Yine boncuk dağıtmaya başlamışsın.@ozgur2113 özgürüm az ama öz yorumlar yazar hepp ablasın yesin onu yesinn😉
Yine boncuk dağıtmaya başlamışsın.@ozgur2113 özgürüm az ama öz yorumlar yazar hepp ablasın yesin onu yesinn😉
Nefret kusuyor Acun zaten Semihe bunu görmüyorsun belli))) Ne alaka tt gücü Semihin gücünü herkes biliyordu zaten Atakancılar bile Semihe haksızlık yapıldı diyor)))Acun neden daha çok sms alacağı kişiyi elesin çok mantıksız dediginiz.. Ünlülere bakma bugün Nihat doğan r yaptı herkes semihnin tt gücüne kandi)))
Son cümle derken nasıl anlamadım?son cümleyi bende derdim![]()
Allah Yarabbi , benimle bire bir aynı düşünen tek kişisinKesin finalde demedim atakanida elerse sampiyondur dedim. Acun herzaman bir bayan sampiyon olacak deyince acaba atakanmi elenecek diye defalarca belirttim. Damlanin semihi "eledigine" inanmiyorum. Acun eminim yine elinden geleni yapmistir. Bugun yazdim acin adamlarina oylama yaptirir damla ust tura ciksin diye acaba atakan bu oyunu bozacakmi diye.
Her sene bir algi olusturur ve acun hep ters köse yapar. Gecen sene merve atdin 90% sampiyon gözuyle bakildi ama olmadi. Yarismanin ortalarindan bu yana bi serkayi bi damlayi parlatti hedef sasirtmak icin ve benim gibi binlerce kisi damlanin torpilli oldugu söylebip durdugu icin geri adim atmisyir. Nagihan merve dururken damlanin kadin sampiyon olmasi sacma olurdu zaten.
Damlanin semihi elemesi zaten bastan basa imkansizdi. Acun semihi sevmiyordu ve ona tokatini bu sekilde gösterdi.
Suana kadar destekledigim yarismacilar hep ikinci oldu. Umarim bu sene bu degisir.
Gönlum atakanin sampiyon olmasindan yana
Semihe nefretini görmedim iki gündür güzel laflar diyor sadece semihcilerden adama gina gelmiş o kadar)))Nefret kusuyor Acun zaten Semihe bunu görmüyorsun belli))) Ne alaka tt gücü Semihin gücünü herkes biliyordu zaten Atakancılar bile Semihe haksızlık yapıldı diyor)))
Yine boncuk dağıtmaya başlamışsın.Takip ediyorum .
![]()
Dün iyi davranmaya çalışmasından belliydi eleyeceği))) Acunun SMSlerle oynamadığının iddia edemezsin)))Semihe nefretini görmedim iki gündür güzel laflar diyor sadece semihcilerden adama gina gelmiş o kadar)))
''bak biz demedik mi biliyorduk Acun torpil yapmış'' bunu derdimSon cümle derken nasıl anlamadım?
yok abla onu demedim@ozgur2113 özgürüm az ama öz yorumlar yazar hepp ablasın yesin onu yesinn😉
Bende @Çiğdem- i cok seviyorum.boncuk dağıtmıyorum ben değer verdiğimi söylüyorum sanada değer veriyorum
özgüre de çünkü foruma geldiğim ilk günden beri sende @ozgur2113 de saygısızlık
etmediniz bana abla dediniz sevdiniz beni bana değer verene ben bin kat fazla değer
veririm ikinizide çok seviyorum😉 @denizz19 bonişimi de @cookies kurabiyemide
@MayısKralı orhancımıda herkesi seviyorum![]()
Sende iyice semihçi oldun başımıza@DarkLeqenD Reise hep haksızlık yapıldı zaten hep hakkı yendi şimdide yendi adamla oynadılar resmen.
Foruma sevgi dağıtmaya gelmişsin ablaboncuk dağıtmıyorum ben değer verdiğimi söylüyorum sanada değer veriyorum
etmediniz bana abla dediniz sevdiniz beni bana değer verene ben bin kat fazla değer
aaah ayrıca esprimi de yapiyim abla izninleboncuk dağıtmıyorum ben değer verdiğimi söylüyorum sanada değer veriyorum
Haha simdi @DarkLeqenD in yorumuyla senin bu yazdihin ne alaka ? Bende diyom @DarkLeqenD niye özguru tanimam falan yazmis@ozgur2113 özgürüm az ama öz yorumlar yazar hepp ablasın yesin onu yesinn😉
ablam hep bi övgü peşindeHaha simdi @DarkLeqenD in yorumuyla senin bu yazdihin ne alaka ? Bende diyom @DarkLeqenD niye özguru tanimam falan yazmis
Evet bugun dusuncelerimiz birbirine cok yakinAllah Yarabbi , benimle bire bir aynı düşünen tek kişisin![]()
![]()
ben de diyodum kendi kendime acaba yanlış mı düşünüyorum diyeEvet bugun dusuncelerimiz birbirine cok yakin![]()
Ablam büyük bir boşlukta bence.Haha simdi @DarkLeqenD in yorumuyla senin bu yazdihin ne alaka ? Bende diyom @DarkLeqenD niye özguru tanimam falan yazmis
Çiğdem le üçlü parlak konferansı yapsınlarAblam büyük bir boşlukta bence.
Kadın-Kadına siz bir dertleşin.![]()
aynı parlak yüzünden birbirlerine mi düştüler yoksa
Benim parlaklarla isim.olmazÇiğdem le üçlü parlak konferansı yapsınlardaha yararlı olur
![]()