@Tolstoyevski kulumuzun sözlerinden ötürü sevgili dizisinin müziğine de el koyduk sırada faruk @Forumdash ın dizileri var @Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @masacre @eskici @mrt-06Konuya yazmayalı baya oldu. Efsaneli geceler.
Meryemden daha iyi rol yaptı gibi sanki.@xemrexxx sen nollur kimseyi sevme Meryemimiz Hürremimiz ne hale gelmiş
@destere @Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @mrt-06 @yatutarsa
Şimdi @xemrexxx kelleni aldırttır
biz onunla değil arkasındaki üst akılla ilgileniyoruzMeryemden daha iyi rol yaptı gibi sanki.
Hala my konusunu hortlatip duruyon ya dizi mö yayınlanmıştı.yete gariay negzel hayranlarımız var teee peru da duygulandım neyse çatlasın @Çiğdem- @HarzeM @Forumdash ve türevleri @eskici @cookies @vadikızı @gizem ak @Harunnn60 @Aserat @mrt-06
Ben hortlattığımda ceza aldımHala my konusunu hortlatip duruyon ya dizi mö yayınlanmıştı.yete gari
Konu emre ve my olunca kimse dokunmaya cesaret edemiyor. Adam my hastası sacimizi başımız yolarBen hortlattığımda ceza aldım
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende sihirli annemi hortlattığım ceza aldım Sihirli annemin finali nasıl olmalı diye arka sokakların sezon finali gibi olmalı dedimKonu emre ve my olunca kimse dokunmaya cesaret edemiyor. Adam my hastası sacimizi başımız yolar
Farku ben nqpayim her gün yağiyor halaKonu emre ve my olunca kimse dokunmaya cesaret edemiyor. Adam my hastası sacimizi başımız yolar
ordumun üniformaları hazır @Forumdash küçük kuşlarım bunları giyecek @Harunnn60 @cookies @Çiğdem- @eskici @HarzeM @gizem ak @mrt-06 @MayısKralı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51856
ıyyy okula bak insanın okuyası varsada cayar ayollher yerde en büyük hürrem sultan @Çiğdem- @sokak sanati çatlayın @cookies @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @MayısKralı @gizem ak @eskici Ekli dosyayı görüntüle 51972