@takas @Polat Şaşmaz benim haxballda verdiğim tüyoyu Kadir'e söylesek neresiyle güler beyler ?Söylede yalandır aga onlar
@takas @Polat Şaşmaz benim haxballda verdiğim tüyoyu Kadir'e söylesek neresiyle güler beyler ?Söylede yalandır aga onlar
Ne tuyosu vermistin unuttum
bir tane spikerimiz var şimdi de sunucu mu dedigim gibi sallamasyon isimleride yazsanaİpucu:
1- Çocuklar Duymasın da eski erkek manken
2- Bayan Sunucu
Ee bunu yazdın mecbur söyleyecen bakalım senin kaynak ne sallamış 😀
Vatan Şaşmaz - Pelin Batubir tane spikerimiz var şimdi de sunucu mu dedigim gibi sallamasyon isimleride yazsana
Pelin Batu değil Pana Filmin binasının önünden geçmek Pana Filmin bulunduğu binanın muhitinin 5 km yakınından geçemez, geçene de selam veremez. Kim salladıysa ağır sallamış. Benim tüyo bile daha mantıklıVatan Şaşmaz - Pelin Batu
Sende insani cildirtirsinPelin Batu değil Pana Filmin binasının önünden geçmek Pana Filmin bulunduğu binanın muhitinin 5 km yakınından geçemez, geçene de selam veremez. Kim salladıysa ağır sallamış. Benim tüyo bile daha mantıklı@-KADİR- iyice meraklansın
![]()
Olum Pelin Batu iblisinin bu konuda bile işi yok ne Pelin BatusuSende insani cildirtirsin![]()
Yuh bu kadar sallamasyon olur la pelin patu pana filmde temizlik görevlisi olarak bile çalışamazVatan Şaşmaz - Pelin Batu
@batuhankaralar 'ın tüyosu buOnun tuyoyo kalsa sezon finalinde andy garcia alpacino sharon stone gelecekti
![]()
Aga şu an nirvanayı görduk bundan ötesi yok şimdi ne söylersen daha bi mantıklı gelecek kesinPelin Batu değil Pana Filmin binasının önünden geçmek Pana Filmin bulunduğu binanın muhitinin 5 km yakınından geçemez, geçene de selam veremez. Kim salladıysa ağır sallamış. Benim tüyo bile daha mantıklı@-KADİR- iyice meraklansın
![]()
Aga şu an nirvanayı görduk bundan ötesi yok şimdi ne söylersen daha bi mantıklı gelecek kesinPelin Batu değil Pana Filmin binasının önünden geçmek Pana Filmin bulunduğu binanın muhitinin 5 km yakınından geçemez, geçene de selam veremez. Kim salladıysa ağır sallamış. Benim tüyo bile daha mantıklı@-KADİR- iyice meraklansın
![]()
Doğru aga öyle bir raddeye geldi ki Memati geri dönecek desek inanan çıkarAga şu an nirvanayı görduk bundan ötesi yok şimdi ne söylersen daha bi mantıklı gelecek kesin![]()
Aynen aga ben de izledim. Harika konuştu. Bu özür olayını anlamayanlara ''sen özürlüysen ben napayım'' demesi güldürdüCumhurbaskanı az önce yaptığı konuşmayla resmen ders verdi.. gerçekten muhteşemdi.
Aha geldi cadı ablaSelamlar herkese
cezamı çektim geldim hepinizinden tek tek özür diliyorum iyi sohbetler
hepimize😉
Aha geldi cadı abla![]()
ne dedi aga videosu var mı?Aynen aga ben de izledim. Harika konuştu. Bu özür olayını anlamayanlara ''sen özürlüysen ben napayım'' demesi güldürdü![]()
Bugünkü iftar yemeğinde konuştu aga. Efsaneydi gece tekrarını izlersin haber bültenlerinde.ne dedi aga videosu var mı?
@-KADİR- kardeşim sesin çıkmıyor durumlar nasıl @china_shangai abi senin de yüzünü gören cennetlik bizleri unutma