Kız çiko çok yaşa sen emiçarşamba reytingine baksana totelde körmüsün kız 3.43 aldınız siz biz ise 3.67 alarak ilk bölümle kıçınıza tekmeyi attık![]()
Kız çiko çok yaşa sen emiçarşamba reytingine baksana totelde körmüsün kız 3.43 aldınız siz biz ise 3.67 alarak ilk bölümle kıçınıza tekmeyi attık![]()
Ne haftaya lider olduğumuzda görürsün yeni bölümden özetsiz 20de başlıyor hatırlatırımçarşamba reytingine baksana totelde körmüsün kız 3.43 aldınız siz biz ise 3.67 alarak ilk bölümle kıçınıza tekmeyi attık![]()
çarşamba reytingine baksana totelde körmüsün kız 3.43 aldınız siz biz ise 3.67 alarak ilk bölümle kıçınıza tekmeyi attık![]()
Ne haftaya lider olduğumuzda görürsün yeni bölümden özetsiz 20de başlıyor hatırlatırımSizinki iftar saatlerinden sonra başladı hem Nihat Hatioğlundan sonra tabi reyting gelcek
![]()
Ne haftaya lider olduğumuzda görürsün yeni bölümden özetsiz 20de başlıyor hatırlatırımSizinki iftar saatlerinden sonra başladı hem Nihat Hatioğlundan sonra tabi reyting gelcek
![]()
ertuğruldan sonraki çarşambada ayrıldık vlla ama ben @Billy Kane ile 2 kişiyiz sen teksin @EFE UYSAL YOL YAKINKEN BİZE KATIL BENCEKız çiko çok yaşa sen emine güzel savunuyosun dizimizi.
![]()
Ayrılalım sorun yok benim @Yiğitt' im varertuğruldan sonraki çarşambada ayrıldık vlla ama ben @Billy Kane ile 2 kişiyiz sen teksin @EFE UYSAL YOL YAKINKEN BİZE KATIL BENCE![]()
Bu dizi Ertuğrul'a bin basarertuğruldan sonraki çarşambada ayrıldık vlla ama ben @Billy Kane ile 2 kişiyiz sen teksin @EFE UYSAL YOL YAKINKEN BİZE KATIL BENCE![]()
Efe seni takmıyo bence
Yürüüü beee kim tutar seniii
Fanlarım yine beni yüceltiyor, antiler olmazsa olmaz zaten.
Maşallah
Kız onu bunu bırakta kıvancın partnerini gördün mü ağlıycan@Yiğitt e hiç güvenme bence onud bugün aramıza katıyoruz diziye başlayacak![]()
oraya çoktan laf attım ben ayollKız onu bunu bırakta kıvancın partnerini gördün mü ağlıycan![]()
Kız onu bunu bırakta kıvancın partnerini gördün mü ağlıycan![]()
Hahahah valla görmedim
Hahahah valla görmedim
Bu arada @beyazsoy un dediği doğru galiba tuba berenin eski partnerleri olmadan yapamaz demişti![]()
Aslı Zengin bi yerden sonra bocalıyor o gün hepiniz teker teker diziyi bırakıp buraya damlıcaksınız o zamanı bekliyorum.Yürüüü beee kim tutar seniii
Fanlarım yine beni yüceltiyor, antiler olmazsa olmaz zaten.
Maşallah![]()
Kardaş bir hep buradayız. Tüm dizi yorum konuları bize hitap ediyoruz, her yerde bize ekmek var yani.Aslı Zengin bi yerden sonra bocalıyor o gün hepiniz teker teker diziyi bırakıp buraya damlıcaksınız o zamanı bekliyorum.![]()
Kardaş bir hep buradayız. Tüm dizi yorum konuları bize hitap ediyoruz, her yerde bize ekmek var yani.
Bu diziyi de izleyeceğim biraz sonra, beğeneceğimden eminim.![]()
![]()
yandaki reklamlarda tam senlik bişey buldum vadikızı bu iyiliğimi unutmaBence bu diziyi beğeneceksin sen yiğit![]()
yandaki reklamlarda tam senlik bişey buldum vadikızı bu iyiliğimi unutma
![]()