Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

o da var ama kamera açılarını falanda pek beğenmemiştim bu sezon sıkıntı zaten :D
yok aga sen o bölümü bir daha izle serdar akar çekmişti zaten efsaneydi bölüm kolay kolay gelmez

bu ekipten herşeyi bekliyorum ben aga korkmuyo değilim. ama erhan ölürse bitiririm kafamda o kadar da değil
aga o kadar da değildir erhan falan nereye ölüyor öyle birşey olursa vadi bitiyor demeektir başka türlüsü olmaz

Hey yavrum be şu siyasi analizlere bak. O zamanki gündemin en önemli maddesi çözüm sürecine ilişkin görüşler nasıl korkusuzca anlatılmış. Şu bölümlerin kıymetini bilemedik.

@Doğu akşam yemeğini güzel güzel ye suyunu falan içi aga senden güzel mesajlar bekliyoruz 😀

TÜYO; Sezon finalinde Güllü Erhan ölebilir. Eğer bu olursa vadiyi ne olursa olsun bırakırım kim gelirse gelsin ne olursa olsun yüzüne bakmam. İnşallah böyle bişey olmaz

ablacım erhanı bende severim ama az görünüyor vadide çakır ölmüş bırakmamış
devam etmişsin de erhan danmı bırakacan

Eyvallah aga ama kendimi tutamayıp günaha girebilirim :A Geçen hafta Allahtan ramazan değildi :A
la biri iyi düşün hemen bölümü görmeden sövmeyi düşünecen hadi geçen hafta pusat ı bahane etti boşaldın bu hafta ne diyeceksin

Bu arada Erhan cidden ölebilir. Cahit onu da pasifleştirip yollayacak. Tek başına kalacak. Yakında Ustayı da gömer :A

la biri iyi düşün hemen bölümü görmeden sövmeyi düşünecen hadi geçen hafta pusat ı bahane etti boşaldın bu hafta ne diyeceksin
Pusat'a adam gibi bir veda yapmadıkları için bir daha kalaylayacağım :A

Bu arada Erhan cidden ölebilir. Cahit onu da pasifleştirip yollayacak. Tek başına kalacak. Yakında Ustayı da gömer :A

Pusat'a adam gibi bir veda yapmadıkları için bir daha kalaylayacağım :A
la adamların zamanı mı var o operasyon bu operasyona koşuyorlar vakit bulduklarında bir ara gömerler :A

28237a758cabb698ba1a70205c4e80fc.jpg

o zaman yusufla zeynepi çok sevelim en çok onlar görünüyor mantığa bak :)

allah allah ne demek istediğimi anlamıyosun diyorum ki erhanın rolü azaldı bir iki
sahne anca görüyoruz ki bence ölmeyecek o çakır efsane bir karakterdi değilmi o
çıkınca devam ettin diziye erhanda önemli bir karakter evet ama seviyorum erhanı
izlemek çok hoş ama o öldü diyede diziyi bırakamam yani düşüncene saygı
duyuyorum ablacım

la adamların zamanı mı var o operasyon bu operasyona koşuyorlar vakit bulduklarında bir ara gömerler :A
La aga sen nesin :F Muhabbet kuşu mu gömüyon adam Süleyman Çakır'ın evladı :A

allah allah ne demek istediğimi anlamıyosun diyorum ki erhanın rolü azaldı bir iki
sahne anca görüyoruz ki bence ölmeyecek o çakır efsane bir karakterdi değilmi o
çıkınca devam ettin diziye erhanda önemli bir karakter evet ama seviyorum erhanı
izlemek çok hoş ama o öldü diyede diziyi bırakamam yani düşüncene saygı
duyuyorum ablacım
O zaman bu mantıkla Polat ölse de devam etmen lazım çünkü Çakır Polat'tan daha çok seviliyordu. O ölünce izlemeye devam edildiyse Polat ölünce de devam edilmeli 😉

La aga sen nesin :F Muhabbet kuşu mu gömüyon adam Süleyman Çakır'ın evladı :A

O zaman bu mantıkla Polat ölse de devam etmen lazım çünkü Çakır Polat'tan daha çok seviliyordu. O ölünce izlemeye devam edildiyse Polat ölünce de devam edilmeli 😉

valla ben polat ölsede devam ederim diziye ben karakter için dizi izlemiyorum ki:D