Ben birkaç gün sarayında yas tutar diye düşünüyordum.
Dün Semih'in elenmesini yorumlayamamıştım, onu bir yorumlayayım öncelikle.
Damla'nın sms'inin Semih'inkinden yüksek olduğuna kesinlikle inanmıyorum, Semih'i geçebilecek tek kişi Atakan'dır.Çok antisi var o yüzden elendi diyenler olmuş Turabi'nin de antisi çoktu ama iki sene üst üste şampiyon oldu. Gökhan'a karşı %60 oy almıştı.
Acun Semih'i bir güzel kullanıp etinden sütünden yararlandı son düzlükte de eledi.
Ama bu akşam her şey farklı olacak inşallah. Avatar Atakan hayırlısıyla Damla'yı eleyecek ve şampiyon olacak. Ama tersi olursa da Damla şampiyon olur, kısacası bugün finale kim çıkarsa o şampiyon olur bence.Hakan gibi düşünüyorum ben de.
Merakla bekliyoruz bakalım akşamı, yüzleşme gergin geçer inşallah.Paşaya da oyları hazırladık.
![]()
Çok Üzgünsün kusura bakma haber veremedim)))@beyazsoy senin Semih elenmiş hiç haberde vermiyosun.))
Rutuk sahte programı gerecek olarak sunulduğu ve halkı kandırdığı için ceza verdi ve yayından kalktı. semihe yakışır)))Bunu neden paylaşmadın @Maskeli Fedai
Yeni projesi Kurreyle olur artıkayrıldılar bariştilar falan filan asafsafah
bi ara ahu tuğba nın böyle şeysi vardı kuşum aydında izlerdik hatırladın mı @beyazsoy
Antisi yok sadece ayrıca gönüllüler gurubunu destekleyen büyük sosyolojik zemin var.. Ayrıca semihin oyunun çok olduğunun bir kanıtı var mı nereden cikariyorsunuz anlamış değilim.. Twitter ise kanıt durum ortada dün en fazla katılım fake hesaplar dahil 9bin katılımcıyı gördü bu mu dur bazDün Semih'in elenmesini yorumlayamamıştım, onu bir yorumlayayım öncelikle.
Damla'nın sms'inin Semih'inkinden yüksek olduğuna kesinlikle inanmıyorum, Semih'i geçebilecek tek kişi Atakan'dır.Çok antisi var o yüzden elendi diyenler olmuş Turabi'nin de antisi çoktu ama iki sene üst üste şampiyon oldu. Gökhan'a karşı %60 oy almıştı.
Acun Semih'i bir güzel kullanıp etinden sütünden yararlandı son düzlükte de eledi.
Ama bu akşam her şey farklı olacak inşallah. Avatar Atakan hayırlısıyla Damla'yı eleyecek ve şampiyon olacak. Ama tersi olursa da Damla şampiyon olur, kısacası bugün finale kim çıkarsa o şampiyon olur bence.Hakan gibi düşünüyorum ben de.
Merakla bekliyoruz bakalım akşamı, yüzleşme gergin geçer inşallah.Paşaya da oyları hazırladık.
![]()
O sosyolojik zemin Semih gönüllülerdeyken birinci olduğu zamanlar nerdeydiRutuk sahte programı gerecek olarak sunulduğu ve halkı kandırdığı için ceza verdi ve yayından kalktı. semihe yakışır)))
Antisi yok sadece ayrıca gönüllüler gurubunu destekleyen büyük sosyolojik zemin var.. Ayrıca semihin oyunun çok olduğunun bir kanıtı var mı nereden cikariyorsunuz anlamış değilim.. Twitter ise kanıt durum ortada dün en fazla katılım fake hesaplar dahil 9bin katılımcıyı gördü bu mu dur baz
Oğlum bunlar gerçek hayatta sevgililerRutuk sahte programı gerecek olarak sunulduğu ve halkı kandırdığı için ceza verdi ve yayından kalktı. semihe yakışır)))
Antisi yok sadece ayrıca gönüllüler gurubunu destekleyen büyük sosyolojik zemin var.. Ayrıca semihin oyunun çok olduğunun bir kanıtı var mı nereden cikariyorsunuz anlamış değilim.. Twitter ise kanıt durum ortada dün en fazla katılım fake hesaplar dahil 9bin katılımcıyı gördü bu mu dur baz
Ebru ekalin programı gibi diyordun yüksek reytingi vardı 4 reyting civarı. Rtuk ağır cezalar verdi program mecbur kalktı tek kusum değil seda sayan herkes yapıyordu.. Şimdiki evlilik programları da artık bu minvale döndü sahte ilişkiler üzerinden hikayeler devam ediyor ama daha sahici ve tanınmamış kişiler olduğu için rtuk fazla açıklarını yakalayamıyor ufak açığını bulsa cezayı basıyorOğlum bunlar gerçek hayatta sevgililerKısmetse Olur, Esra Erol Zuhal topal gibi. Gerçek "miş" gibi yapacaklar
reytingi iyi oldukça acun kaldırır mı
ayrıca kuşum aydın o dönemler ceza mı aldı
Ebru Akel aynı formatı öğleden sonrada yapmişti Ozon orhon ve eski karısıyla. Hiç ceza almadılar
![]()
Kusum aydın ebru akel seda sayan da pat diye geçiş yapmadılar o formatlara. Acun bi program yapar yine o da geçişle devam ettirir. Kurreyi kim tanıyor hem asagsagEbru ekalin programı gibi diyordun yüksek reytingi vardı 4 reyting civarı. Rtuk ağır cezalar verdi program mecbur kalktı tek kusum değil seda sayan herkes yapıyordu.. Şimdiki evlilik programları da artık bu minvale döndü sahte ilişkiler üzerinden hikayeler devam ediyor ama daha sahici ve tanınmamış kişiler olduğu için rtuk fazla açıklarını yakalayamıyor ufak açığını bulsa cezayı basıyor