Ez nolcak bu senin futboldan 1 karış anlamadığın gerçeğini değiştirmiyor Hep skorlara 0-0 dersen tabi puan alırsın cesaret yoksesn sus beee seni eziyorum puan farkında
Ez nolcak bu senin futboldan 1 karış anlamadığın gerçeğini değiştirmiyor Hep skorlara 0-0 dersen tabi puan alırsın cesaret yoksesn sus beee seni eziyorum puan farkında
bu maç bitmişti daha neden baştan başladı anlamadım zaten
Sen farklı tahmin yapmışsın, ben 3 puanı son dakikalarda kaçırdım. Ay Allah'ım ne büyük acılar bunlar.
Aynen akşam CR7dende bekliyoruzTek maç olduğu için bir takımın kazanması gerekiyor yine eşitlik bozulmazsa penaltılar olacak
Benim de aynı şekilde yattı ama biz yeter ki böyle goller izleyelim. Ben tahminimin yatmasına razıyım
şans işi bence buEz nolcak bu senin futboldan 1 karış anlamadığın gerçeğini değiştirmiyor Hep skorlara 0-0 dersen tabi puan alırsın cesaret yok
Tabi öyle olacak 1. olsan ne yazar sonuncu olsan enazından ben arada iddiadan kazanıyorumşans işi bence bu
nasıl ne yazar beee bana geçilen tüm erkekler utancından 1 ay sokağa çıkmasınlarTabi öyle olacak 1. olsan ne yazar sonuncu olsan enazından ben arada iddiadan kazanıyorum
Cr7 bence 40 metreden bir frikik golü atsın da o da rahatlasın biz de rahatlayalımAynen akşam CR7dende bekliyoruz
Son maç formundaydı 2 gol 1 asist bugün inş atıcak öyle bir gol Hırvatlara ve Rakitice gününü gösterecekCr7 bence 40 metreden bir frikik golü atsın da o da rahatlasın biz de rahatlayalım
Yalnız bu sefer Ronaldo bile kurtaramayabilir Portekizi Hırvatistan çok sağlam takım. İşleri çok zorSon maç formundaydı 2 gol 1 asist bugün inş atıcak öyle bir gol Hırvatlara ve Rakitice gününü gösterecek
O röveşatadan sonra penaltı kaçırsa ne gülerim amaisviçre alır , Şakiri var
Soldaki benim dedemDedeler napıyor oruçlu oruçlu laf ettirmesinler.
@Doğu @sürgünüm @MasacRE- @takas @Danger UA! @DarkLeqenD
Soldaki dede kıza sarmış yaptığı harekete bak tam sövmelik yaşından başından utan neyseki yanından ayrılmışlarSoldaki benim dedem
Belki tekstile meraklıdır Bak taytından tutmuş kalite kontrol yapıyorSoldaki dede kıza sarmış yaptığı harekete bak tam sövmelik yaşından başından utan neyseki yanından ayrılmışlar
Biz amacının ne olduğunu biliyoruz merak etme o hikayeBelki tekstile meraklıdır Bak taytından tutmuş kalite kontrol yapıyor
he ege bölgesinde tekstil fabrikası varmışBelki tekstile meraklıdır Bak taytından tutmuş kalite kontrol yapıyor
Sizin içiniz fesat dede şampiyonluk istiyor.Dedeler napıyor oruçlu oruçlu laf ettirmesinler.
@Doğu @sürgünüm @MasacRE- @takas @Danger UA! @DarkLeqenD