Polat Şaşmaz
Favori Üye
Allah kabul etsin aga hadi iyisin götür bakalımya çok gizli sahneler var yada bi bok yokbana 2. şık yakın geliyor görecez bakalım
Burada ezan okunuyor herkese hayırlı iftarlar önce yemek sonra vadi![]()
Muhtemelen burdan düğüne gidiyordurburda usta tapınakcıların işini bitirmiş gidiyor
![]()
aga herşey tamam da ben bu resimde düğünü bir yere oturtamadım sence nasıl gelişecek düğünde ne olacakMuhtemelen burdan düğüne gidiyordur![]()
Düğünde Nikolai Safiyeyle Cahiti vurur orada biteraga herşey tamam da ben bu resimde düğünü bir yere oturtamadım sence nasıl gelişecek düğünde ne olacak
bu yönde çok iddia gördük bakalım çıkacak mıDüğünde Nikolai Safiyeyle Cahiti vurur orada biter
Aga bölüm başında Gölgeyi filan arar büyük ihtimal. Bu sırada Karun Armageddon'u devreye sokar. Büyük bi çatışma olur. Polat ve Cahit alayını Arap sabunuyla çitileraga herşey tamam da ben bu resimde düğünü bir yere oturtamadım sence nasıl gelişecek düğünde ne olacak
abartma aga ne 20 siSafiye 36 yaşındaymış ben 20li bisey bekliyodum![]()
20li dedim orada 27-28 falan guzeliginden dolayi mi genc gordum bilemiyorum amaabartma aga ne 20 si![]()
düğünü kim tarar kime ne olur ?Aga bölüm başında Gölgeyi filan arar büyük ihtimal. Bu sırada Karun Armageddon'u devreye sokar. Büyük bi çatışma olur. Polat ve Cahit alayını Arap sabunuyla çitilerOrdan konvoy eşliğinde düğüne sonra düğünü tararlar orda biter.