Hee yanlis anlasilma olmusaa hayırr beee meryem uzerli diyorum bitince @xemrexxx i televizyondan bekliyoruz eşkiyaya diye
aa dizide meryem çakırberli tarafındayım ben yanı benim istemediğim kişi nazlı onu şutlayacaz inş
Hee yanlis anlasilma olmusaa hayırr beee meryem uzerli diyorum bitince @xemrexxx i televizyondan bekliyoruz eşkiyaya diye
aa dizide meryem çakırberli tarafındayım ben yanı benim istemediğim kişi nazlı onu şutlayacaz inş
son haftalar özellikle çok iyi bölümelr izliyoruz gerçekten şuana kadar düşük sayılabilicek 5 bölüm yoktur geneli iyi bir sezon geçiyor başlamanı tavsiye ederimDün gece arkadaşta kaldım. Onun ısrarı ile bölümü izledim. Herhalde son bölüm olmalı [emoji2] dizi çok iyi belki başlayabilirim [emoji2]
Ben daha önce izleyemediğim için yorumlara göre değerlendirmiştim ama dediğim gibi güzel dizi başlama ihtimalim yüksek gibi duruyor [emoji2]son haftalar özellikle çok iyi bölümelr izliyoruz gerçekten şuana kadar düşük sayılabilicek 5 bölüm yoktur geneli iyi bir sezon geçiyor başlamanı tavsiye ederim
😉😉😉
ayy ertuğrulda 2 cadolozdan birden kurtulduk bu akşam eşkiyadada nazlıdan kurtulucaz az kaldı
hahahha aa vll yılan gibi çok soğuk bir kadın ama eşkiyada çok iyi performanslar çıkardı hakkınıda yemeyeyimkadın resmen rolünü yaşıyor ödül törenine meryem çakırbeyli gibi katılmış sedat pekerin girişi bile bu ka havalı olmadı yazmış ali eyüpoğlu bu arada @Çiğdem- in oğluşu ilyasa söz vermemişler sahnede @vadikızı @cookies @Doğu @MEnes @Harunnn60 @DarkLeqenD
kadın asaletiyle resmen seni dövüyorhahahha aa vll yılan gibi çok soğuk bir kadın ama eşkiyada çok iyi performanslar çıkardı hakkınıda yemeyeyim
şu nazlıdan kurtulsak yeter bebeğinide aldıkkadın asaletiyle resmen seni dövüyor
Sayfaları dolanmasam göremeyeceğim, etiket niye yollamıyorsun melaun.kadın resmen rolünü yaşıyor ödül törenine meryem çakırbeyli gibi katılmış sedat pekerin girişi bile bu ka havalı olmadı yazmış ali eyüpoğlu bu arada @Çiğdem- in oğluşu ilyasa söz vermemişler sahnede @vadikızı @cookies @Doğu @MEnes @Harunnn60 @DarkLeqenD
Genelde yabanci diziler bölümünde oluyorsun [emoji23]Sayfaları dolanmasam göremeyeceğim, etiket niye yollamıyorsun melaun.
Önümüzdeki hafta başlayacak diye biliyorum.çekimler başladı mı?
Önümüzdeki hafta başlayacak diye biliyorum.
Adam karizma ya keşke yine kamera önünde de görebilsek