Survivor 2016 - 109. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Sizce Finale Hangisi Çıkar?

• Damla

Oy: 3 27.3%
  • Atakan

Oy: 8 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Acun neden daha çok sms alacağı kişiyi elesin çok mantıksız dediginiz.. Ünlülere bakma bugün Nihat doğan r yaptı herkes semihnin tt gücüne kandi)))
Nefret kusuyor Acun zaten Semihe bunu görmüyorsun belli))) Ne alaka tt gücü Semihin gücünü herkes biliyordu zaten Atakancılar bile Semihe haksızlık yapıldı diyor)))

Kesin finalde demedim atakanida elerse sampiyondur dedim. Acun herzaman bir bayan sampiyon olacak deyince acaba atakanmi elenecek diye defalarca belirttim. Damlanin semihi "eledigine" inanmiyorum. Acun eminim yine elinden geleni yapmistir. Bugun yazdim acin adamlarina oylama yaptirir damla ust tura ciksin diye acaba atakan bu oyunu bozacakmi diye.
Her sene bir algi olusturur ve acun hep ters köse yapar. Gecen sene merve atdin 90% sampiyon gözuyle bakildi ama olmadi. Yarismanin ortalarindan bu yana bi serkayi bi damlayi parlatti hedef sasirtmak icin ve benim gibi binlerce kisi damlanin torpilli oldugu söylebip durdugu icin geri adim atmisyir. Nagihan merve dururken damlanin kadin sampiyon olmasi sacma olurdu zaten.
Damlanin semihi elemesi zaten bastan basa imkansizdi. Acun semihi sevmiyordu ve ona tokatini bu sekilde gösterdi.
Suana kadar destekledigim yarismacilar hep ikinci oldu. Umarim bu sene bu degisir.
Gönlum atakanin sampiyon olmasindan yana
Allah Yarabbi , benimle bire bir aynı düşünen tek kişisin :bhr: :love1:

Nefret kusuyor Acun zaten Semihe bunu görmüyorsun belli))) Ne alaka tt gücü Semihin gücünü herkes biliyordu zaten Atakancılar bile Semihe haksızlık yapıldı diyor)))
Semihe nefretini görmedim iki gündür güzel laflar diyor sadece semihcilerden adama gina gelmiş o kadar)))

Yine boncuk dağıtmaya başlamışsın. :A Takip ediyorum . :A

boncuk dağıtmıyorum ben değer verdiğimi söylüyorum sanada değer veriyorum
özgüre de çünkü foruma geldiğim ilk günden beri sende @ozgur2113 de saygısızlık
etmediniz bana abla dediniz sevdiniz beni bana değer verene ben bin kat fazla değer
veririm ikinizide çok seviyorum😉 @denizz19 bonişimi de @cookies kurabiyemide
@MayısKralı orhancımıda herkesi seviyorum:bhr:

Son cümle derken nasıl anlamadım?
''bak biz demedik mi biliyorduk Acun torpil yapmış'' bunu derdim :D

@ozgur2113 özgürüm az ama öz yorumlar yazar hepp ablasın yesin onu yesinn😉
yok abla onu demedim :D özgürü tanımam etmem :A zaten konumuz özgür değil :A hani damla acundan torpilli diyoruz , sen de o zaman finale çıkartırdı dedin ya ona dedim fazla şişirmek istemedi diye :D finale çıkartsa çok abartmış olurdu :D

@DarkLeqenD Reise hep haksızlık yapıldı zaten hep hakkı yendi şimdide yendi adamla oynadılar resmen.
Sende iyice semihçi oldun başımıza :A biliyorum Ütopya da şahit oldum haksızlığa. gerçi ben o zaman tuncayı tutuyordum ama yine de Semihe haksızlık yapıldı :D bu yarışmaya katılınca kesin şampiyon olur dedim finale serkan ile kalır falan dedim :D ama sonradan aklıma geldi 'Acun' faktö. Sağlık olsun. şuan tüm türkiye tanıyor Semihi ütopya desen herkesin aklına ilk semih geliyor onun açısından güzel bişey :D

etmediniz bana abla dediniz sevdiniz beni bana değer verene ben bin kat fazla değer
Foruma sevgi dağıtmaya gelmişsin abla :A Tekrardan hoşgeldin :bhr:

aaah ayrıca esprimi de yapiyim abla izninle :A kurabiyeyi kim sevmez :A :F

Son düzenleme: