Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

la görüyon mu meryoşumun fanları 7den 70e :))) @Çiğdem- in neyi var bir sen :A @vadikızı ile @Yiğitt de o da yok :A @Harunnn60 @Doğu @MEnes @cookies @DarkLeqenD @Forumdash
Ckq2-POUkAA_-HB.jpg
Ckq29PyUkAAOIyG.jpg
kesinlikle yalan resim tamamen fotomontaj :) paralel @xemrexxx nin işleri bunlar :))
hahah ayy şunlara bak meryem giysisi giyenlerin yaşam enerjisi kaybolmuş kız çocuğuna kıyamam teyzede hayattan bezmiş gibi :A

la görüyon mu meryoşumun fanları 7den 70e :))) @Çiğdem- in neyi var bir sen :A @vadikızı ile @Yiğitt de o da yok :A @Harunnn60 @Doğu @MEnes @cookies @DarkLeqenD @Forumdash
Ckq2-POUkAA_-HB.jpg
Ckq29PyUkAAOIyG.jpg
bir ben yeterim @Çiğdem- için fazla fan gerekmez ona:) zaten dünyaya bedel bir sevgim vardır ne mutlu onaki beni bulmuş :))

hahah ayy şunlara bak meryem giysisi giyenlerin yaşam enerjisi kaybolmuş kız çocuğuna kıyamam teyzede hayattan bezmiş gibi :A
teyzede moralmı kalır bir meryoşa bakıyor bir kendisine intihar etse yeridir yani :))
ufak kızsa durumun farkında değil sanırım çişi gelmiş meryoşun üstüne yapıcak gibi duruyor :)

kız @Çiğdem- bak @destere ye de hrremli kıyafet aldım totoşun araya kaçıyormuş genelde kıyafetleri bunu geniş geniş giyer:A @cookies qvadikızı @eskici @Harunnn60 @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 51487

kız @Çiğdem- bak @destere ye de hrremli kıyafet aldım totoşun araya kaçıyormuş genelde kıyafetleri bunu geniş geniş giyer:A @cookies @vadikızı @eskici @Harunnn60 @ozgur2113
aaa giyicekmisin bunu şimdi @destere meryem var diye :F

kız @Çiğdem- bak @destere ye de hrremli kıyafet aldım totoşun araya kaçıyormuş genelde kıyafetleri bunu geniş geniş giyer:A @cookies qvadikızı @eskici @Harunnn60 @ozgur2113

kız @Çiğdem- bak @destere ye de hrremli kıyafet aldım totoşun araya kaçıyormuş genelde kıyafetleri bunu geniş geniş giyer:A @cookies @vadikızı @eskici @Harunnn60 @ozgur2113
aaa giyicekmisin bunu şimdi @destere meryem var diye :F
giymez olurmuyum hemde iç çamaşırı giymeden bu kıyafeti giyebilirim bol bol geniş geniş :))