Teşekkür ederim sağolasın [emoji2] ama puan için sormamıştım [emoji2] yinede tebrik ederim [emoji2] skoru tutturman güzel.
1-1 bitti ben aldım puan ohoho ohoohoho hooh oh oho ohoho hohoh ohoho :
aa berabere bitmiş 0-0 demiştim 1 puanmı alıcam ama bu maç bittiği halde devam edicek gibi görünüyor anlamadım şimdi ben 1 puanımda gitmez inşShaqiri turnuvanın en güzel golünü attı.
Nasıl ben puan alamadım mı şimdi? kaç dk surecek bu? @papuleoo bitmemiş. ahahhaMaç uzatmalara gidiyor! İsviçre 1-1 Polonya
Tahminler 90 dakika üzeri yapılıyor en azından iddia da öyle [emoji2]aa berabere bitmiş 0-0 demiştim 1 puanmı alıcam ama bu maç bittiği halde devam edicek gibi görünüyor anlamadım şimdi ben 1 puanımda gitmez inş
Evet, 1 puan kazandın. Uzatmalar bizim tahminlerimizi kapsamıyor.aa berabere bitmiş 0-0 demiştim 1 puanmı alıcam ama bu maç bittiği halde devam edicek gibi görünüyor anlamadım şimdi ben 1 puanımda gitmez inş
ohh ii ben 3 aldı m değil mi ? @sürgünümTahminler 90 dakika üzeri yapılıyor en azından iddia da öyle [emoji2]
Evet, 1 puan kazandın. Uzatmalar bizim tahminlerimizi kapsamıyor.
hiç yoktan iyidir ayoll kaarlı başladım vllaTahminler 90 dakika üzeri yapılıyor en azından iddia da öyle [emoji2]
Herhalde öyle alırsın. Öyle olmalı eğer kurallarımız farklı değilse [emoji2]ohh ii ben 3 aldı m değil mi ? @sürgünüm
Yine puan alamadıkUzatmalara gerek yok aslında. Shaqiri'nin golü 2 sayılmalıydı.
Bari biz forumda 2 sayalım da @Çiğdem- ile @halukerogluFOX un tahminler yatsınUzatmalara gerek yok aslında. Shaqiri'nin golü 2 sayılmalıydı.
bu maç bitmişti daha neden baştan başladı anlamadım zatenBari biz forumda 2 sayalım da @Çiğdem- ile @halukerogluFOX un tahminler yatsın
Sen ne anladınki hayatında kafasız cahilbu maç bitmişti daha neden baştan başladı anlamadım zaten
Sen farklı tahmin yapmışsın, ben 3 puanı son dakikalarda kaçırdım. Ay Allah'ım ne büyük acılar bunlar.Yine puan alamadık
sesn sus beee seni eziyorum puan farkındaSen ne anladınki hayatında kafasız cahil