Al gülüm ver gülümOoo sezon finali mi? Eyvallah aga bugün de sen bana hatırlattın
Al gülüm ver gülümOoo sezon finali mi? Eyvallah aga bugün de sen bana hatırlattın
sayfa sahibi trolledim yazmış De Bruyne Türkiyenin üstünden uçakla bile geçmez
Batuhan Demir sen misin o zaman?sayfa sahibi trolledim yazmış De Bruyne Türkiyenin üstünden uçakla bile geçmez
efsane efsane. ben her zaman ustaya sakalı daha çok yakıştırdım müthiş yakışıyor sakal adama. müziklere senaryoya bak be mükemmelden de öteUstaya sakal dehşet yakışıyormuş bee Bölüme diyecek laf yok zaten.
Bölümdeki kurguya bak aga Cahiti yolluyor soy kitabına. Cahit bile vizyonlu bir adammış o zamanlarefsane efsane. ben her zaman ustaya sakalı daha çok yakıştırdım müthiş yakışıyor sakal adama. müziklere senaryoya bak be mükemmelden de öte
gülüşü bir garip yürüttüğü mnatık ayrı bir garipHahahaha o nasıl gülüş ya.
bunu izledim bana prodüksiyon olabilir gibi geldi gerçekte böylesi zor olur
şunu izleyin gülmekten komaya girdim
fake zaten aga ama yine de güldürüyor insanıbunu izledim bana prodüksiyon olabilir gibi geldi gerçekte böylesi zor olur
İzlemeden yorum yapma güzel kardeşim belki Cahit abimiz döktürmüştürYarın ki sezon finaline bir milyon basar
Vışhhh 😱İzlemeden yorum yapma güzel kardeşim belki Cahit abimiz döktürmüştür
Bu hesap Kayaoğlu Hanedanlığı tarafından ele geçirilmiştir.Vışhhh 😱
Vayyy be bu günleri de görecektik. Eyvahlar olsun, Kayaoğlu hanedanlığı hackerlığa da başlamış.Bu hesap Kayaoğlu Hanedanlığı tarafından ele geçirilmiştir.
Hepiniz Hanedanlığın boyunduruğu altına girip biat edeceksinizVayyy be bu günleri de görecektik. Eyvahlar olsun, Kayaoğlu hanedanlığı hackerlığa da başlamış.