Ben Gökhan Gönül Beşiktaş'ta derken ''tamam'' diyip inanmayan anca formasını alırsınız diyen insanlar şimdi karalama kampanyası başlatmışlar.
Gökhan'ı eleştiren arkadaşlar sezon boyunca neler yazmışlar diyerek
@xdragxx'in açtığı tüm konulara baktım tek eleştiri göremedim.
)
Beşiktaş'ın maç konularında Olcay, Necip, Beck, İsmail, Mustafa Pektemek, Tolga gibi oyuncuları maçlarda istisnasız her maç eleştirmişim. Şimdi 9 yıldır kaptanlığını yapmış adama çamur atıyorlar.
@xdragxx'i ayrı tutuyorum. Sezon boyunca Aykut, Beşiktaş'ın ön tarafı iyi demiştir hep, ben de Fenerbahçe'nin geri 5'lisini beğenmiştirim. Geri 5'li bir tek Kajaer'den oluşmuyor, Kajaer zaten topu oyuna sokamıyor (kesicilğine laf yok) oyunu geriden kuran Gökhan ve Caner idi.
Olayın aslını da çarptıracaklar akılları sıra.
Gökhan Gönül mevzusunun başlangıç tarihi Şener Özbayraklı transferine kadar dayanıyor. O dönem Şener'in görüşmede ''oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum, Gökhan Gönül varken zor'' dediği, bizzat Aziz Yıldırım'ın da ''Gökhan ile sözleşme uzatmayacağız dediği'' biliniyor.
Oyuncunun derdi para olsa Fenerbahçe'den daha az rakama Beşiktaş'a Evet demezdi. Nedir şimdi oyuncunun karakterine falan bel altı vurmak. Yandex başkan babasının çiftliği gibi kulübü yönetiyor diyemiyorsunuz tabii.
Twitter'daki Fenerliler üzülmüyormuş ahaha.
Abi öyle diyorsun da Van Der Wiel hem daha genç hem daha iyi. Gökhan'ın yaşı önemli değil diyorsun da çoğu futbolcu en tembel futbolcu olarak Gökhan'ı gösteriyor, sık sık sakatlanıyor.
İstanbul'u gezip gitmiş diyorlar. Şu son bomba olayları kötü etkileyebilir. İnşallah alamazsınız.
Van Der Wiel'i transfer olduğu konuya iyi transfer olduğunu yazdık. (Konusunu da ben açtım) Bizim formamızı giymese de çamur atacak kadar gözü kör fanatik biri değilim.
Gökhan ve Caner, Ersun Yanal'ın hücum futbolunda ikisi de muhteşem futbol sergilediler. Perreira ise oyuncuları ileriye çıkartmıyordu. Caner'in buna nasıl tepki gösterip hoca ile kavga ettiğini biliyoruz.
Yalnız şunu unutmamak gerek. Eldeki elma daldaki elmadan iyidir. Geçen yıl Van Persie, Nani gibi 40 milyon Euro harcanan kadro için açık ara ligi zirvede tamamlar deniliyordu sonu malum. Bir oyuncunun ne vereceğini bilemezsin. Hele ki bu oyuncu hastayım deyip Milli takımın kampını terk ederek akşamına kızlarla bar da alem yapıyorsa.
Sakatlığına gelince, Trabzonspor'dan beri hiç sakatlanmayan Burak geçtiğimiz sezonun ilk yarısında üst üste adale sakatlıkları yaşadı. Bunada sebep tam iyileşmeden oynamak istemesi veya hocanın oynatmak istemesi sebebi neden oldu. Yani bir oyuncu tam iyileşmeden sahaya sürmeyeceksin Gökhan'da da aynısı yaşandı. Yoksa önceki yıllarda böyle bir durumu yoktu, Şener de transfer olmadan önce 40-50 maç tek başına sağ beki taşıdı.
Ayrıca Gökhan'dan önce oyuncuya biz taliptik. Fenerbahçe'den önce Skrtel, N'Koulou ve Kolaraov'a talip olduğumuz gibi. Biz kime talip olsak araya girip Yandex başkan fiyat kızıştırıyor. Allah görüyor zaten böyle yaptığı için Diego, Van Persie ve Ozan'ın hayrını göremedi. Diego'ya imza parası 5 milyon yıllık 3,5 milyon Euro maaş. Van Persie'yi bedava alacaktık 5 milyon imza parası yıllık 6 milyon maaş, sonunda da UEFA kriterleri.