Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

oha :D gitseydin keşke aga ayıp olmuş :D ama iskenderli zamanda çok acayipdi hakta vermek lazım sana :D
Hastayım diye bahane uydurmuştum totomdan :A O bölümlerdeki heyecan hiçbir yerde yok. Ustanın İskenderin eline düştüğü bölümlerdi. Nefes bile almıyordum izlerken.

SON 3 YILIN EN BÜYÜK OPERASYONU GELİYOR!
BU AKŞAM SAAT 21.00'DA KANAL D DE...
KİMSELERE SÖZ VERMEYIN!!

TÜYO; Sezon finalinde Güllü Erhan ölebilir. Eğer bu olursa vadiyi ne olursa olsun bırakırım kim gelirse gelsin ne olursa olsun yüzüne bakmam. İnşallah böyle bişey olmaz

Burda 1 saat 50 dakika

Onur Tan'ın çektiği leş gibi sahnelerden biri. Füze nerdeyse çatapat etkisi yaratıyor :F
Vadi tarihinin en berbat yönetmeni inan var ya 10.sezonu doğan ümit karaca çekseydi çok daha iyisini yapardı. O sezon senaryonun mükemmel olmasından ötürü göze batmadı diğer sezon kelimenin tam anlamıyla batırıyor zaten

aga kim demişse biraz gaza gelmiş yok öyle birşsey olamaz :X
kesin aga akşam görürsün :D

Vadi tarihinin en berbat yönetmeni inan var ya 10.sezonu doğan ümit karaca çekseydi çok daha iyisini yapardı. O sezon senaryonun mükemmel olmasından ötürü göze batmadı diğer sezon kelimenin tam anlamıyla batırıyor zaten

yok aga herşeyi geçtim 230.bölüm gibi aksiyon zor gelir 264. bölüm de süperdi ona da yetişmez ama güzel bir bölüm geliyor heyecanla bekliyoruz orası kesin

300.Bölüm Fragmanı An İtibari ile Kanal d'ye Teslim Edildi..!!!
Kanal Yarın Bölüm Bittikten Sonra Yayınlar İnşallah..!!!
Kanlı Bir Düğün Bizleri Bekliyor olacak..!!!

yok aga herşeyi geçtim 230.bölüm gibi aksiyon zor gelir 264. bölüm de süperdi ona da yetişmez ama güzel bir bölüm geliyor heyecanla bekliyoruz orası kesin
ben 264 ü pek beğenmemiştim sanki vadi değil başka bişey izlemiştim sonlara doğru toparlamıştı kgt ye baskın güzeldi

TÜYO; Sezon finalinde Güllü Erhan ölebilir. Eğer bu olursa vadiyi ne olursa olsun bırakırım kim gelirse gelsin ne olursa olsun yüzüne bakmam. İnşallah böyle bişey olmaz
ohho iyice uçmuş senin adam ne erhan ı ölmesi o kadar da olmaz herhalde gerçi ben şimdi böyle söyledim iyi olmadı ne zaman bu tepkiyi versem tersi çıkmaya başladı

Aynen aga senaryonun muazzamlığı kusurları örtmüştü. Bu sezonu Serdar Akar veya Osman Sınav gibi ordinaryuslar çekse başyapıt olurdu.

ohho iyice uçmuş senin adam ne erhan ı ölmesi o kadar da olmaz herhalde gerçi ben şimdi böyle söyledim iyi olmadı ne zaman bu tepkiyi versem tersi çıkmaya başladı
bu ekipten herşeyi bekliyorum ben aga korkmuyo değilim. ama erhan ölürse bitiririm kafamda o kadar da değil

300.Bölüm Fragmanı An İtibari ile Kanal d'ye Teslim Edildi..!!!
Kanal Yarın Bölüm Bittikten Sonra Yayınlar İnşallah..!!!
Kanlı Bir Düğün Bizleri Bekliyor olacak..!!!

ben 264 ü pek beğenmemiştim sanki vadi değil başka bişey izlemiştim sonlara doğru toparlamıştı kgt ye baskın güzeldi
yok aga sahneler efsaneydi muazzamdı ; senin yaşadığın sıkıntı muhtemelen müziklerin hepsinin yeni olmasıydı