Kimi diyosun Hande mi?Yeni gelen kız çok güzelmiş. Dün gece gördüm![]()
Öff ercan deme yaa ben onun kızlarla bile ilgilendiğini düşünmüyorumKimi diyosun Hande mi?
Hande'den bahsediyosan o da Ercan'la çıkıyorlar. Daha o gün üste yorum yazdım çok sahteler diye.![]()
Aynen çok itici.Öff ercan deme yaa ben onun kızlarla bile ilgilendiğini düşünmüyorumçok yapmacık sadece kavga cıkarsın diye getirmişler. 3.4. Kere girince havası sönmüş hiç dikkat cekemiyor
Kızın adı hande değil mi? Batuyla şuan sandala binmişler![]()
Sevgili mi? Lost kendini yırtıyordu NurBat ayrılsın diyeAynen çok itici.Batuhan da itici. Erkeklerden evinden Ali, Adnan ve Emre'yi seviyorum bi. Gerisini sevmiyorum, itici geliyor.
Aynen adı Hande. Hande ve Batu niye tekne turu yapıyo, bunların sevgilileri var?![]()
Lost yalandan sallıyor, inanma sen de şuna ya.Sevgili mi? Lost kendini yırtıyordu NurBat ayrılsın diyesanırım gıcıklığına yollamiş birinciler
Ali? Önce ayçaya sonra Mehtap'a geldim diyenmiydi? Oysa o da çok iticiydi. Birr Adnan iyi bir de Eser ama eğlenceli kişiklerini severim. Komedi gibiler![]()
Söz konusu kısmetse olursa losta inanırım da survivor için inanmamLost yalandan sallıyor, inanma sen de şuna ya.
Ali tatlı çocuk yüzü kendisi falan. Tamam pek tutarlı birisi değil ama seviyorum ben.
Daniela kızlar evinin reytingi bence, sürekli olaylar onun üzerinden çıkıyor. Melis ikinciliğe düştü uzun süredir pek parlak değil.
Adnan da ameliyat olmuş, ne ameliyatı biliyo musun?Bir tatlı geldi gözüme.
![]()
Acun bu konularda güçlü, sesini indiriyor yani.Söz konusu kısmetse olursa losta inanırım da survivor için inanmamAcun höt dedimi pısıyor artık
bak artık sonuçlari açıklamıyor
Dani deme yaa baştan beridir uyuzummehtap ve Melis fav
Dün Seda nasılsın dedi karnı ağrıyormuş bilmiyorum ne ameliyatı oldugunuben ishal filan oldu sandım o an
![]()
Bu bölüm ne ya böyleAcun bu konularda güçlü, sesini indiriyor yani.
Ben de Melis'i seviyorum favorim hep oydu en başından beri.Mehtap da fena değil işte.
Bilmiyom ameliyat olmuş, apandisi falan alınmıştır herhalde karnı falan ağrıyorsa.![]()
Hande gelince baya komik olacak, Eser'le ilgili bir şeyler söylüyor. Gördün mü o fragmanı?Bu bölüm ne ya böyleramazan diye mutfak kavgası da yapmiyorlar
Hadi gelse HANDEM sıkıldım
Dani de susmuyor
![]()
Klip çektiğini bir de 2.klip için aranızdan bir erkek seçmeye geldim diyor başka hatırlamıyorumHande gelince baya komik olacak, Eser'le ilgili bir şeyler söylüyor. Gördün mü o fragmanı?![]()
Şimdi boş boş konuşuyorlar. Hazal ve Dani'nin kıskançlık davası var.Klip çektiğini bir de 2.klip için aranızdan bir erkek seçmeye geldim diyor başka hatırlamıyorumheralde en sonda gelecek.
Demet niye katılmadı soner katıldı diye çok şaşirmiştimŞimdi boş boş konuşuyorlar. Hazal ve Dani'nin kıskançlık davası var.Önce konuşurlar olayları falan sonra Hande gelir onla da sohbet ederler ve şarkıyı söyleyip bitirir.
Haftaya da Demet Akalın gelecek deniyor .ss
Soner katıldı derken?Demet niye katılmadı soner katıldı diye çok şaşirmiştimBi de Kanal D'nin şirketinde diye kendime soruyordum
sanırım şerefime namusa klibi için gelecek
Çalkala söylesin gitsin
Hande 1 şarkı söylemez inş! 2.söyleyeceği şarkı 2.klip demek![]()
Evet sarıkabadayı geldi. Sen izlemedin mi onu😱 soneri tanımıyordu Eser filan yüzüne yüzüne söyledi adamın asagsadgaSoner katıldı derken?Sarıkabadayı mı katıldı daha önce?
Hande Yener şöyle birkaç şarkı söylesin. Naber'i falan da söylesin, öyle sadece Mor için gelmişse kınarım onu.![]()
Demet de komik olur, gelsin bence.Pırlanta'yı söyler, bi de şerefime namusuma.
![]()
Ben o zamanlar izlemiyordum ki, biliyosun sonradan izlemeye başladım.Evet sarıkabadayı geldi. Sen izlemedin mi onu😱 soneri tanımıyordu Eser filan yüzüne yüzüne söyledi adamın asagsadga![]()
Severiz soneriBen o zamanlar izlemiyordum ki, biliyosun sonradan izlemeye başladım.Soner reyizi çok severim, hatta sana çıtlatayım MusicSurvivor'a onla katılıyorum.
Eser zaten Avrupa çocuğu ne bilir bizimkileri?![]()
Forumdaki bu yarışmaların baş tacıdır, onunla bu etkinlikler başladı hep.Severiz soneride musicsurvivorla alakam yok o ne
Evet türk sanatçı çok tanımıyorum demişti![]()
Bunlar nasıl sms acıyorlar? 10 gun önceden cekmıyorlar mı? Dolandırıcılık var diye internet oylamasına geçmişlerdi oysaForumdaki bu yarışmaların baş tacıdır, onunla bu etkinlikler başladı hep.MusicSurvivor da müzik yarışması işte, başlıyor yakında.
Bu arada reklam bitti, başladı.Yarın öğlen sms oylaması bitiyormuş, haftaya cmt/pzr büyük final olmaz mı sence?