Survivor 2016 - 109. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Sizce Finale Hangisi Çıkar?

• Damla

Oy: 3 27.3%
  • Atakan

Oy: 8 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Yunus, semihi bombaladı. :A

Semih yine yalan söylüyor Semih parmağını yunus gittikten sonra kırdı yunus sayesinde kırıldı demesi tipik Semih öz Türk yalanı

Semih dedikodu yapmıyorum diyor yine yunusa sen küfür ettin atakana diyerek hem yalan hem de dedikodu yapıyor yanı iftara ediyor

Ahahah Semih kufur ettin diyor Yunus sakinlikle karşılıyor:F Ulan omurgasız lafını ortaya attiğinda celalleniyorsun. Doğru yada gerçek adam kufur ettiğini ima ediyor neden sessiz kalıyorsun?8

Semih dedikodu yapmıyorum diyor yine yunusa sen küfür ettin atakana diyerek hem yalan hem de dedikodu yapıyor yanı iftara ediyor
Semih zaten dedikodu olayına gönderme yapmak için kufur mevuzusnu açti. Asıl soru yunusa böyle bişey ima ediyor neden sakin kaldı? Omurgasız dediğinde coşuyor herseferinde! Tv de gösterilmediği için mi susuyor?

Semih Atakani şampiyon da yapabilir atakandan güzel aforizma geldi ben hata yapmaktan değil yaptığım hataları fark etmemekten korkuyorum

Semih ile atakan farkı işte Semih hala hata yapmakta ısrar ediyor demek hata yaptığının farkında değil)))

Damla kaybetmek için çok çaba sarf ediyor semihe teşekkür etti))