Survivor 2016 - 109. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Sizce Finale Hangisi Çıkar?

• Damla

Oy: 3 27.3%
  • Atakan

Oy: 8 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
:F:F:kiki::kiki::kiki:allahımm şimdide notere acun diyorr
Sonuçlar açıklanmadan önce reklama gidip o arada Noter beyin elini kolunu bağlayıp atıyor bi odaya :A sonra da sonuçları değiştiriyor :A Noterin huzurunda diyip bizi uyutuyor :A Vadi nin senaryosunu ben yazsam 12 reyting garanti :A :F

Yok doğru diyor önceden de demişti. :A

@xemrexxx detayları bekliyorum. Gerçekleri anlat araya kurgu sokma. :A
Önceden demiş olması doğru oldugu anlamına mı geliyor? O kişinin yalan söylediği (@xemrexxx değil arkadaşi oldugunu iddia eden kişinin) şu sözden belli "kendini güzel göstermeye çalişiyor" demesinden belli:F güzel mi gösteriyor yoksa nefret mi kasıyor:F
Sen ona inanıyomusun cidden Haro :A
Harunnn60 @xemrexxx 'nin müridi:F

Önceden demiş olması doğru oldugu anlamına mı geliyor? O kişinin yalan söylediği (@xemrexxx değil arkadaşi oldugunu iddia eden kişinin) şu sözden belli "kendini güzel göstermeye çalişiyor" demesinden belli:F güzel mi gösteriyor yoksa nefret mi kasıyor:F

Harunnn60 @xemrexxx 'nin müridi:F
Sen ona inanıyomusun cidden Haro :A

Şimdi can sıkıntısından mı uğraşacak adam sizde. :A Önceden de birkaç kez demişti hatta özelden yazmıştım doğru mu söylüyorsun.
Tabi arada kurgu, sallamasyon şeyler oluyor ama sizde adamı yalancı yapmayın. :A

Şimdi can sıkıntısından mı uğraşacak adam sizde. :A Önceden de birkaç kez demişti hatta özelden yazmıştım doğru mu söylüyorsun.
Tabi arada kurgu, sallamasyon şeyler oluyor ama sizde adamı yalancı yapmayın. :A
Adamın herşeyi yalan zaten hiçbirinin doğruluk payı yok doğru olduğunuda düşünmüyorum :A :A Senide kandırmış saf :A

Ben @xemrexxx'ye yalancı demiyorum. Parantez açtik bi de:T: Ben Semihin arkadaşi oldugunu iddia eden kişiye yalancı diyorum.

Neden yalancı olsun ki @xemrexxx gel buraya emre nerdesin kanıt göster:D:D
Yaaaa sen cok yanliş anlıyorsun :F bu sefer beyi bahane edicen bakayım:F bi daha oku alıntı yaptiğin şeyi:F ben kıme yalancı demişim:F amma güldüm hee :F

Hee anladımm. :A

Semih için cok pis demişti ama inanmamıştım. Semih temizlik konusunda iyidir yani. O kirlilik konusunda Tuncay'ı kimse geçemez. :A
Cafeci @xemrexxx'yi kafalamiş bu da yemiş:F bi kere ben pisliğini görmedim Semihin 7/24 izlerdim. Tuncay ayda yılda 1 yıkanırdı. Semih ona kokuyorsun demese su gördüğü yoktu adamın:F

Yaaaa sen cok yanliş anlıyorsun :F bu sefer beyi bahane edicen bakayım:F bi daha oku alıntı yaptiğin şeyi:F ben kıme yalancı demişim:F amma güldüm hee :F

Cafeci @xemrexxx'yi kafalamiş bu da yemiş:F bi kere ben pisliğini görmedim Semihin 7/24 izlerdim. Tuncay ayda yılda 1 yıkanırdı. Semih ona kokuyorsun demese su gördüğü yoktu adamın:F

Semihin arkadaşına yalancı demedinmi sen:D