hahah aa öyle tbi seni 2.haftaya nasıl taşıyacaz onu düşünüyorum şuanne kadar da yarışmacılarına yardım eden bir sunucu
@Doğu cumla beraber şike yapmayı düşünüyorumhahah aa öyle tbi seni 2.haftaya nasıl taşıyacaz onu düşünüyorum şuan
dollar sign daha iyi cnm iyileri önceden kullan gidebildiğin kadar git bence hiç streteji yapmaya çalışmaŞu iki şarkıdan biriyle başlayacam ama karar veremedim hangisini kullanayım şarkıları şuraya bırakıyım siz görüşlerinizi bana bildirirsiniz
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19
Bu ikisi albümün demiyim de seçtiğim 10 şarkının en kötü ikilisi Şu iki haftayı atlattım mı benden iyisi erzincan da kirazdollar sign daha iyi cnm iyileri önceden kullan gidebildiğin kadar git bence hiç streteji yapmaya çalışma
8 şarkında iyimi yaniBu ikisi albümün demiyim de seçtiğim 10 şarkının en kötü ikilisi Şu iki haftayı atlattım mı benden iyisi erzincan da kiraz
Pardon yazdıktan sonra aklıma geldi , bu ikisinden birini 10. şarkı olarak seçip sana göndercem yani geri kalan 9 şarkıyı dinleme de yanında yat8 şarkında iyimi yani
2.şarkı atlatabilirde şu 1. şarkın çok tehrikeli
Daha buralardayim bir kac Gun daha@dosimosi buralardaysan seninde oylarını bekliyorum cnm cuma oylama başlıcak
Daha buralardayim bir kac Gun daha
aa tamam ozaman gitmeden sen 1.hafta oylarını alırım cnm @dosimosiPardon yazdıktan sonra aklıma geldi , bu ikisinden birini 10. şarkı olarak seçip sana göndercem yani geri kalan 9 şarkıyı dinleme de yanında yat
çok iyi bir albüm bence uçurumla birlikte 9 klibli şarkın olucak sanırım sadece 1 tanesi klibsizİlk hafta "Ben Aslında" ile gelicez. Albüm olarak şu avantajım var her şarkının bir klibi var kimi konserlerden alıntı ama olsun. Herkese başarılar.
"0:24-1:34" dinleyiniz...
@Çiğdem- @denizz19 @Bully @DarkLeqenD @soo @Tzira @destere @xemrexxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @GunesinOglu @cevaa @EFE UYSAL @vadikızı @pompy @turkuazz @Doğu @MEnes @MasacRE- @Ahmad @Forumdash @cookies @emree-29 @yigit_00 @Yiğitt
aa tamam ozaman gitmeden sen 1.hafta oylarını alırım cnm @dosimosi
@DarkLeqenD aaa hiç düşünme 1.şarkıyı şutla gitsin ozaman
çok iyi bir albüm bence uçurumla birlikte 9 klibli şarkın olucak sanırım sadece 1 tanesi klibsiz
8 şarkısı klibli uçurumuda kullanabiliyorsun onunda klibi var 9 eder işte 1 tane klibsiz olanda arada kaynar kenan doğulu gibi hemen şutlanma ama dikkat et13 şarkının 8ine klip çekilmiş dokuz sekiz müzikte diğer şarkılara konser kesitleriyle ayrı klipler hazırlamış o yüzden şanslıyım bu konuda
8 şarkısı klibli uçurumuda kullanabiliyorsun onunda klibi var 9 eder işte 1 tane klibsiz olanda arada kaynar kenan doğulu gibi hemen şutlanma ama dikkat et
1.hafta:
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-
albümün en iyi şarkısı değilmi bu ayoll @Tolstoyevski 1.hafta kullanılırmıGümbür Gümbür şarkısından pek emin değilim. Acaba bu hafta kullanıp Ben Aslında'yı 2. Haftaya mı saklasam
evet albümünde 10 şarkısı olanlar hamle yapamıyorlar senin hamle seçeneklerinde vartam 15 parça albümde bulunuyor..şarkı seçimi konusunda seçenek çok olacak..15 tane şarkı içinde iyi olanları belirleyeceğim
8 tane belirledim 2 tane daha bulmalıyımevet albümünde 10 şarkısı olanlar hamle yapamıyorlar senin hamle seçeneklerinde var