Bakalım belki katılabilirim [emoji2] en son ikinci veya üçüncü olmuştum [emoji2]@MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @vadikızı @MasacRE- @Bully @Aserat @turkuazz @emree-29 @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo oylarınızı özelden bekliyorum. Hatırlatma mesajı. Akşam bir daha hatırlatacağım.![]()
TamamdırKatılamayacağım maalesefForumda hiçbir etkinliğe vakit ayıramıyorum bu aralar Euro 2016 skor tahmini hariç
![]()
Oruç kafasına girmişsin yaEtiketlemene gerek yok ben unutmam tahminleri gece sakin kafayla yapmayı tercih ediyorum.![]()
Ama az önce o kafadan çıktımOruç kafasına girmişsin yaOndan.
Hadi gel Kırgın Çiçekleri aç hazır kafanda yerinde değil.Ama az önce o kafadan çıktımİlla o güzel nickini etiketleyecem diyorsan da etiketle yani hayır demeyiz.
![]()
Hahaha yok canım o kadar da kafayı yemedikHadi gel Kırgın Çiçekleri aç hazır kafanda yerinde değil.![]()
Sezon finalimizle inşallah totalde geçecez siziHahaha yok canım o kadar da kafayı yemedik
Survivor yeni bölüm başlıyor birazdan, dokunulmazlık oyunu heyecanı var, merakla bekliyoruz.![]()
Hiç sanmıyorum ama bakalım.Sezon finalimizle inşallah totalde geçecez sizi![]()
Geçen hafta 0,25 oranlık fark kalmıştı. Eriyor reytinglerinizHiç sanmıyorum ama bakalım.![]()
Kırgın Çiçekler de haftanın 7 günü olsun o da erir.Geçen hafta 0,25 oranlık fark kalmıştı. Eriyor reytingleriniz![]()
Bizim dizimiz ortalık döşeği gibi değil her gün serilmez yere.Kırgın Çiçekler de haftanın 7 günü olsun o da erir.![]()
Gayet iyiyim ya w@Bully @Çiğdem- @emree-29 @EFE UYSAL @Billy Kane @Aserat @Yiğitt @vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz @eskici @halukerogluFOX
Her günün sonuçları ilk mesajda paylaşılacak, sizleri de etiketleyeceğim. Son olarakta final zamanı toplu puanların olduğu bir tablo göreceksiniz.
Sonuçlar ilk mesajda.![]()
25 puan fena değil aslında@Bully @Çiğdem- @emree-29 @EFE UYSAL @Billy Kane @Aserat @Yiğitt @vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz @eskici @halukerogluFOX
Her günün sonuçları ilk mesajda paylaşılacak, sizleri de etiketleyeceğim. Son olarakta final zamanı toplu puanların olduğu bir tablo göreceksiniz.
Sonuçlar ilk mesajda.![]()
Daha önümüzde günler var daha da iyi olur.Gayet iyiyim ya wşimdilik
![]()
Daha da iyi olabilirsin yükseleceğine eminim. 😉25 puan fena değil aslında![]()