Bakalım belki katılabilirim [emoji2] en son ikinci veya üçüncü olmuştum [emoji2]@MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @vadikızı @MasacRE- @Bully @Aserat @turkuazz @emree-29 @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo oylarınızı özelden bekliyorum. Hatırlatma mesajı. Akşam bir daha hatırlatacağım.
TamamdırKatılamayacağım maalesef Forumda hiçbir etkinliğe vakit ayıramıyorum bu aralar Euro 2016 skor tahmini hariç
Oruç kafasına girmişsin ya Ondan.Etiketlemene gerek yok ben unutmam tahminleri gece sakin kafayla yapmayı tercih ediyorum.
Ama az önce o kafadan çıktım İlla o güzel nickini etiketleyecem diyorsan da etiketle yani hayır demeyiz.Oruç kafasına girmişsin ya Ondan.
Hadi gel Kırgın Çiçekleri aç hazır kafanda yerinde değil.Ama az önce o kafadan çıktım İlla o güzel nickini etiketleyecem diyorsan da etiketle yani hayır demeyiz.
Hahaha yok canım o kadar da kafayı yemedikHadi gel Kırgın Çiçekleri aç hazır kafanda yerinde değil.
Sezon finalimizle inşallah totalde geçecez siziHahaha yok canım o kadar da kafayı yemedik
Survivor yeni bölüm başlıyor birazdan, dokunulmazlık oyunu heyecanı var, merakla bekliyoruz.
Hiç sanmıyorum ama bakalım.Sezon finalimizle inşallah totalde geçecez sizi
Geçen hafta 0,25 oranlık fark kalmıştı. Eriyor reytinglerinizHiç sanmıyorum ama bakalım.
Kırgın Çiçekler de haftanın 7 günü olsun o da erir.Geçen hafta 0,25 oranlık fark kalmıştı. Eriyor reytingleriniz
Bizim dizimiz ortalık döşeği gibi değil her gün serilmez yere.Kırgın Çiçekler de haftanın 7 günü olsun o da erir.
Gayet iyiyim ya w şimdilik@Bully @Çiğdem- @emree-29 @EFE UYSAL @Billy Kane @Aserat @Yiğitt @vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz @eskici @halukerogluFOX
Her günün sonuçları ilk mesajda paylaşılacak, sizleri de etiketleyeceğim. Son olarakta final zamanı toplu puanların olduğu bir tablo göreceksiniz.
Sonuçlar ilk mesajda.
25 puan fena değil aslında@Bully @Çiğdem- @emree-29 @EFE UYSAL @Billy Kane @Aserat @Yiğitt @vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz @eskici @halukerogluFOX
Her günün sonuçları ilk mesajda paylaşılacak, sizleri de etiketleyeceğim. Son olarakta final zamanı toplu puanların olduğu bir tablo göreceksiniz.
Sonuçlar ilk mesajda.
Daha önümüzde günler var daha da iyi olur.Gayet iyiyim ya w şimdilik
Daha da iyi olabilirsin yükseleceğine eminim. 😉25 puan fena değil aslında