Hayır hacı anlamıyorum son 3 senedir sen ne ara izledin? Bi kere pazartesilerin Karadayıyla dolu olmalıydıBen sonuç olarak düşünüp anmışım, daha çok var böyle isim. Survivor konularında tarih yatıyor be.![]()
Hayır hacı anlamıyorum son 3 senedir sen ne ara izledin? Bi kere pazartesilerin Karadayıyla dolu olmalıydıBen sonuç olarak düşünüp anmışım, daha çok var böyle isim. Survivor konularında tarih yatıyor be.![]()
Daha çeviremezler.Alırsınız he, 9-7 oldu.![]()
GidermisinSerkay kazandı, durum 8-7 oldu. Ünlüler önde.
Vay be oyun başlamış da bitmek üzereymiş. Ben başlamamıştır diye açmamıştım.![]()
Allah'ın günü mü boş her gün yayınlanmıyor mu sanki? Bir Pazartesi Karadayı izleyince diğer günler izlememiş mi olunuyor? Pazartesi hariç her gün izledik işte.Hayır hacı anlamıyorum son 3 senedir sen ne ara izledin? Bi kere pazartesilerin Karadayıyla dolu olmalıydıben paartesileri izleyemiyorum diye bıraktım izlemeyi
![]()
Ben başlayıp bitirdim, haftalık bölüm izliyordum.Twd kaçtasin?
Seneye kavga bol bol olurAllah'ın günü mü boş her gün yayınlanmıyor mu sanki? Bir Pazartesi Karadayı izleyince diğer günler izlememiş mi olunuyor? Pazartesi hariç her gün izledik işte.
Geçen yıl bu zamanlar @sokak sanati ve @Maskeli Fedai ile hırbocu yüzünden kavga ediyorduk. Umut dönse şimdi keşke.![]()
Bu sene tuttuğum bir isim yok ondan. Hasan gibi bir isim gelmez daha.Seneye kavga bol bol olur![]()
Bu senede oldu da sen yoktun içlerinde çok
![]()
Seneye Acun sağlama alır biraz daha ünlü kişiler getirir gelenlerden zaten 3 5 kişi tanınıyorduBu sene tuttuğum bir isim yok ondan. Hasan gibi bir isim gelmez daha.
Ben de onu diyorum işte. Pazartesi izlemediğim için diğer günleri izleyemiyorum diye bırakmiştimAllah'ın günü mü boş her gün yayınlanmıyor mu sanki? Bir Pazartesi Karadayı izleyince diğer günler izlememiş mi olunuyor? Pazartesi hariç her gün izledik işte.
Geçen yıl bu zamanlar @sokak sanati ve @Maskeli Fedai ile hırbocu yüzünden kavga ediyorduk. Umut dönse şimdi keşke.![]()
Başka diziye başlasaydınBen başlayıp bitirdim, haftalık bölüm izliyordum.Canım sıkıldı öyle yeniden başladım, 2. sezonun 8. bölümünü izliyorum şu anda.
![]()
Senin dizin hangisi, ne dizisi?Ben de onu diyorum işte. Pazartesi izlemediğim için diğer günleri izleyemiyorum diye bırakmiştimYarım yamalak izlemeyeyim diye bıraktım.
Başka diziye başlasaydın2.sezondasın bide😱 nasıl boşluktaysan artık
![]()
Bu sene Euro 2016 var onu da unutmamak lazım. Survivor'a ciddi darbe vurdu. Millet televizyonda bedava Ronaldo izlemek varken neden Survivor izlesin?Seneye Acun sağlama alır biraz daha ünlü kişiler getirir gelenlerden zaten 3 5 kişi tanınıyordu![]()
![]()
Yarım yamalak mı oluyor, Salı günleri 1,5 saat özet veriliyor zaten.Ben de onu diyorum işte. Pazartesi izlemediğim için diğer günleri izleyemiyorum diye bırakmiştimYarım yamalak izlemeyeyim diye bıraktım.
Başka diziye başlasaydın2.sezondasın bide😱 nasıl boşluktaysan artık
![]()
Adını bilmiyorum geçmişic cckontrol etmem gerekSenin dizin hangisi, ne dizisi?
Adını söylemedin, ona başlarız işte?![]()
Euro 2016 baya hayal kırıklığı olduBu sene Euro 2016 var onu da unutmamak lazım. Survivor'a ciddi darbe vurdu. Millet televizyonda bedava Ronaldo izlemek varken neden Survivor izlesin?
Yarım yamalak mı oluyor, Salı günleri 1,5 saat özet veriliyor zaten.Senin izleme alışkanlıkların değişti, eskiden mesela yabancı dizi hastasıydın şimdi Outlander ve GoT'dan başka dizi izlediğin yok. Bu yüzden dizilerden artan zamanını Survivor'a ayırdın?
GoT beğenmedim.Adını bilmiyorum geçmişic cckontrol etmem gerekAcıcam zaten haberini de ben onun için demedim. Bir diziyi nasıl iki kere izliyorsunuz? GoT izlşyormuydun? Ona başlasaydın keşke.
Güzel tespitBu sene Euro 2016 var onu da unutmamak lazım. Survivor'a ciddi darbe vurdu. Millet televizyonda bedava Ronaldo izlemek varken neden Survivor izlesin?
Yarım yamalak mı oluyor, Salı günleri 1,5 saat özet veriliyor zaten.Senin izleme alışkanlıkların değişti, eskiden mesela yabancı dizi hastasıydın şimdi Outlander ve GoT'dan başka dizi izlediğin yok. Bu yüzden dizilerden artan zamanını Survivor'a ayırdın?
Evet çok ağır dizi ama giderek güzelleşiyor. İlk sezonun sonuhu görsen bayılırsın meselaGoT beğenmedim.
TWD izleyeli 2 yıl oldu sanırsam, olayları falan unutmuşum. Şimdi izleyince öğreniyorum/hatırlıyorum.![]()
Artık 2 oyun oynuyorlar (evet çok saçmaNagi kazandı ve ödül ÜNLÜLER'in.![]()