Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

valla ben polat ölsede devam ederim diziye ben karakter için dizi izlemiyorum ki:D
O senin fikrin abla. Saygı duyuyorum ama bu dizi sizin gibiler yüzünden bu halde. Şöyle toplu bir eleştiri linç kampanyası olsa titreyip kendine gelir bu çapsızlar ordusu.

O senin fikrin abla. Saygı duyuyorum ama bu dizi sizin gibiler yüzünden bu halde. Şöyle toplu bir eleştiri linç kampanyası olsa titreyip kendine gelir bu çapsızlar ordusu.

sizin gibiler yorumunu vadi forumda okuyordum sinirleniyordum üzülüyordum
burdada okumak moralimi bozdu ablacım bende eleştirimi yaparım benim de
memnun olduğumumu düşünüyosunuz sizin gibiler deyipte beni katma rica
ederim mübarek günde kalbimi kırma şimdi:(

sizin gibiler yorumunu vadi forumda okuyordum sinirleniyordum üzülüyordum
burdada okumak moralimi bozdu ablacım bende eleştirimi yaparım benim de
memnun olduğumumu düşünüyosunuz sizin gibiler deyipte beni katma rica
ederim mübarek günde kalbimi kırma şimdi:(
Ya sizin gibiler derken her şeyi beğenenlerden bahsediyorum. Hiç mi eleştirecek bir şey yok yani bu mudur? Neyse o şerefsizlerin adını burda anıp bizi günaha sokma abla.

en sevmediğim eleştiri tiplerinden bu işin sonu gelmez aga suçlayıcı ifadeler işin içine girerse sana da bana da terim bulmakta zorlanılmaz ithamlar gırla gider ifadesine saygı duyduğunu söylemek yerine eylemle gösterirsen daha doğru olur

senden rahatsızım bu gece neysee hele bir karnımzı doyuralımda bakarsın o zaman frekansı değiştirebiliriz :A yoksa bu mübarek günde sonu nasıl olur bilmem

Ya sizin gibiler derken her şeyi beğenenlerden bahsediyorum. Hiç mi eleştirecek bir şey yok yani bu mudur? Neyse o şerefsizlerin adını burda anıp bizi günaha sokma abla.
la kim herşeyi beğeniyor ben de sana her şeyi eleştiriyor hiçmi güzel birşey yok diye sorarım

en sevmediğim eleştiri tiplerinden bu işin sonu gelmez aga suçlayıcı ifadeler işin içine girerse sana da bana da terim bulmakta zorlanılmaz ithamlar gırla gider ifadesine saygı duyduğunu söylemek yerine eylemle gösterirsen daha doğru olur

senden rahatsızım bu gece neysee hele bir karnımzı doyuralımda bakarsın o zaman frekansı değiştirebiliriz :A yoksa bu mübarek günde sonu nasıl olur bilmem
Son paragrafa katılıyorum :A

ben herşeyi beğendiğimi söyledim mi sadece beğendiğim sahneleri yazıyorum
diye beğenmediğim sahne olmayacakmı tilki ölmemeliydi dedim pusat yaşamalı
ölmemeli dedim ısrarla ölmeyecek dedim demi ki erhanda ölmemeli diziye defne
hanım gelmemeliydi yusuf polatın oğlu olmamalıydı yusufun polatın oğlu olmamasını
önceki yorumlarımda yazmıştım ben herşeyi beğenenler arasına beni koymazsan
sevinirim ablacım😉
bir diziyi beğeniyorsak beğendiğimiz kısımlarıda söylücez eleştircez de

kadir @Doğu bana saygı duyduğunu söyledi duymasınmı kızsın tepkimi göstersin bana