Belçika - İtalya | Euro 2016 E Grubu Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Belçika - İtalya | Euro 2016 E Grubu Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Ck0sXsGXEAAlGhC.jpg

EURO 2016'nın favorilerinden gösterilen iki ekip Belçika ile İtalya, E Grubu maçında karşı kaşıya geliyor.

Mücadele saat 22.00'de TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler:

Belçika:
Courtois, Vertonghen, Denayer, Jordan Lukaku, Alderweireld, Witsel, Fellaini, Nainggolan, Hazard, Kevin de Bruyne, Lukaku.

İtalya: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Darmian, Candreva, De Rossi, Motta, Florenzi, Eder, Pelle.

Orijinal formatta oku

Favorim Belçika sahada. Dembele neder oynamıyor anlamadım sakat herhalde yoksa oynardı. İtalya'nın kadro gözlerimi kanattı.

Hayatımda gördüğüm en iyi asistlerden biriydi. Resmen ağzının içine attı :)

Belçika savunmada açıklar veriyor.

Turnuvayı kimin kazanmasını istersin deseler 1-Türkiye 2-İtalya derim her zaman. İtalyanları seviyorum bayağı. :A Bu turnuva İtalya belki pek ilerleyemeyecek ama turnuvaya renk katacak gibi. Çok güzel de bir gol attılar.

Belçika balon çıkmasın ya. :( Favorimdiler.

Belçika balon dedik o kadar. Yılların İtalya'sı yeni yetmeleri pat pat tokatlıyor şuan. :D İtalya'nın mükemmel bir savunması var. İyi de oynuyorlar. Bence 2012'deki gibi bir sürpriz yapabilirler.

1-0 Belçika kazanır demiştim. :F

Aslında İtalya'dan sürpriz bekliyordum, 1-1 diyecektim. Keşke deseymişim, Belçika atar bir gol bence.
İnşallah atar. :)

---------------------

Lukaku dışarı Origi içeri. Hiç hareket etmiyor 10 metrelik alanda yürüyüp duruyor beyimiz. Bir de De Rossi reyize şekil şukul, akıllı olsun. :)

İnşallah atar. :)

---------------------

Lukaku dışarı Origi içeri. Hiç hareket etmiyor 10 metrelik alanda yürüyüp duruyor beyimiz. Bir de De Rossi reyize şekil şukul, akıllı olsun. :)
Ben kim girerse girsin Chiellini-Bonucci-Barzagli üçlüsü arasında kaybolacağını düşünüyorum. Gerçekten müthiş üçlü. En büyük avantajları da aynı hoca tarafından yıllarca beraber oynatılmaları. :)

Ben kim girerse girsin Chiellini-Bonucci-Barzagli üçlüsü arasında kaybolacağını düşünüyorum. Gerçekten müthiş üçlü. En büyük avantajları da aynı hoca tarafından yıllarca beraber oynatılmaları. :)
Origi kıpır kıpır bir ara topuna bakar. Lakaku'nun onu yapacak hali yok, yürüyor sahada. Şimdi ben salladım ya kesin gol atar. :)

Turnuvanın en iyi maçı oluyor şimdiye dek.

De Bruyne çok kötü oynuyor. :(

Son düzenleme:
Ahaha Nainggolan'ı çıkardı. Wilmots sen kocaman bir çılgınsın. :)

Yapması gereken De Bruyne ortaya, Fellaini'i çıkarıp Carrasco'yu sağ kanada.

Lukaku'nun yerine de Origi.

İtalya'ya karşı 1-0 geride olmak da ne kötü bir şeydir ha. Gol atman lazım ama yok yani o defansı nasıl geçeceksin ki? :)