Benim Albümüm 2.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Teşekkürler @Çiğdem- unuttum etiketi ben. Ögrenicez zamanla

dollar sign daha iyi cnm iyileri önceden kullan gidebildiğin kadar git bence hiç streteji yapmaya çalışma :F

Daha buralardayim bir kac Gun daha :)
Pardon yazdıktan sonra aklıma geldi , bu ikisinden birini 10. şarkı olarak seçip sana göndercem :A yani geri kalan 9 şarkıyı dinleme de yanında yat :A :A
aa tamam ozaman gitmeden sen 1.hafta oylarını alırım cnm @dosimosi :A

@DarkLeqenD aaa hiç düşünme 1.şarkıyı şutla gitsin ozaman :F

İlk hafta "Ben Aslında" ile gelicez. Albüm olarak şu avantajım var her şarkının bir klibi var kimi konserlerden alıntı ama olsun. Herkese başarılar. :D

"0:24-1:34" dinleyiniz...

@Çiğdem- @denizz19 @Bully @DarkLeqenD @soo @Tzira @destere @xemrexxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @GunesinOglu @cevaa @EFE UYSAL @vadikızı @pompy @turkuazz @Doğu @MEnes @MasacRE- @Ahmad @Forumdash @cookies @emree-29 @yigit_00 @Yiğitt
çok iyi bir albüm bence uçurumla birlikte 9 klibli şarkın olucak sanırım sadece 1 tanesi klibsiz :F

aa tamam ozaman gitmeden sen 1.hafta oylarını alırım cnm @dosimosi :A

@DarkLeqenD aaa hiç düşünme 1.şarkıyı şutla gitsin ozaman :F

çok iyi bir albüm bence uçurumla birlikte 9 klibli şarkın olucak sanırım sadece 1 tanesi klibsiz :F

13 şarkının 8ine klip çekilmiş dokuz sekiz müzikte diğer şarkılara konser kesitleriyle ayrı klipler hazırlamış o yüzden şanslıyım bu konuda:D

13 şarkının 8ine klip çekilmiş dokuz sekiz müzikte diğer şarkılara konser kesitleriyle ayrı klipler hazırlamış o yüzden şanslıyım bu konuda:D
8 şarkısı klibli uçurumuda kullanabiliyorsun onunda klibi var 9 eder işte 1 tane klibsiz olanda arada kaynar :F kenan doğulu gibi hemen şutlanma ama dikkat et :F

tam 15 parça albümde bulunuyor..şarkı seçimi konusunda seçenek çok olacak..15 tane şarkı içinde iyi olanları belirleyeceğim:)