Kız çiko çok yaşa sen emi ne güzel savunuyosun dizimizi.çarşamba reytingine baksana totelde körmüsün kız 3.43 aldınız siz biz ise 3.67 alarak ilk bölümle kıçınıza tekmeyi attık
Kız çiko çok yaşa sen emi ne güzel savunuyosun dizimizi.çarşamba reytingine baksana totelde körmüsün kız 3.43 aldınız siz biz ise 3.67 alarak ilk bölümle kıçınıza tekmeyi attık
Ne haftaya lider olduğumuzda görürsün yeni bölümden özetsiz 20de başlıyor hatırlatırım Sizinki iftar saatlerinden sonra başladı hem Nihat Hatioğlundan sonra tabi reyting gelcekçarşamba reytingine baksana totelde körmüsün kız 3.43 aldınız siz biz ise 3.67 alarak ilk bölümle kıçınıza tekmeyi attık
çarşamba reytingine baksana totelde körmüsün kız 3.43 aldınız siz biz ise 3.67 alarak ilk bölümle kıçınıza tekmeyi attık
Ne haftaya lider olduğumuzda görürsün yeni bölümden özetsiz 20de başlıyor hatırlatırım Sizinki iftar saatlerinden sonra başladı hem Nihat Hatioğlundan sonra tabi reyting gelcek
Ne haftaya lider olduğumuzda görürsün yeni bölümden özetsiz 20de başlıyor hatırlatırım Sizinki iftar saatlerinden sonra başladı hem Nihat Hatioğlundan sonra tabi reyting gelcek
ertuğruldan sonraki çarşambada ayrıldık vlla ama ben @Billy Kane ile 2 kişiyiz sen teksin @EFE UYSAL YOL YAKINKEN BİZE KATIL BENCEKız çiko çok yaşa sen emi ne güzel savunuyosun dizimizi.
Ayrılalım sorun yok benim @Yiğitt' im var Fragmanlarıda beğenmemiştim bakamıcam diziyeertuğruldan sonraki çarşambada ayrıldık vlla ama ben @Billy Kane ile 2 kişiyiz sen teksin @EFE UYSAL YOL YAKINKEN BİZE KATIL BENCE
Bu dizi Ertuğrul'a bin basar (ver gazı )ertuğruldan sonraki çarşambada ayrıldık vlla ama ben @Billy Kane ile 2 kişiyiz sen teksin @EFE UYSAL YOL YAKINKEN BİZE KATIL BENCE
Yürüüü beee kim tutar seniiiAyrılalım sorun yok benim @Yiğitt' im var Fragmanlarıda beğenmemiştim bakamıcam diziye
Fanlarım yine beni yüceltiyor, antiler olmazsa olmaz zaten.Bizde kapı gibi @Aserat var yiğit kim la.
Maşallah@Yiğitt imle @EFE UYSAL ımda kapı gibi maşallah onlara
Kız onu bunu bırakta kıvancın partnerini gördün mü ağlıycan@Yiğitt e hiç güvenme bence onud bugün aramıza katıyoruz diziye başlayacak
oraya çoktan laf attım ben ayollKız onu bunu bırakta kıvancın partnerini gördün mü ağlıycan
Kız onu bunu bırakta kıvancın partnerini gördün mü ağlıycan
Hahahah valla görmedim
Bu arada @beyazsoy un dediği doğru galiba tuba berenin eski partnerleri olmadan yapamaz demişti
Aslı Zengin bi yerden sonra bocalıyor o gün hepiniz teker teker diziyi bırakıp buraya damlıcaksınız o zamanı bekliyorum.Yürüüü beee kim tutar seniii
Fanlarım yine beni yüceltiyor, antiler olmazsa olmaz zaten.
Maşallah
Kardaş bir hep buradayız. Tüm dizi yorum konuları bize hitap ediyoruz, her yerde bize ekmek var yani.Aslı Zengin bi yerden sonra bocalıyor o gün hepiniz teker teker diziyi bırakıp buraya damlıcaksınız o zamanı bekliyorum.
Kardaş bir hep buradayız. Tüm dizi yorum konuları bize hitap ediyoruz, her yerde bize ekmek var yani.
Bu diziyi de izleyeceğim biraz sonra, beğeneceğimden eminim.
yandaki reklamlarda tam senlik bişey buldum vadikızı bu iyiliğimi unutmaBence bu diziyi beğeneceksin sen yiğit
yandaki reklamlarda tam senlik bişey buldum vadikızı bu iyiliğimi unutma