Damla torpilli. Ona en buyuk ödul olarak semihi eleme zevkini tattirdilar.
Damlanın torpili nerden ki
Damla torpilli. Ona en buyuk ödul olarak semihi eleme zevkini tattirdilar.
Merve nin finale kadar olmasına oldukça olağan baktılar damlanın torpili olduğunu iddia eden kişiler.ayrıca damla bu smste finali kazansaydı komplocular bak biz demedik mi biliyorduk Acun torpil yapmış diyeceklerdi bunu söyleyeceklerdidosimosi hanımın dediğini diyeceğim önceki1.likleri buna zemin hazırladı. aa bu damla nasıl semihi eleyebilir gibi replikler olmasın diye![]()
geçen yıl da benzeri oldu Merve aydın gitti SAFC yi yıkıp ilk1.liğini tattı sonra yetmedi rekor kıran Hasanı eledi yine olmadı 2013 1.si hilmicemi ve begümü ezdi geçtiAma acuncum bu sefer fazla şişirmedi Merve gibi yarı final yeter dedi Damla ya
![]()
Atakan ünlülerin en efendi insanı. Evet Serkay'ı, Damla'yı, gönüllüleri çok seviyorum ve Serkay'ın 1. olmasını istiyorum ama Atakan olursa da üzülmem ablatwiiterde takipçinim özgürüm😉 bende Atakanın birinci olmasını istiyorum
yok başka almiyim geçen sene çokça doydum ben acunun senaryolarınaNoter bile ikna edemediyse ben nasıl ikna edeyim sen senorya izle ne diyeyim))
Acunun sevgilisinin arkadasi ve spor hocasiDamlanın torpili nerden ki
Atakan ünlülerin en efendi insanı. Evet Serkay'ı, Damla'yı, gönüllüleri çok seviyorum ve Serkay'ın 1. olmasını istiyorum ama Atakan olursa da üzülmem abla![]()
Acunun sevgilisinin arkadasi ve spor hocasi
Semih varken Serkay kim küfürbazAtakan ünlülerin en efendi insanı. Evet Serkay'ı, Damla'yı, gönüllüleri çok seviyorum ve Serkay'ın 1. olmasını istiyorum ama Atakan olursa da üzülmem abla![]()
Ben objektif yorum yapıyorum cidden.Oyyş yerim ben seni bu güzel yorum böylee 😉
Hıh takmışsınız bu küfürbazaSemih varken Serkay kim küfürbaz![]()
fazla şişirmek istemedi işte ablaOyyş yerim ben seni bu güzel yorum böylee 😉
O zaman finale kadar gitmesi lazımdı
Kesin finalde demedim atakanida elerse sampiyondur dedim. Acun herzaman bir bayan sampiyon olacak deyince acaba atakanmi elenecek diye defalarca belirttim. Damlanin semihi "eledigine" inanmiyorum. Acun eminim yine elinden geleni yapmistir. Bugun yazdim acin adamlarina oylama yaptirir damla ust tura ciksin diye acaba atakan bu oyunu bozacakmi diye.
Her sene bir algi olusturur ve acun hep ters köse yapar. Gecen sene merve atdin 90% sampiyon gözuyle bakildi ama olmadi. Yarismanin ortalarindan bu yana bi serkayi bi damlayi parlatti hedef sasirtmak icin ve benim gibi binlerce kisi damlanin torpilli oldugu söylebip durdugu icin geri adim atmisyir. Nagihan merve dururken damlanin kadin sampiyon olmasi sacma olurdu zaten.
Damlanin semihi elemesi zaten bastan basa imkansizdi. Acun semihi sevmiyordu ve ona tokatini bu sekilde gösterdi.
Suana kadar destekledigim yarismacilar hep ikinci oldu. Umarim bu sene bu degisir.
Gönlum atakanin sampiyon olmasindan yana
Zaten torpille buralara kadar geldi. Atakan gibi sert bir kayaya carpti. Dun semih olayindan sonra daha fazla oy atildi atakana. Bugunki patlama olayindan dolayida yarim birakilmak zorunda kalindi. acunun gönlunde arakan damla finali olmasiydi ama serkay supriz yaptiOyyş yerim ben seni bu güzel yorum böylee 😉
O zaman finale kadar gitmesi lazımdı
son cümleyi bende derdimMerve nin finale kadar olmasına oldukça olağan baktılar damlanın torpili olduğunu iddia eden kişiler.ayrıca damla bu smste finali kazansaydı komplocular bak biz demedik mi biliyorduk Acun torpil yapmış diyeceklerdi bunu söyleyeceklerdi![]()
Ben objektif yorum yapıyorum cidden.Hele bugün ailesiyle buluştuğunda ki samimiyeti falan. Cidden çok efendi ve karakterli bir insan.
Ama gönlüm tabiki de Serkay'dan yana olacak ama Atakan kazanırsa da pek üzülmem![]()
Atakanin yendiği damlaya elendi reis işte gücünüz bu kadar yenen hak nerede göremiyoruz))@DarkLeqenD Reise hep haksızlık yapıldı zaten hep hakkı yendi şimdide yendi adamla oynadılar resmen.
fazla şişirmek istemedi işte abla![]()
Sen Damlanın geçtiğine inanıyormusun bütün ünlüler Semihin arkasında herkes onu tutuyordu? Görelim oyları açıklasın hadiAtakanin yendiği damlaya elendi reis işte gücünüz bu kadar yenen hak nerede göremiyoruz))
Acun neden daha çok sms alacağı kişiyi elesin çok mantıksız dediginiz.. Ünlülere bakma bugün Nihat doğan r yaptı herkes semihnin tt gücüne kandi)))Sen Damlanın geçtiğine inanıyormusun bütün ünlüler Semihin arkasında herkes onu tutuyordu? Görelim oyları açıklasın hadi)