- Reaksiyon puanı
- 45,501
- Puanı
- 860
yine 1 ay çektirdiyse vicdanlıymışBen kuzenimin düğününe gitmedim la İskenderli sezondaBir ay konuşmadı benle
![]()
yine 1 ay çektirdiyse vicdanlıymışBen kuzenimin düğününe gitmedim la İskenderli sezondaBir ay konuşmadı benle
![]()
Hastayım diye bahane uydurmuştum totomdanohagitseydin keşke aga ayıp olmuş
ama iskenderli zamanda çok acayipdi hakta vermek lazım sana
![]()
Hastayım diye bahane uydurmuştum totomdanO bölümlerdeki heyecan hiçbir yerde yok. Ustanın İskenderin eline düştüğü bölümlerdi. Nefes bile almıyordum izlerken.
Bilmiyorum inanmadı galibahastayım demişsin niye küstü ki sana
Bilmiyorum inanmadı galiba![]()
o günlerin ek kısa zaman da gelmesini ümit ediyoruzSelamun aleyküm beyler inşallah şok ayrılık Yusuftur diyerek konuya giriş yapıyorum![]()
İnşallaho günlerin ek kısa zaman da gelmesini ümit ediyoruz
Burda 1 saat 50 dakikaiftara ne kadar kaldı
aga kim demişse biraz gaza gelmiş yok öyle birşsey olamazSON 3 YILIN EN BÜYÜK OPERASYONU GELİYOR!
BU AKŞAM SAAT 21.00'DA KANAL D DE...
KİMSELERE SÖZ VERMEYIN!!
Vadi tarihinin en berbat yönetmeni inan var ya 10.sezonu doğan ümit karaca çekseydi çok daha iyisini yapardı. O sezon senaryonun mükemmel olmasından ötürü göze batmadı diğer sezon kelimenin tam anlamıyla batırıyor zatenBurda 1 saat 50 dakika
Onur Tan'ın çektiği leş gibi sahnelerden biri. Füze nerdeyse çatapat etkisi yaratıyor![]()
kesin aga akşam görürsünaga kim demişse biraz gaza gelmiş yok öyle birşsey olamaz![]()
yok aga herşeyi geçtim 230.bölüm gibi aksiyon zor gelir 264. bölüm de süperdi ona da yetişmez ama güzel bir bölüm geliyor heyecanla bekliyoruz orası kesinVadi tarihinin en berbat yönetmeni inan var ya 10.sezonu doğan ümit karaca çekseydi çok daha iyisini yapardı. O sezon senaryonun mükemmel olmasından ötürü göze batmadı diğer sezon kelimenin tam anlamıyla batırıyor zaten
kesin aga akşam görürsün![]()
ben 264 ü pek beğenmemiştim sanki vadi değil başka bişey izlemiştim sonlara doğru toparlamıştı kgt ye baskın güzeldiyok aga herşeyi geçtim 230.bölüm gibi aksiyon zor gelir 264. bölüm de süperdi ona da yetişmez ama güzel bir bölüm geliyor heyecanla bekliyoruz orası kesin
ohho iyice uçmuş senin adam ne erhan ı ölmesi o kadar da olmaz herhalde gerçi ben şimdi böyle söyledim iyi olmadı ne zaman bu tepkiyi versem tersi çıkmaya başladıTÜYO; Sezon finalinde Güllü Erhan ölebilir. Eğer bu olursa vadiyi ne olursa olsun bırakırım kim gelirse gelsin ne olursa olsun yüzüne bakmam. İnşallah böyle bişey olmaz
Aynen aga senaryonun muazzamlığı kusurları örtmüştü. Bu sezonu Serdar Akar veya Osman Sınav gibi ordinaryuslar çekse başyapıt olurdu.Vadi tarihinin en berbat yönetmeni inan var ya 10.sezonu doğan ümit karaca çekseydi çok daha iyisini yapardı. O sezon senaryonun mükemmel olmasından ötürü göze batmadı diğer sezon kelimenin tam anlamıyla batırıyor zaten
kesin aga akşam görürsün![]()
bu ekipten herşeyi bekliyorum ben aga korkmuyo değilim. ama erhan ölürse bitiririm kafamda o kadar da değilohho iyice uçmuş senin adam ne erhan ı ölmesi o kadar da olmaz herhalde gerçi ben şimdi böyle söyledim iyi olmadı ne zaman bu tepkiyi versem tersi çıkmaya başladı
yok aga sahneler efsaneydi muazzamdı ; senin yaşadığın sıkıntı muhtemelen müziklerin hepsinin yeni olmasıydı300.Bölüm Fragmanı An İtibari ile Kanal d'ye Teslim Edildi..!!!
Kanal Yarın Bölüm Bittikten Sonra Yayınlar İnşallah..!!!
Kanlı Bir Düğün Bizleri Bekliyor olacak..!!!
ben 264 ü pek beğenmemiştim sanki vadi değil başka bişey izlemiştim sonlara doğru toparlamıştı kgt ye baskın güzeldi
o da var ama kamera açılarını falanda pek beğenmemiştim bu sezon sıkıntı zatenyok aga sahneler efsaneydi muazzamdı ; senin yaşadığın sıkıntı muhtemelen müziklerin hepsinin yeni olmasıydı