abla seni engelliyorum bu geceye özel yoksa sinir krizi geçirecem nasıl bi tipsin senvalla ben polat ölsede devam ederim diziye ben karakter için dizi izlemiyorum ki![]()
abla seni engelliyorum bu geceye özel yoksa sinir krizi geçirecem nasıl bi tipsin senvalla ben polat ölsede devam ederim diziye ben karakter için dizi izlemiyorum ki![]()
daha dur yeni başlıyoruz değil mi @vadikızı ablaabla seni engelliyorum bu geceye özel yoksa sinir krizi geçirecem nasıl bi tipsin sen![]()
O senin fikrin abla. Saygı duyuyorum ama bu dizi sizin gibiler yüzünden bu halde. Şöyle toplu bir eleştiri linç kampanyası olsa titreyip kendine gelir bu çapsızlar ordusu.valla ben polat ölsede devam ederim diziye ben karakter için dizi izlemiyorum ki![]()
abla seni engelliyorum bu geceye özel yoksa sinir krizi geçirecem nasıl bi tipsin sen![]()
O senin fikrin abla. Saygı duyuyorum ama bu dizi sizin gibiler yüzünden bu halde. Şöyle toplu bir eleştiri linç kampanyası olsa titreyip kendine gelir bu çapsızlar ordusu.
Ya sizin gibiler derken her şeyi beğenenlerden bahsediyorum. Hiç mi eleştirecek bir şey yok yani bu mudur? Neyse o şerefsizlerin adını burda anıp bizi günaha sokma abla.sizin gibiler yorumunu vadi forumda okuyordum sinirleniyordum üzülüyordum
burdada okumak moralimi bozdu ablacım bende eleştirimi yaparım benim de
memnun olduğumumu düşünüyosunuz sizin gibiler deyipte beni katma rica
ederim mübarek günde kalbimi kırma şimdi![]()
en sevmediğim eleştiri tiplerinden bu işin sonu gelmez aga suçlayıcı ifadeler işin içine girerse sana da bana da terim bulmakta zorlanılmaz ithamlar gırla gider ifadesine saygı duyduğunu söylemek yerine eylemle gösterirsen daha doğru olurO senin fikrin abla. Saygı duyuyorum ama bu dizi sizin gibiler yüzünden bu halde. Şöyle toplu bir eleştiri linç kampanyası olsa titreyip kendine gelir bu çapsızlar ordusu.
la kim herşeyi beğeniyor ben de sana her şeyi eleştiriyor hiçmi güzel birşey yok diye sorarımYa sizin gibiler derken her şeyi beğenenlerden bahsediyorum. Hiç mi eleştirecek bir şey yok yani bu mudur? Neyse o şerefsizlerin adını burda anıp bizi günaha sokma abla.
Son paragrafa katılıyorumen sevmediğim eleştiri tiplerinden bu işin sonu gelmez aga suçlayıcı ifadeler işin içine girerse sana da bana da terim bulmakta zorlanılmaz ithamlar gırla gider ifadesine saygı duyduğunu söylemek yerine eylemle gösterirsen daha doğru olur
senden rahatsızım bu gece neysee hele bir karnımzı doyuralımda bakarsın o zaman frekansı değiştirebilirizyoksa bu mübarek günde sonu nasıl olur bilmem
Ya sizin gibiler derken her şeyi beğenenlerden bahsediyorum. Hiç mi eleştirecek bir şey yok yani bu mudur? Neyse o şerefsizlerin adını burda anıp bizi günaha sokma abla.
Evet aga her şeyi eleştiriyorum ve bundan inanılmaz bir haz duyuyorumla kim herşeyi beğeniyor ben de sana her şeyi eleştiriyor hiçmi güzel birşey yok diye sorarım
en sevmediğim eleştiri tiplerinden bu işin sonu gelmez aga suçlayıcı ifadeler işin içine girerse sana da bana da terim bulmakta zorlanılmaz ithamlar gırla gider ifadesine saygı duyduğunu söylemek yerine eylemle gösterirsen daha doğru olur
senden rahatsızım bu gece neysee hele bir karnımzı doyuralımda bakarsın o zaman frekansı değiştirebilirizyoksa bu mübarek günde sonu nasıl olur bilmem
anlaşılan senin psikomotor gelişiminde problem varEvet aga her şeyi eleştiriyorum ve bundan inanılmaz bir haz duyuyorum![]()
Evet aga her şeyi eleştiriyorum ve bundan inanılmaz bir haz duyuyorum![]()
anlaşılan senin psikomotor gelişiminde problem var![]()