Çiğdemistan :)

bu sezonundan ben çok keyif aldım vlla siz elanacılar pişman olun bu sezonu bakmadığınız için :A :A :A
Ben the originalsı izlemeye başlamıştım hatırlıyormusun :) sonra gözüm her yerde elenayı aramıştı.Yani onsuz izleyemiyorum napıyım :(

Ama elena cidden çöktü kız.Sporla falan ayakta kalmaya çalışıyor ama eski halinden eser yok :) hoş şimdiki halide seksi ve güzel ama olsun :)

Ben the originalsı izlemeye başlamıştım hatırlıyormusun :) sonra gözüm her yerde elenayı aramıştı.Yani onsuz izleyemiyorum napıyım :(

Ama elena cidden çöktü kız.Sporla falan ayakta kalmaya çalışıyor ama eski halinden eser yok :) hoş şimdiki halide seksi ve güzel ama olsun :)
hahahha aa haberim yok şimdiki halinden fotosu varsa atsana :A

hahahha aa haberim yok şimdiki halinden fotosu varsa atsana :A
İnstagramdan kesitler :A
072a11685f3b3e6379861841ba8f1cb4.jpg
7affb3d4e32c9d9c8167dbf7f8452bfb.jpg
e03016594eb579396910fa66798a8ca8.jpg

Eski hali bin kat daha seksiydi :)

yüzüde hiç benzemiyor ayoll insan 1 yılda bukadar değişirmi :A
kilo vermiş onunda etkisi olmuş gibi ama tipsizleşmiş tabi :A
Bencede baya göçmüş :(
Al buda 2015 teki hali (çıkan bir filminin fragmanı )

Bu kadını hayat ve o Ian denen adam çöktürdü :(

Evet sayın seyirciler @Çiğdem- e karakter benzerliğiyle adeta öhe uleyn dedirten Parlakçımız deyim yerindeyse azmıştır.Evet ayıp bir şey ama kızımız maalesef ... :(

@Çiğdem- @ahmetbayramm @destere @vadikızı @Harunnn60 @xemrexxx @MayısKralı @Yiğitt

Burdada Parlakçımız garip hayaller kurmaktadır....

Burda çılgın parlaklar eğleniyor :)

Çılgın parlaklar @Çiğdem- in hayalini yapıyorlar... 😉

Çılgın parlak Barış kendini yakıyor :F

Burada çılgın başka bir parlak bir kızı havuza atıyor...

Promosyon :

Allahım Mine Taş gibi[emoji7] [emoji7] [emoji7]

@Çiğdem- in Kanalı Çiğdemistan Son Sürat devam edecek.... 😉

Evet sayın seyirciler @Çiğdem- e karakter benzerliğiyle adeta öhe uleyn dedirten Parlakçımız deyim yerindeyse azmıştır.Evet ayıp bir şey ama kızımız maalesef ... :(

@Çiğdem- @ahmetbayramm @destere @vadikızı @Harunnn60 @xemrexxx @MayısKralı @Yiğitt

Promosyon :

hahahah ayy bari iftardan sonra paylaş şunları tövbe estafurullah :A :A :A

hahahah ayy bari iftardan sonra paylaş şunları tövbe estafurullah :A :A :A
Sus kız kötü bir şey paylaşmadım ki ben :F

Hem bu konu +16 lık Çiğdemistan konusu ona göre girsinler :F

İftardan sonra buraya yeniden videolar atacağım merak etme :A

Promosyon :

:Fçiğdem yine formundaymış

hahaha ayy bununda filmi çekilirse banamı teklif gelir :A :A :A
@destere @xemrexxx :F
Kız bunun filminin çekilmesi için 88 bin değil milyon olması lazım ve yeni bölüm yazılması lazım :)

100 bine az kaldı[emoji7] Şu hikayeleri forumda değilde wattpaddw yazsınlar daha çok kişi bakıyor daha iyi 😉

aa bu arada sen özel mesajları göremiyorsun diye söyliyim özel mesaj kutuna bu haftanın racap videosunu attım yarın 23:00 son tarih oylarını beklerim yine :A :A :A

aa bu arada sen özel mesajları göremiyorsun diye söyliyim özel mesaj kutuna bu haftanın racap videosunu attım yarın 23:00 son tarih oylarını beklerim yine :A :A :A
Gördüm şimdi.Yarın gönderirim :)
Valla senin kadar oy isteyen birini daha görmedim why cnm why :A
Kız diyemisin acaba baya üstüne düşüyon :) Diğerleri hep beni attı jürilikten ama sen tutuyon seni tebrik ediyom abla saol valla göndercem söz :)

Gördüm şimdi.Yarın gönderirim :)
Valla senin kadar oy isteyen birini daha görmedim why cnm why :A
Kız diyemisin acaba baya üstüne düşüyon :) Diğerleri hep beni attı jürilikten ama sen tutuyon seni tebrik ediyom abla saol valla göndercem söz :)
hahahah aaa senin yerin bende özel bliyorsun :A :A :A