Survivor 2016 - 109. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Sizce Finale Hangisi Çıkar?

• Damla

Oy: 3 27.3%
  • Atakan

Oy: 8 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
''bak biz demedik mi biliyorduk Acun torpil yapmış'' bunu derdim :D

yok abla onu demedim :D özgürü tanımam etmem :A zaten konumuz özgür değil :A hani damla acundan torpilli diyoruz , sen de o zaman finale çıkartırdı dedin ya ona dedim fazla şişirmek istemedi diye :D finale çıkartsa çok abartmış olurdu :D
İşte benim demek istediğim bu.sonuçta finalde olsaydı da bahaneler hazırdı:)

Ablam büyük bir boşlukta bence. :A
Kadın-Kadına siz bir dertleşin. :A
Evet @vadikızı nin aksamustu kullandigi avatardan belliydi. Atakanin birsuru fotograflari varken sectigi fotograf boslugunu kanitliyor. Bende destekliyorum ama benim avatar guzel 😛

Forumda ki bayan üyelerimizin ortak özelliği parlaklardır :A bu dal ile ilgili bilgi edin yoksa dışlanabilirsin :A
Bende sizinle takilirim sorun degil :)

Bende yorum yapayim bari dünden beri acun damlayi finale cikaracak diyip duruyorum bugünde acunun su sözünü duyduktan sonra kapattim tv yi izlemedim acun söyle bir sey dedi sosyal medyada bir yarismacinin rüzgari istedigi kadar essin oylamalar farkli oluyor dedi bunu duyunca dedim tamam acun bahaneleri hazirlamis atakani eleyecek neyse sonra internetten baktim kim finale kalmis diye atakan cikmis ben şok bir anda yani :A
@eskici sesin çıkmıyor hiç. :A
Yorumlari okuyordum daha yeni bitirdim :D öncelikle sunu söyliyim ben damlayi tutmayi birakali cok oldu o yüzden kiskanmam rahat olabilirsin :A zaten pek izlemiyorum artik bugünde tam izlemedim o yüzden fazla yorum yapamiyorum sampiyon belli zaten acun serkayi sampiyon yapacak artik bunu da tutturursam yine benim icin survivor bilgini diye bir konu acarsin gecen sene sem acmistin galiba :A

Bende yorum yapayim bari dünden beri acun damlayi finale cikaracak diyip duruyorum bugünde acunun su sözünü duyduktan sonra kapattim tv yi izlemedim acun söyle bir sey dedi sosyal medyada bir yarismacinin rüzgari istedigi kadar essin oylamalar farkli oluyor dedi bunu duyunca dedim tamam acun bahaneleri hazirlamis atakani eleyecek neyse sonra internetten baktim kim finale kalmis diye atakan cikmis ben şok bir anda yani :A

Yorumlari okuyordum daha yeni bitirdim :D öncelikle sunu söyliyim ben damlayi tutmayi birakali cok oldu o yüzden kiskanmam rahat olabilirsin :A zaten pek izlemiyorum artik bugünde tam izlemedim o yüzden fazla yorum yapamiyorum sampiyon belli zaten acun serkayi sampiyon yapacak artik bunu da tutturursam yine benim icin survivor bilgini diye bir konu acarsin gecen sene sem acmistin galiba :A
Acun öyle bir lafmi dedi? Bende sonlarini izledim. O laf bariz semih icin söylenmis.
Atakan alacaktir (umarim).
Senin favorin kimdi normalde?

Acun öyle bir lafmi dedi? Bende sonlarini izledim. O laf bariz semih icin söylenmis.
Atakan alacaktir (umarim).
Senin favorin kimdi normalde?
Aynen dedi semih icin de demistir tabi ama bir tasla iki kus hesabi hem semihin elenmesini buna baglayip hemde atakani bugün eleyip buna baglatir diye düsündüm ama atakani elememis sasirdim :D favorim diyecegim birisi yok ama hakedenin yanindayim atakan kazanmali ve rahat kazanir zaten ama acun serkayi yapacak eminim buna umarim yanilirim ama böyle düsünüyorum :D

Ben din konusunda @Polat Şaşmaz 'ın itirazını söyledim. O din konusuna cekti. Sen de onu destekler gibi konuşmuşsun. Dine cekmedin net bi şekilde ama destekledin.
Semih orda korkça davrana yunusa yusuf yusuf tabirini kullandı. Olay bundan ibaret. Yoksa başka bi art niyet aranmasın.

Sen gıcıksın demedim:F nasıl anlıyorsun yazdıklarımı :F senin semihe gıcık oldugunu biliyorum dedim:F

Din konusunda adamın hassasiyeti ortada :)

Yusuf Yusuf tabirini kullanarak Yunusa korktuğunu belirtti.Din olayıyla ilgisi yok

Acun neden daha çok sms alacağı kişiyi elesin çok mantıksız dediginiz.. Ünlülere bakma bugün Nihat doğan r yaptı herkes semihnin tt gücüne kandi)))
Ütopyanın finalinde nasıl hakkını yemişse ondan işte 😉

Teker Teker Gidecekler sözünün altında kalması için Damlaya elettirdiler bu kadar basit

Damla torpilli. Ona en buyuk ödul olarak semihi eleme zevkini tattirdilar.
Gönüllülerin gazını aldı sadece dediğin gibi

Son düzenleme:
Damlam da gitti [emoji17] keşke Atakan ile finalde karlılaşsaydı [emoji17] en azından finalist olurdu [emoji17]

Din konusunda adamın hassasiyeti ortada :)

Yusuf Yusuf tabirini kullanarak Yunusa korktuğunu belirtti.Din olayıyla ilgisi yok

Ütopyanın finalinde nasıl hakkını yemişse ondan işte 😉

Teker Teker Gidecekler sözünün altında kalması için Damlaya elettirdiler bu kadar basit

Gönüllülerin gazını aldı sadece dediğin gibi
Teker teker sözünün altında kaldırsalar ne olacak acunun eline ne gecek))

Evet @vadikızı nin aksamustu kullandigi avatardan belliydi. Atakanin birsuru fotograflari varken sectigi fotograf boslugunu kanitliyor. Bende destekliyorum ama benim avatar guzel 😛

Bende sizinle takilirim sorun degil :)

Bende @Çiğdem- i cok seviyorum. :bhr:

hımm beni sevmiyorsun yani öyle olsun bakalım:(

Haha simdi @DarkLeqenD in yorumuyla senin bu yazdihin ne alaka ? Bende diyom @DarkLeqenD niye özguru tanimam falan yazmis

ben @DarkLeqenD tamamen yanlış anlamışım özür dilerim ya😳

Ablam büyük bir boşlukta bence. :A
Kadın-Kadına siz bir dertleşin. :A

Ben ne boşluk içinde olacam be allah allah lafa bak sen bu ara bana
tavrın değişti hayırlısı bakalım:D:D

@Çiğdem- artık @vadikızı ile takılmıyor o yüzden onun ismini demedim. :A

takılmıyormu @Çiğdem- bana şakaları bitmez hem niye takılmasın
aramızda sorun yok sende beni sorunlu göstermeye mi çalışıyosun
allah allah ya:(

Forumda ki bayan üyelerimizin ortak özelliği parlaklardır :A bu dal ile ilgili bilgi edin yoksa dışlanabilirsin :A

sen @Harunnn60 a bakma bu ara bana ceza uyguluyor:(

Hata bende aslında 2 tane mesajın vardı sen de 1.mesaja cevap verdiğimi sandın :D

aynen öyle

@Çiğdem- kızz sen benle takılmak istemiyonmu:(

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777