Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

İzlemedim ama izlemem gidi duruyor. Çünkü o seviyeyi herhangi bir Türk dizisinde yakalayamayacaklarından eminim. Ancak o ekip yapabilir. :)
Dizi oldukça başarılı ben ilk 4 ya da 5 bölümü izledim ama vakit sıkıntısından bırakmıştım. Kim bilir belki yazın izlerim yeni sezona yetişirim. :D

ayyy leyla ile mecunun seviyesi mi var ekşi sözlü kseviyesinde iş yapıyor sadece o dizi:A
Sözlüğü falan geçelim canım o dizi Türk Tv'sine yapılmış bir devrimdir. Kendi küfürleri var, kendi sansürünü kendi koyardı. Herşeyi kendine özgüydü. Hey gidi günler. :)
Dizi oldukça başarılı ben ilk 4 ya da 5 bölümü izledim ama vakit sıkıntısından bırakmıştım. Kim bilir belki yazın izlerim yeni sezona yetişirim. :D
Kaliteli olabilir benim içimi yakan şey Leyla ile Mecnun özlemi sadece. :A

Sözlüğü falan geçelim canım o dizi Türk Tv'sine yapılmış bir devrimdir. Kendi küfürleri var, kendi sansürünü kendi koyardı. Herşeyi kendine özgüydü. Hey gidi günler. :)

Kaliteli olabilir benim içimi yakan şey Leyla ile Mecnun özlemi sadece. :A
için yansın kavrul emi pis:A

için yansın kavrul emi pis:A
La bu ne bi sahnesine bakayım dedim dizide cinsellik kol geziyor. :A Bizim kalitemizi ispat etmek için cinselliğe ihtiyacımı yoktu L&M'da. :A 103 bölümde toplasan 2 öpüşme var. Onlar da ilk 30 bölüm, ondan sonra yok zaten. Mahallemizi anlatan halkın içinden bir diziydi o. Ah ulan ahh. :A

La bu ne bi sahnesine bakayım dedim dizide cinsellik kol geziyor. :A Bizim kalitemizi ispat etmek için cinselliğe ihtiyacımı yoktu L&M'da. :A 103 bölümde toplasan 2 öpüşme var. Onlar da ilk 30 bölüm, ondan sonra yok zaten. Mahallemizi anlatan halkın içinden bir diziydi o. Ah ulan ahh. :A
Cinsellik kol gezmiyor, ama Hülya ve Kerim evli oldukları için normal. Ayrıca 46'yı ben de çok seviyorum; ama Türkiye'deki tek kaliteli dizi sadece o değil. Sadece ana akıma daha yakın olduğu için ötekileştirmek çok mantıksız.

Cinsellik kol gezmiyor, ama Hülya ve Kerim evli oldukları için normal. Ayrıca 46'yı ben de çok seviyorum; ama Türkiye'deki tek kaliteli dizi sadece o değil. Sadece ana akıma daha yakın olduğu için ötekileştirmek çok mantıksız.
La ben 46 değil Leyla ile Mecnun dedim. 46 da onun oluşturduğu etkiyi henüz oluşturamadı zaten bende. He tarz farkı da var tabi. O duygusallığı vermez zaten daha ciddi dizi. Tamam kaliteli diziler yok değil olabilir ama o seviyeye ulaşılması şu zamanda, şu reyting kaygısıyla mümkün değil. Adamların kaygısı yoktu o zamanlar Trt'de oldukları için. İstediği hikayeyi anlattılar, kimseden çekinmeden. Trt'ye gönderme yaptılar daha ne olsun. :A Hiç bir kısıtlamaya girmediler yani. Herşeyiyle bir devrimdi o dizi. Böyle dizilerden o seviyeye çıkılmasını bekleyemem ben kendi adıma. :)

ayyy erdal bakkal gibi tuzluk musun nesin.ss

Oha başka bi kamera varmış bıçtık :(

Kerim bu hülyayı boşar heralde ve hülya ablasıyla kafeyi işletir :(

Pek yorum yapamadım, ama çok güzel bir sezon finali oldu. Hülya hakkındaki tüm gerçekler ortaya çıktı, kayıtlar da silinmemiş. 2. sezonda kafayı yemez inşallah. :(

Kız seviyorlu diziyi boşver zaten biter o :)

Ama bu diziyi sabahları izleyebilirsin süper sarar bnim lysm ygsm olmasına rağmen son haftalarda bile izledim :)
hayırr neresi berbat ayoll seviyor seviyor çok güzel bence eğlenceli bir dizi şahane damat gibide saçma değil :A