Ablacım merak etme sen ben senin intikamını alıcamBully şaşkolozu Calvin beyin elini öpüek
![]()
Destere jüri başkanıyken bana da Yarışmacıların başkanı olmam yakışırdıdoğru olan da bu zaten sen kabullensen de kabullenmesen de
![]()
nasıl intikamımı alacan
Ablacım merak etme sen ben senin intikamını alıcamBully şaşkolozu Calvin beyin elini öpüek
![]()
Destere jüri başkanıyken bana da Yarışmacıların başkanı olmam yakışırdıdoğru olan da bu zaten sen kabullensen de kabullenmesen de
![]()
😱
Oo ağzından bal damlıyor maşallah.![]()
![]()
😱![]()
Ah ah bugünleri de mi görücektim
(
)
Bu duyguyu yaşatanlar cezasını çekecekdiğer jürileri örgütleyebilirsem tabii
ilk hafta elenmek nasıl bir duygu biliyormusun senn
![]()
Yalın'ımın Calvin'i yarışmadan şutladığı günü sabırsızlıkla bekliyorum.Ablacım merak etme sen ben senin intikamını alıcamBully şaşkolozu Calvin beyin elini öpüek
![]()
![]()
Siz ikiniz zaten rahatsızsınızYalın'ımın Calvin'i yarışmadan şutladığı günü sabırsızlıkla bekliyorum.O elenmeden bize rahat yok.
![]()
Avril'i nasıl şutladıysak onu da şutlarız elbet merak etme sen.aaa senin karın ağrın anlaşıldı cnm @DarkLeqenD in elenmemesine şey etmişsin
çeyrek finale kadar yolu var onun![]()
Beni Nasıl buluyorsunOylarımı kullandım. Hayırlısı olsun herkese başarılar![]()
halama sinir oluyordum bende seni şutlayımda gör@Çiğdem- bu hafta da sürprizlere gebe bir hafta olduğunu söyleyebilir miyiz
Ayrıca bak Laz Eminem ile geldim senin halanmış bu![]()
Saftirik kız fistan alsaydı anlardım fistan almamış halana çünkü bu yıl mahsul azmışhalama sinir oluyordum bende seni şutlayımda vereyimde gör![]()
Senin sesin kötü ya![]()
Sormam lazımCalvin bey bugün Yıldızlara konuk jürimiz olur musunuz![]()
Sormam lazımson süre ne zaman kullanayım bari özel istek yaptın
![]()