Survivor 2016 - 109. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Sizce Finale Hangisi Çıkar?

• Damla

Oy: 3 27.3%
  • Atakan

Oy: 8 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Dun komplo teorisi yapan damla acunun yakını onu birinci yapacak falan filan deyip benim saatlerce açıklama yaptığım arkadaşlar nerede acaba.

Bugün de keisn damla kazanacak diyen arkadaşlara Damal kötü performans gösteriyor atakan kazanabilir dünden sms yorgunu üstelik dedim..

Kısaca Atakanin finale çıkmasıyla tüm komplo teorileri çökmüş durumda hadi başka komplo teorilerine
Cidden Damlanın sms gücü olduğunu düşünüyor musun ? :)

Dun komplo teorisi yapan damla acunun yakını onu birinci yapacak falan filan deyip benim saatlerce açıklama yaptığım arkadaşlar nerede acaba.

Bugün de keisn damla kazanacak diyen arkadaşlara Damal kötü performans gösteriyor atakan kazanabilir dünden sms yorgunu üstelik dedim..

Kısaca Atakanin finale çıkmasıyla tüm komplo teorileri çökmüş durumda hadi başka komplo teorilerine
Tamamıyla katılıyorum dün o komploları konuşan damla için kesin finalde diye söyleyen arkadaşlara da burdan yanıldıklarını iletelim.yok Acun damlayı birinci yapacakmış.buda yanıldığınızın kanıtıdır

Damla torpilli. Ona en buyuk ödul olarak semihi eleme zevkini tattirdilar.

eeh hadi oldu var diyelim Semihi geçecek kadar da yoktur değil mi ? :)
Ya niçin olmasın damla yarışmada oylama potasında bir hafta serkayla aynı potada 1. Çıktı bir haftada aynı potada atakanla olduğu oylamada 1.çıktı bunlar oldu sonuçta.semihi de elemesi çok doğal aslında:) dün SMS te olmayıp bu akşam direkt yarı finalde olsaydı final için şansı çok daha yüksek olurdu:)

sende güzel senaryo yazıyorsun helal valla :D
Senaryo sonradan yazılır ben anlık olarak anında foruma yazdım bunları.. Damla kötu performans gösteriyor Semih atakani birinci yapacak diye. Kız dünden sms yorgunu kızın gücü bu kadar..

Şimdiye kadar komple teorisi üretenler sürekli yanıldı dune kadar semihi oylarını cebe indirecek diyenler Semih elenince ortada kaldı dün de damla torpilli oyu yok acun birinci yaptı diyenler bugün ortada yok

Ya niçin olmasın damla yarışmada oylama potasında bir hafta serkayla aynı potada 1. Çıktı bir haftada aynı potada atakanla olduğu oylamada 1.çıktı bunlar oldu sonuçta.semihi de elemesi çok doğal aslında:) dün SMS te olmayıp bu akşam direkt yarı finalde olsaydı final için şansı çok daha yüksek olurdu:)
dosimosi hanımın dediğini diyeceğim önceki1.likleri buna zemin hazırladı. aa bu damla nasıl semihi eleyebilir gibi replikler olmasın diye :)
geçen yıl da benzeri oldu Merve aydın gitti SAFC yi yıkıp ilk1.liğini tattı sonra yetmedi rekor kıran Hasanı eledi yine olmadı 2013 1.si hilmicemi ve begümü ezdi geçti :) Ama acuncum bu sefer fazla şişirmedi Merve gibi yarı final yeter dedi Damla ya :)

Forumda hiç Survivor yorumu yapmadım ama ilk kez yazayım dedim. Genelde twitter üzerinden hep yorum yapardım da.

Damla'nın sms gücü olduğuna inanıyorum. Ben de dahil olmak üzere dün çevremde çoğu kişi Damlaya oy gönderdik.

İnsanlar karşısındaki rakiplere bakıp da iticilikte zirve olan Semih ve Nagihan'ı görünce tabiki de Damla'ya da oy kaydı.

Kaldı ki Damla daha önce 2 defa sms birincisi oldu. Performansı da arttı.

Şunu da söyleyeyim boşuna uğraşmayın hiçbir zaman Semih fanlarına laf anlatamazsınız onlar her zaman kendi kafalarındakini söylerler.

Damla buraya kadar geldi. Dün Semih'i eledi. Ben bu sene gönüllüleri tuttum umarım Serkay 1. olur.

Damla acunun torpili damla kesin finalde olur diyorlardı:) bu oylamada yanıldınız demekki torpilli filan değilmiş boşuna algı yapıldı damla için

Senaryo sonradan yazılır ben anlık olarak anında foruma yazdım bunları.. Damla kötu performans gösteriyor Semih atakani birinci yapacak diye. Kız dünden sms yorgunu kızın gücü bu kadar..

Şimdiye kadar komple teorisi üretenler sürekli yanıldı dune kadar semihi oylarını cebe indirecek diyenler Semih elenince ortada kaldı dün de damla torpilli oyu yok acun birinci yaptı diyenler bugün ortada yok
Gelmişiz burda Damlanın olmayan Sms gücünü konuşuyoruz , neyse ben twd izleyecem :A

Forumda hiç Survivor yorumu yapmadım ama ilk kez yazayım dedim. Genelde twitter üzerinden hep yorum yapardım da.

Damla'nın sms gücü olduğuna inanıyorum. Ben de dahil olmak üzere dün çevremde çoğu kişi Damlaya oy gönderdik.

İnsanlar karşısındaki rakiplere bakıp da iticilikte zirve olan Semih ve Nagihan'ı görünce tabiki de Damla'ya da oy kaydı.

Kaldı ki Damla daha önce 2 defa sms birincisi oldu. Performansı da arttı.

Şunu da söyleyeyim boşuna uğraşmayın hiçbir zaman Semih fanlarına laf anlatamazsınız onlar her zaman kendi kafalarındakini söylerler.

Damla buraya kadar geldi. Dün Semih'i eledi. Ben bu sene gönüllüleri tuttum umarım Serkay 1. olur.

twiiterde takipçinim özgürüm😉 bende Atakanın birinci olmasını istiyorum

Hala mi komplo teorisi)). Bugün yazdın damla kesin finalde diye şimdi semihi eleme şerefi diyon)) semihi eleyene 500bin veriyor acun acaba bu şerefle damla ne yapacak
Kesin finalde demedim atakanida elerse sampiyondur dedim. Acun herzaman bir bayan sampiyon olacak deyince acaba atakanmi elenecek diye defalarca belirttim. Damlanin semihi "eledigine" inanmiyorum. Acun eminim yine elinden geleni yapmistir. Bugun yazdim acin adamlarina oylama yaptirir damla ust tura ciksin diye acaba atakan bu oyunu bozacakmi diye.
Her sene bir algi olusturur ve acun hep ters köse yapar. Gecen sene merve atdin 90% sampiyon gözuyle bakildi ama olmadi. Yarismanin ortalarindan bu yana bi serkayi bi damlayi parlatti hedef sasirtmak icin ve benim gibi binlerce kisi damlanin torpilli oldugu söylebip durdugu icin geri adim atmisyir. Nagihan merve dururken damlanin kadin sampiyon olmasi sacma olurdu zaten.
Damlanin semihi elemesi zaten bastan basa imkansizdi. Acun semihi sevmiyordu ve ona tokatini bu sekilde gösterdi.
Suana kadar destekledigim yarismacilar hep ikinci oldu. Umarim bu sene bu degisir.
Gönlum atakanin sampiyon olmasindan yana

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs