Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Ozanı eleştiren futboldan bir gram anladığını düşünmüyorum . Yetenekleri sınırlı bir emre değil ama
Milli Takımımızda bugün en çok koşan, en çok top kapan ve en çok ikili mücadele kazanan isim Ozan Tufan oldu. Bu adamın belini eletiriyorsunuz maçta saçını düzeltmişmis sonra bu ülkede niye futbol gelişmiyor böyle twitterda spor yorumlayan olursa olacağı bu . Twittrrda niaseyi alınmaması için bin takla atılır ne oldu .
Bu sana göre öyle. Benim futbol bilgimi ölçmek de senin işin değil tabi. Ozan bu takımda oynamayı hak etmiyor. Asıl futboldan anlayanlar bunu görür. Koşması mücadele etmesi onun yeteneklerinin sınırlı olduğunu ve takımın kurgusunu bozup herkesin farklı mevkilerde oynayıp kaybetmemizi engellemiyor. Asla ve asla oynamamalıdır.

Bu sana göre öyle. Benim futbol bilgimi ölçmek de senin işin değil tabi. Ozan bu takımda oynamayı hak etmiyor. Asıl futboldan anlayanlar bunu görür. Koşması mücadele etmesi onun yeteneklerinin sınırlı olduğunu ve takımın kurgusunu bozup herkesin farklı mevkilerde oynayıp kaybetmemizi engellemiyor. Asla ve asla oynamamalıdır.
Fatih terim futboldan ve futbolcudan anlamıyor demek )))

Fatih terim futboldan ve futbolcudan anlamıyor demek )))
Fatih hocanın bazı inat ettiği oyuncular olur. Bu da onlardan, ne yaparsa yapsın çıkarmaz kadrodan. İlk 11 hazırlarken önce Ozan yazıyor sonra diğer oyuncuları koyuyor diyordu bir yorumcu. Artık buna inanmaya başladım iyice hele bidaki maçta da oynarsa kesin olacak bu. Adamın kapasitesi sınırlı bu net anlaşılıyor. Fener de bile 11 oynayamazken Euro 2016 gibi önemli bir turnuvada milli takımda asla 11 oynamamalı. Bunu diyen çok fazla kişi vardır eminim. :)

Fatih hocanın bazı inat ettiği oyuncular olur. Bu da onlardan, ne yaparsa yapsın çıkarmaz kadrodan. İlk 11 hazırlarken önce Ozan yazıyor sonra diğer oyuncuları koyuyor diyordu bir yorumcu. Artık buna inanmaya başladım iyice hele bidaki maçta da oynarsa kesin olacak bu. Adamın kapasitesi sınırlı bu net anlaşılıyor. Fener de bile 11 oynayamazken Euro 2016 gibi önemli bir turnuvada milli takımda asla 11 oynamamalı. Bunu diyen çok fazla kişi vardır eminim. :)
Bunu diyen çok kişi var ondan Türkiye en antrenör fatih terim yıllardır onu geçen olmadi. Fatih terim gelmeden önce kimse milli takım maçlarına bile gitmiyordu. Milli takimda çok formsuz oyuncu var ama en formda olan yedek ozan başka söze gerek var mı))

Ha fenerde caner gokhan volkan şen de yedek ))

Üzülmeyin millet. Suçluyu buldum. Tez vakit ceza kesile!

Şom ağız mı diyeyim, temiz kalbiyle mi yazmiş diyeyim de almayın bu kızı böyle konulara:F dışlayın öteleyin itin kakın pis kaka diyin:F @Çiğdem- naptın sen yaa:F
https://fav10.net/forum/threads/türkiye-hırvatistan-euro-2016-maçı-tahminleri.258414/#post-2757309
hahahha aa ben demiştim bir halt olmaz bunlardan diye futboldan anlamaya gerek yok türk erkekleri türk kadınlarından sorulur :F @DarkLeqenD efendi benimle dalga geçiyordu görmüştür umarım :F

Hırvatların iyi oynayacağı belliydi de biz beklentinin çok altında kaldık. Fatih Terim'in kadrosu da doğruydu bence ama Oğuzhan'ın neden çıktığına anlam veremedim. Oğuzhan - Emre Mor ve formda bir Arda -zor gözüküyor ama- iyi bir iş yapabilir. Emre Mor'u bu maç daha çok beğendim, pas vermeyi öğrenmiş. :D

Bir de bizim futbolcuların hepsi hakemin gözüne bakarak oynuyorlar. Hele Volkan Şen çıldırttı. :D

bu sayfayı gördükçe snirleniyorum bi 1-1 olmadı!! :D

Son düzenleme:
Ayar oldum maça, rahat alabileceğimiz maçta yeniliyoruz. Hiç yoktan1-1 bitebilirdi.

Arda Turan'ın ismini duyan var mı bugün? Volkan Şen zaten ağır ağır hareket. Diyecek söz yok, bizim iddia da yattı @EFE UYSAL
aga dün bu yoruma cevap verecektim şimdi aklıma geldi sen maçı izlediğine eminmisin izlediysen sıkıntı var çünkü :D adamlar resmen bizi dağıttı nasıl rahat alacağımız maç oluyor :kiki: sen dua et 5 yenemedik

Maç yorumu yapayım kısaca; arda bitmiş resmen bence böyle oynayacaksa yedek kalmalı. Hakan çalhanoğlu ne işe yarar anlamıyorum berbat oynuyor bu adamın milli takıma alınması bile saçma ne numarası var hala çözebilmiş değilim. kanatlarda arda ve hakan gibi çalım atamayan çok yavaş adamlar olunca forvettekiler etkisiz eleman olunca üretkenlik sıfıra indi. kanat organizasyonu yok volkan şen mal mal top kayıpları yaptı. pas vereceği yerde vermiyor ne oynadığı belli değil.
Ozan Tufan a laf söyleyenler maçı nereleriyle izlediler cidden çok merak ediyorum. Ya benim gözlerde sorun var ya onlarda adam milli takımın en iyisiydi herkes döküldü ozan hariç. tek pozisyonumuzda iyi vuramasa da onunla geldi çok enteresan gerçekten anlamıyorum bazı insanları
ispanya eski gücünde değil yenebiliriz ama bu maça göre imparator ayarı vermeli kadroya

Volkan
gökhan hakan mehmet topal caner
volkan şen oğuzhan ozan tufan emre mor arda(mecburen)
yunus mallı

aga dün bu yoruma cevap verecektim şimdi aklıma geldi sen maçı izlediğine eminmisin izlediysen sıkıntı var çünkü :D adamlar resmen bizi dağıttı nasıl rahat alacağımız maç oluyor :kiki: sen dua et 5 yenemedik

Maç yorumu yapayım kısaca; arda bitmiş resmen bence böyle oynayacaksa yedek kalmalı. Hakan çalhanoğlu ne işe yarar anlamıyorum berbat oynuyor bu adamın milli takıma alınması bile saçma ne numarası var hala çözebilmiş değilim. kanatlarda arda ve hakan gibi çalım atamayan çok yavaş adamlar olunca forvettekiler etkisiz eleman olunca üretkenlik sıfıra indi. kanat organizasyonu yok volkan şen mal mal top kayıpları yaptı. pas vereceği yerde vermiyor ne oynadığı belli değil.
Ozan Tufan a laf söyleyenler maçı nereleriyle izlediler cidden çok merak ediyorum. Ya benim gözlerde sorun var ya onlarda adam milli takımın en iyisiydi herkes döküldü ozan hariç. tek pozisyonumuzda iyi vuramasa da onunla geldi çok enteresan gerçekten anlamıyorum bazı insanları
ispanya eski gücünde değil yenebiliriz ama bu maça göre imparator ayarı vermeli kadroya

Volkan
yunus mallı
İzlemeden önce rahat alabileceğimi düşünmüştüm, bence basit bir maçtı. :D

Maç başladıktan sonraki yorumlarıma bak, çok iyi oynadıklarını ve ilk dakikalardan 1-0 öne geçeceğini de dile getirdim. 2. yarı iyi bastıracağımızı düşündüm ama yanıldm. :(

Volkan
yunus mallı
Kadroya katılıyorum ama Arda yerine Çalhanoğlu bence. Çalhanoğlu uzaktan bir şut çeker veya bir frikik kullanır skor yapar Arda'da o bile yok.

Kadroya katılıyorum ama Arda yerine Çalhanoğlu bence. Çalhanoğlu uzaktan bir şut çeker veya bir frikik kullanır skor yapar Arda'da o bile yok.
Kesinlikle oynamalı çok genç çok iyi teknik ve özellikleri var katedeceği daha çok yol vat tıpkı Oğuzhan gibi :D Çok iyi jeneresyonumuz var :D

çalhanoğlunu hiç beğenmiyorum sırf frikik atacak diye 90 dakka 10 kişi oynayamayız ki dün duran topları hepsini ön direğe kesti onu canerde yapar. İnşallah ispanya maçında oynamaz

İzlemeden önce rahat alabileceğimi düşünmüştüm, bence basit bir maçtı. :D

Maç başladıktan sonraki yorumlarıma bak, çok iyi oynadıklarını ve ilk dakikalardan 1-0 öne geçeceğini de dile getirdim. 2. yarı iyi bastıracağımızı düşündüm ama yanıldm. :(
nasıl basit oluyor yav :D

çalhanoğlunu hiç beğenmiyorum sırf frikik atacak diye 90 dakka 10 kişi oynayamayız ki dün duran topları hepsini ön direğe kesti onu canerde yapar. İnşallah ispanya maçında oynamaz

nasıl basit oluyor yav :D
Hırvatistan'ın ilk dakikalarda bastırıp 1 gol atacağını, sonra bizimkilerin iki gol atarak maçı bitireceğini düşünmüştüm. :D

Dediğim gibi Hırvatistan süper başladı, ilk yarıyı da öyle bitirdi. Ama devamını bizimkiler halledemedi, Türkiye iyi oynasaydı, kendinde olsaydı rahat alırdık.

Maçın ilk dakikalarından sonra yazdım bu konuya zaten çok iyi başladılar, 1-0 yaparlar dedim. :D

O teknik kimde var abi takımda slovenya maçındaki ortasını görmedinmi Burak atamsaydı rezil rüsfa olurdu resmen.Paslarını dün görmedin heralde çalıştı hemde daha çok genç 22 yaşında daha yol katedecek :Dİspanya maçında duran topa ve onun şutlarına ihtiyacımız var 11de olacaktır :D

O teknik kimde var abi takımda slovenya maçındaki ortasını görmedinmi Burak atamsaydı rezil rüsfa olurdu resmen.Paslarını dün görmedin heralde çalıştı hemde daha çok genç 22 yaşında daha yol katedecek :Dİspanya maçında duran topa ve onun şutlarına ihtiyacımız var 11de olacaktır :D
aga adam kanat oynuyor hız yok çalım yok ne tekniğinden bahsediyorsun Allah aşkına takıma en ufak katkısı yok. yol katedecekse etsin öyle gelsin bu şekilde 1 kişi eksik oynuyor sağ kanat ölüyor

aga adam kanat oynuyor hız yok çalım yok ne tekniğinden bahsediyorsun Allah aşkına takıma en ufak katkısı yok. yol katedecekse etsin öyle gelsin bu şekilde 1 kişi eksik oynuyor sağ kanat ölüyor
Arda naptı aga çalım attımı hız varmıydı :D Adamın gerçek mevkisi merkez merkezde oynasa o zaman gör adamı kanat değil hızlı değil maalesef :D Hazırlık maçlarında golleri atan ve attıran en fazla katkı veren Hakandı :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961