Çiğdemistan :)

@xemrexxx in gözüne görünme senn sakınn:F
@Harunnn60 nerelerde takılıyoruz ? :D :D :D :D

kalbini gönderdim zaten orada cnm seni destekliyorum :A

kırgın çiçeklerin 2.sezon ne ypacğı belli değil düşme ihtimalleri var kenanın ise 1.sezonu 10 reyting barajı garanti oluyor nerdeyse kenan gelirse pazartesi olur demiştim zaten özel günü gibi oldu pazartesi kenanın :A
Pazartesi KENAN ın Perşembe de BEREN in :)

kalbini gönderdim zaten orada cnm seni destekliyorum :A

kırgın çiçeklerin 2.sezon ne ypacğı belli değil düşme ihtimalleri var kenanın ise 1.sezonu 10 reyting barajı garanti oluyor nerdeyse kenan gelirse pazartesi olur demiştim zaten özel günü gibi oldu pazartesi kenanın :A

Kırgın çicekler cuma günü karşısında hangi dizi olur bilmiyorum ama ben düşüş
olacağını düşünmüyorum kenanın diziler hep tutuyor evet ya pazartesi ve atv
kenanın oldu he:F

@destere Bu Nedenle Zaten TAM BENİM KONUM BURASI 😉 AYRILMAM BEN BU SAYFADAN ARTIK :D

ben küçük seviyorum hem zaten olması gereken de bu
yalnız sara sampaio oğlanların arasında kaybolmuş resmen!... kıza göz atmak istiyoruz gözümüz kırk sıpaya çarpıyor:) konuyu sıpalardan arındırıp sadece sampaio yu yalnız bırakmak şart :) aksi halde konuya girmek gerçekten ızdırap verci :))

yalnız sara sampaio oğlanların arasında kaybolmuş resmen!... kıza göz atmak istiyoruz gözümüz kırk sıpaya çarpıyor:) konuyu sıpalardan arındırıp sadece sampaio yu yalnız bırakmak şart :) aksi halde konuya girmek gerçekten ızdırap verci :))
sana veriyor bizlere vermiyor :D di mi kızlar 😉

elana çıkana kadar sabir bir reyting kitlesi vardı 0.8 falan ama 0.3 lere kadar düştü bu yıl haliyle final kararı geldi :F
Bari elena yeni dizi falan yapsa :)

Bir sürü filmde oynamış kız diziden sonra ama türkiyeye gelmedi filmler.Bakalım Vin dieselle oynadığı kesin gelir heralde :)

Şu diziden bütün herkes çıkaydı bi elena kalaydı 0.5 0.6 falan alırdı :(

Bari elena yeni dizi falan yapsa :)

Bir sürü filmde oynamış kız diziden sonra ama türkiyeye gelmedi filmler.Bakalım Vin dieselle oynadığı kesin gelir heralde :)

Şu diziden bütün herkes çıkaydı bi elena kalaydı 0.5 0.6 falan alırdı :(
seneye falan cw tekrar bir dizi yapar bence kendisine merak etme aslında flasha gelse iyi olurdu :A

Elana dediğin başroldeki kız demi canım
evet geberdi gitti :A

seneye falan cw tekrar bir dizi yapar bence kendisine merak etme aslında flasha gelse iyi olurdu :A

evet geberdi gitti :A
Hahaha senin deyiminle elena gittiği için dizide geberip gitcek :A

Tamam senaryo yoktu ortada ama elena bi çıkıyodu herkesi ekrana kitliyordu[emoji7]