Kurtlar Vadisi Pusu 300.Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

pusata yapılan haksızlık üzerine hakaretlerle dolu mesajlarım var ama burda olay farklı dikkat edersen mezardakiler sadece gölgenin öldürdükleriydi. polatta gölgeyi öldürüp intikamını aldı ordakilerin pusatla olayın alakası yok. pusatın intikamı anında alındı zaten
ayoll bir vefalık göster pusatıda şehit oldu diye oraya gömmüş ol bir çocuğu göster hangi vadici buna takılıcaktı ben görkem olayını vefasızlık dısında asla başka isim koymam buna
ama olan oldu daha şey etmeyede gerek yok :F

ayoll bir vefalık göster pusatıda şehit oldu diye oraya gömmüş ol bir çocuğu göster hangi vadici buna takılıcaktı ben görkem olayını vefasızlık dısında asla başka isim koymam buna

Kızz senin kadar inat olan başka biri varmı acaba bu dünyada:Fgölge onları
öldürmüştü polatta gölgeyi o yüzdende gitti işte kabul ett:D

pusatı gölge öldürmedi burda vefasızlık yok vefasızlık çok önceden yapıldı zaten

@Çiğdem- senin izlemeyi bırakmana sevindim :A ara sıra uğrarsın yine tabi sormak istediklerin olursa söyleriz ; bu kadar yanlı bu kadar tek tip bu kadar manüpüle edici ithamlarla yazdığın eleştirileri görünce artık sadece gülümsüyorum
(ramazan ramazan kızma sadece takılıyorum ) benim yüzümden şimdi günaha girme

bırakamayacaz işte boş yapma aga :D
Aga öyle görünüyor :A İhtiyarlar falan gelirse gel de bırak :A

Bu arada bu sezon her bölümde totosunu devirip uyuyan babam sezon finalini gözlerini pörtleterek izledi :A Bu bir işaret olabilir. Hatta ''bu ne oğlum herkes öldü seneye her şey değişecek'' dedi adamcağız. Allah söyletti herhalde :F

Aga bence bir şans daha verelim bu sezon finalinin ardından :D Yine saçmalamaya başlarlarsa keser atarız :)
Aynen önümüzdeki sezon sonbahar aylarının sonuna doğru süre tanıyorum :A Aynı şekil devam ederse üzülerek bırakcağım maalesef :)

Aga öyle görünüyor :A İhtiyarlar falan gelirse gel de bırak :A

Bu arada bu sezon her bölümde totosunu devirip uyuyan babam sezon finalini gözlerini pörtleterek izledi :A Bu bir işaret olabilir. Hatta ''bu ne oğlum herkes öldü seneye her şey değişecek'' dedi adamcağız. Allah söyletti herhalde :F
Aga dizide düşman kalmadı nasıl değişmesin :F Ben terör beklerim şahsen, bir de ihtiyarlar heyeti geri dönerse tadından yenmez :)

@Çiğdem- senin izlemeyi bırakmana sevindim :A ara sıra uğrarsın yine tabi sormak istediklerin olursa söyleriz ; bu kadar yanlı bu kadar tek tip bu kadar manüpüle edici ithamlarla yazdığın eleştirileri görünce artık sadece gülümsüyorum
(ramazan ramazan kızma sadece takılıyorum ) benim yüzümden şimdi günaha girme
ben yeni sezonla alakalı burdakı arkadaşların hatrına artık eleştiri yapmıcam izlemediğim bölümelre diyerek seni @takas ı basta akst ettim size gösterdiğims aygıyı enzaketi gçrseydiin keşke size saygımdan izlemediğims ezon bölümlere eleştiri etmicem diyerek ben zaten nezaket gösterdim oyüzden kendini yorma yorucaksanda nezaketle karsılık ver sende çünkü bu iş karşılıksız olmaz güzel kardeşim benim :bhr:

kim bırakırsa bıraksın kendi tercihidir istediğini izler bizim yerimiz bellidir milli dizimizi sonuna kadar izlemektir eski has bir vadici olarak bana yakışan budur ;

Aga dizide düşman kalmadı nasıl değişmesin :F Ben terör beklerim şahsen, bir de ihtiyarlar heyeti geri dönerse tadından yenmez :)

Bende bekliyorumda terörü yazsalar keşke yeni sezonda ya🙂

kim bırakırsa bıraksın kendi tercihidir istediğini izler bizim yerimiz bellidir milli dizimizi sonuna kadar izlemektir eski has bir vadici olarak bana yakışan budur ;

helal be yanındayım kadirim:clapping::Z

ben yeni sezonla alakalı burdakı arkadaşların hatrına artık eleştiri yapmıcam izlemediğim bölümelre diyerek seni @takas ı basta akst ettim size gösterdiğims aygıyı enzaketi gçrseydiin keşke size saygımdan izlemediğims ezon bölümlere eleştiri etmicem diyerek ben zaten nezaket gösterdim oyüzden kendini yorma yorucaksanda nezaketle karsılık ver sende çünkü bu iş karşılıksız olmaz güzel kardeşim benim :bhr:
çiğdem son satırı gördüm tamamdır teşekkürler ; yalnız üst satırları açarsan sevinirim sitem mi ettin kızdın mı tavsiye mi verdin çözemedim doğrusu 😀

Bu bölüm bunları konuştuk...

Tüm Vadi'cilere iyi geceler...

https://t.co/0WQ0ZgDzZc
#KurtlarVadisiPusu300 https://t.co/FWZuwnTnMC
54ea43ea51b49473bb0d43351aee0415.jpg

Aga bırakacaz diye de vatan haini olmadık yani :A Ben 13 senedir vakit ayırdığım bir şeyi eleştiririm. @takas diyor ya evlat gibi diye hah aynen öyle. Evladının kulağını da çekmelisin yeri geldiğinde. Her yaptığını alkışlarsan, yüz verirsen yoldan çıkar saçma sapan bir şey olur.