Survivor konusunda yabancı dizi konuşuyonuz yeri burası değilZaten sen de Dexter seviyorsun![]()
Survivor konusunda yabancı dizi konuşuyonuz yeri burası değilZaten sen de Dexter seviyorsun![]()
Biz bir aileyiz ve burası da samimi bir ortam. Eski sert yönetim yok, sorun olacağını sanmıyorum.Survivor konusunda yabancı dizi konuşuyonuz yeri burası değil@Yiğitt
Takılıyoruz size istediğini konuşBiz bir aileyiz ve burası da samimi bir ortam. Eski sert yönetim yok, sorun olacağını sanmıyorum.![]()
Biliyorum takıldığını, gönderme yaptım.Takılıyoruz size istediğini konuş![]()
Kim gülüyordu ki?Evetizledim oraları. Demiştim zaten Semih boşuna bu kadar korkmaz kopacak gibidir diyekızın biri ağladi zdiğeri de s*l*k gülüyordu. Güldüğü halde ağlayana gülerek bakıp konuşuyordu.
Sunucular Semihi yermek icin her yolu deneyip başarısız olmuşlardıŞimdi hastaga baktım da bu düştü önümeSiz izlediniz mi? @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
Zuhal de biliyor nerden reyting kasıcağını
Iyyy tvdeki yanlı yayına göre kin gütmeyin beee!!! Semih gayet efendi birisi neyse panoramaya cıktıgında görürsünYada aramızda kalmasına katılmıştı utopya finalinden sonra bi orda izle
![]()
Limitless mi yoksa?
İsmini söyle bare?![]()
Katıldın da öteledik mi seniSurvivor konusunda yabancı dizi konuşuyonuz yeri burası değil@Yiğitt
Şimdi nasıl tarif etsemKim gülüyordu ki?
Sunucular Semihi yermek icin her yolu deneyip başarısız olmuşlardı![]()
La dizinin ismi ne söylesene?Debra'yla alakası yokDexter derken ağır dizi anlamında yani ergenik fantastik filan türde değil
Sen Dexter gibi ağır diziler de izlşyorsun o yuzden örnek verdim
Katıldın da öteledik mi seniSen de katıl sohbete hem survivor iftardan sonra konuşulcak beklemedeyiz
Şimdi nasıl tarif etsemesmer bi kız ağlıyordu. İftardan sonra bakarım su semihçi hesaplardan birinde vardır video
![]()
Semih panaromaya çıksa ordaki Semihi kötülüyenlerin hepsini rezil edecek isteDebra'yla alakası yokDexter derken ağır dizi anlamında yani ergenik fantastik filan türde değil
Sen Dexter gibi ağır diziler de izlşyorsun o yuzden örnek verdim
Katıldın da öteledik mi seniSen de katıl sohbete hem survivor iftardan sonra konuşulcak beklemedeyiz
Şimdi nasıl tarif etsemesmer bi kız ağlıyordu. İftardan sonra bakarım su semihçi hesaplardan birinde vardır video
![]()
Aha bu kız ağlıyordu. Şu gülene gıcık oldum.Semih panaromaya çıksa ordaki Semihi kötülüyenlerin hepsini rezil edecek iste![]()
O kim ben hiç tanımıyorum ki bile?Bu yıl kimse sormadı @Almeda fanı nerede hiç gözükmüyor diye. Meğer vefa İstanbul'da bir semt adıymış.@Forumdash @Yiğitt @ABAY_06
Almeda Abazi'nin fanı işte. Sadece Survivor konusuna mesaj yazardı. Onun ismi anılınca hemen foruma biterdi.O kim ben hiç tanımıyorum ki bile?![]()
Valla ben 2014 Survivor senesinin sonuna doğru geldim onu hatırlamıyorum, 2015'de de yoktu. Bu yıl da hiç görmedim kendisini.Almeda Abazi'nin fanı işte. Sadece Survivor konusuna mesaj yazardı. Onun ismi anılınca hemen foruma biterdi.![]()
Bu arada Ünlüler ne ara oyunda öne geçti? Ben zap yapmadan önce Gönüllüler öndeydi, bunlar rahat kazanır diyip zaplamıştım.Valla ben 2014 Survivor senesinin sonuna doğru geldim onu hatırlamıyorum, 2015'de de yoktu. Bu yıl da hiç görmedim kendisini.
En son 25 Ağustos 2015'de girmiş.![]()
Ama hacı fazla hüsümetim yoktu ki benim onlaBu yıl kimse sormadı @Almeda fanı nerede hiç gözükmüyor diye. Meğer vefa İstanbul'da bir semt adıymış.@Forumdash @Yiğitt @ABAY_06
Ben, oyun geç başlar diye açmamıştım bile. TWD izliyordum, açayım bare. İnşallah kazanırız.Bu arada Ünlüler ne ara oyunda öne geçti? Ben zap yapmadan önce Gönüllüler öndeydi, bunlar rahat kazanır diyip zaplamıştım.![]()
Ben sonuç olarak düşünüp anmışım, daha çok var böyle isim. Survivor konularında tarih yatıyor be.Ama hacı fazla hüsümetim yoktu ki benim onlaSen niye hiç anmıyorsun
![]()
Alırsınız he, 9-7 oldu.Ben, oyun geç başlar diye açmamıştım bile. TWD izliyordum, açayım bare. İnşallah kazanırız.![]()