Survivor 2016 - 104. Bölüm Yorumları

Ben sonuç olarak düşünüp anmışım, daha çok var böyle isim. Survivor konularında tarih yatıyor be. :)
Hayır hacı anlamıyorum son 3 senedir sen ne ara izledin? Bi kere pazartesilerin Karadayıyla dolu olmalıydı:F ben paartesileri izleyemiyorum diye bıraktım izlemeyi:F

Hayır hacı anlamıyorum son 3 senedir sen ne ara izledin? Bi kere pazartesilerin Karadayıyla dolu olmalıydı:F ben paartesileri izleyemiyorum diye bıraktım izlemeyi:F
Allah'ın günü mü boş her gün yayınlanmıyor mu sanki? Bir Pazartesi Karadayı izleyince diğer günler izlememiş mi olunuyor? Pazartesi hariç her gün izledik işte.

Geçen yıl bu zamanlar @sokak sanati ve @Maskeli Fedai ile hırbocu yüzünden kavga ediyorduk. Umut dönse şimdi keşke. :(

Allah'ın günü mü boş her gün yayınlanmıyor mu sanki? Bir Pazartesi Karadayı izleyince diğer günler izlememiş mi olunuyor? Pazartesi hariç her gün izledik işte.

Geçen yıl bu zamanlar @sokak sanati ve @Maskeli Fedai ile hırbocu yüzünden kavga ediyorduk. Umut dönse şimdi keşke. :(
Seneye kavga bol bol olur :A :Z Bu senede oldu da sen yoktun içlerinde çok :A

Ben de onu diyorum işte. Pazartesi izlemediğim için diğer günleri izleyemiyorum diye bırakmiştim:F Yarım yamalak izlemeyeyim diye bıraktım.
Ben başlayıp bitirdim, haftalık bölüm izliyordum. :D Canım sıkıldı öyle yeniden başladım, 2. sezonun 8. bölümünü izliyorum şu anda. :Z
Başka diziye başlasaydın:X 2.sezondasın bide😱 nasıl boşluktaysan artık:F

Ben de onu diyorum işte. Pazartesi izlemediğim için diğer günleri izleyemiyorum diye bırakmiştim:F Yarım yamalak izlemeyeyim diye bıraktım.

Senin dizin hangisi, ne dizisi? :D
Adını söylemedin, ona başlarız işte? :)

Seneye Acun sağlama alır biraz daha ünlü kişiler getirir gelenlerden zaten 3 5 kişi tanınıyordu :F :A
Bu sene Euro 2016 var onu da unutmamak lazım. Survivor'a ciddi darbe vurdu. Millet televizyonda bedava Ronaldo izlemek varken neden Survivor izlesin?

Yarım yamalak mı oluyor, Salı günleri 1,5 saat özet veriliyor zaten. :) Senin izleme alışkanlıkların değişti, eskiden mesela yabancı dizi hastasıydın şimdi Outlander ve GoT'dan başka dizi izlediğin yok. Bu yüzden dizilerden artan zamanını Survivor'a ayırdın?

Bu sene Euro 2016 var onu da unutmamak lazım. Survivor'a ciddi darbe vurdu. Millet televizyonda bedava Ronaldo izlemek varken neden Survivor izlesin?

Yarım yamalak mı oluyor, Salı günleri 1,5 saat özet veriliyor zaten. :) Senin izleme alışkanlıkların değişti, eskiden mesela yabancı dizi hastasıydın şimdi Outlander ve GoT'dan başka dizi izlediğin yok. Bu yüzden dizilerden artan zamanını Survivor'a ayırdın?
Euro 2016 baya hayal kırıklığı oldu :)

Adını bilmiyorum geçmişic cckontrol etmem gerek:X Acıcam zaten haberini de ben onun için demedim. Bir diziyi nasıl iki kere izliyorsunuz? GoT izlşyormuydun? Ona başlasaydın keşke.
GoT beğenmedim. :D

TWD izleyeli 2 yıl oldu sanırsam, olayları falan unutmuşum. Şimdi izleyince öğreniyorum/hatırlıyorum. :D

Güzel tespit:X geçen seneden beridir yabancı dizilere karşı bi doygunluk var. 7'lik dizileri bile severek izlerdim şimdi o kadar sıkıldım ki. Onların bile bazı bölümlerinde sıkılır oldum. Var mı önerin başka yazın izlemelik?

GoT beğenmedim. :D

TWD izleyeli 2 yıl oldu sanırsam, olayları falan unutmuşum. Şimdi izleyince öğreniyorum/hatırlıyorum. :D
Evet çok ağır dizi ama giderek güzelleşiyor. İlk sezonun sonuhu görsen bayılırsın mesela:X neyse başladı survivor:A