadığım doğu-batı sentezi. Her şeyi salla ama çayı demle hacı. :)

images (2).jpg

Fakirlikten Bim'inkini daha çok tükettiğim ama tadı en güzel olan soğuk çay. Favorim şeftalili olan.

Ayrıca Didi'nin tadı çok kötü. :(

Fuse tea mango şahanedir. 3 senedir senedir en sevdiğim içecek soğuk çay:X Bakın buraya yazıyorum 2 seneye kalmaz soğuk kahve de moda olacak:A Ama ben ev yapımı soğuk kahveyi seviyorum. İçeriğini kendin geliştiriyorsun:X

Ben de 1-2 sene önce Didi'nin şeftalisinden içerdim, ama şeftali parçacıkları boğaza kaçmaya başlayınca uzaklaştım. Son zamanlarda Lipton'un bağımlısı oldum. Şeftalisi güzel, ama limonlusunun da ondan aşağı kalır yanı yok. Arada Fuse Tea'yi de içiyorum, ama Lipton benim için birkaç adım daha önde. Bu arada buradaki çoğunluğun aksine kutulu halini daha çok tüketiyorum. :)

Son düzenleme:
Fuse tea mango şahanedir. 3 senedir senedir en sevdiğim içecek soğuk çay:X Bakın buraya yazıyorum 2 seneye kalmaz soğuk kahve de moda olacak:A Ama ben ev yapımı soğuk kahveyi seviyorum. İçeriğini kendin geliştiriyorsun:X
Cafe Crown'ın soğuk lattesini seviyorum ben baya. Popüler olmaması şaşırtıcı zar zor bulabiliyorum marketlerde falan. :D

Nescafe Xpress tarzı olanları diyorsan onlar ayrı bir tür tabii de fiyatı popülerliğinin önündeki en büyük engel. :D

Fuse Tea Mango dediğin papatyalı vsli 2-3 şeyin bir arada olduğu mu? Geçen @Çiğdem-'in durum güncellemesinde yazdığını görüp denemek için aldım da. :D

aa daha geçen gün demiştim bende bu ramazanı lipton ile geçirdik teneke kutu haliyle yemeklerle tercih etmiyordum ama şişe halleriyle yemeklerdede artık çok tercih ettiğimiz içecek birde ben kola fanta gibi asitli gazlı içecekler içmiyorum oyüzden lipton daha değerli oluyor tabi şeftalisini içiyorum sadece hatta 1 bardak içeyim şuan dolapta buz gibi duruyor
:A :A :A

aa daha geçen gün demiştim bende bu ramazanı lipton ile geçirdik teneke kutu haliyle yemeklerle tercih etmiyordum ama şişe halleriyle yemeklerdede artık çok tercih ettiğimiz içecek birde ben kola fanta gibi asitli gazlı içecekler içmiyorum oyüzden lipton daha değerli oluyor tabi şeftalisini içiyorum sadece hatta 1 bardak içeyim şuan dolapta buz gibi duruyor
Ben de asitli içeceklere tavır aldım 1 yıldır. Ice teaci olmamda bu da etkili aslında. :A

Ben de asitli içeceklere tavır aldım 1 yıldır. Ice teaci olmamda bu da etkili aslında. :A
benimki çocukluktan gelme aslında çünkü çocukken fanta kola butür şeyleri içemiyormusum yanı hayatımda hiç imedim bunları tadlarını bile bilmem :A :A :A

ayy ayrıca fuse içenleri anlayamıyorum soğuk çay markalarının belkide en berbat olanı fusedir öyle kötü bir tadı varki sıvı sabun içiyorsun sankı ıyyy :ppp:

Cafe Crown'ın soğuk lattesini seviyorum ben baya. Popüler olmaması şaşırtıcı zar zor bulabiliyorum marketlerde falan. :D

Nescafe Xpress tarzı olanları diyorsan onlar ayrı bir tür tabii de fiyatı popülerliğinin önündeki en büyük engel. :D

Fuse Tea Mango dediğin papatyalı vsli 2-3 şeyin bir arada olduğu mu? Geçen @Çiğdem-'in durum güncellemesinde yazdığını görüp denemek için aldım da. :D
Express almiştim. Kahve pek sevmediğim için tatlıdır diye vanilyalı almiştim o bile genizimde acı tad bıraktı:X en iyisi evde kendi yapmalık, boş bi vaktınde dene:X

Bunu demiştim @Çiğdem- bana rengi kokusu tadı filan çok iyi geliyor:X egzotik:A

images

Express almiştim. Kahve pek sevmediğim için tatlıdır diye vanilyalı almiştim o bile genizimde acı tad bıraktı:X en iyisi evde kendi yapmalık, boş bi vaktınde dene:X

images
Farklıymış o, bulursam ondan da denerim. :A

Expressin vanilyalısı berbat klasik al alacaksan. :D

images
bu markadan nefret ediyorum çok berbat bir tadı var normal soğuk çay değil akıcı olsun diye farklı birşey denemişler sıvı sabun gibi 1 defa denedim hayattan soğumuştum