Survivor 2016 - 104. Bölüm Yorumları

Evetizledim oraları. Demiştim zaten Semih boşuna bu kadar korkmaz kopacak gibidir diye:( kızın biri ağladi zdiğeri de s*l*k gülüyordu. Güldüğü halde ağlayana gülerek bakıp konuşuyordu.
Kim gülüyordu ki? :(

Şimdi hastaga baktım da bu düştü önüme:F Siz izlediniz mi? @Maskeli Fedai @EFE UYSAL :F Zuhal de biliyor nerden reyting kasıcağını:F

Iyyy tvdeki yanlı yayına göre kin gütmeyin beee!!! Semih gayet efendi birisi neyse panoramaya cıktıgında görürsün:X Yada aramızda kalmasına katılmıştı utopya finalinden sonra bi orda izle:X
Sunucular Semihi yermek icin her yolu deneyip başarısız olmuşlardı :A

Limitless mi yoksa? :D

İsmini söyle bare? :A

Debra'yla alakası yok :X Dexter derken ağır dizi anlamında yani ergenik fantastik filan türde değil:X Sen Dexter gibi ağır diziler de izlşyorsun o yuzden örnek verdim:X
Survivor konusunda yabancı dizi konuşuyonuz yeri burası değil :A @Yiğitt
Katıldın da öteledik mi seni:X Sen de katıl sohbete hem survivor iftardan sonra konuşulcak beklemedeyiz:X

Kim gülüyordu ki? :(

Sunucular Semihi yermek icin her yolu deneyip başarısız olmuşlardı :A
Şimdi nasıl tarif etsem(b) esmer bi kız ağlıyordu. İftardan sonra bakarım su semihçi hesaplardan birinde vardır video:X

Debra'yla alakası yok :X Dexter derken ağır dizi anlamında yani ergenik fantastik filan türde değil:X Sen Dexter gibi ağır diziler de izlşyorsun o yuzden örnek verdim:X

Katıldın da öteledik mi seni:X Sen de katıl sohbete hem survivor iftardan sonra konuşulcak beklemedeyiz:X

Şimdi nasıl tarif etsem(b) esmer bi kız ağlıyordu. İftardan sonra bakarım su semihçi hesaplardan birinde vardır video:X
La dizinin ismi ne söylesene? :bağır:

Semih panaromaya çıksa ordaki Semihi kötülüyenlerin hepsini rezil edecek iste :A

Almeda Abazi'nin fanı işte. Sadece Survivor konusuna mesaj yazardı. Onun ismi anılınca hemen foruma biterdi. :)
Valla ben 2014 Survivor senesinin sonuna doğru geldim onu hatırlamıyorum, 2015'de de yoktu. Bu yıl da hiç görmedim kendisini. :D

En son 25 Ağustos 2015'de girmiş. :(

Valla ben 2014 Survivor senesinin sonuna doğru geldim onu hatırlamıyorum, 2015'de de yoktu. Bu yıl da hiç görmedim kendisini. :D

En son 25 Ağustos 2015'de girmiş. :(
Bu arada Ünlüler ne ara oyunda öne geçti? Ben zap yapmadan önce Gönüllüler öndeydi, bunlar rahat kazanır diyip zaplamıştım. :)

Serkay kazandı, durum 8-7 oldu. Ünlüler önde.

Vay be oyun başlamış da bitmek üzereymiş. Ben başlamamıştır diye açmamıştım. :(