Kismetse olur tekrarlariyla tv2de yayinlanacakmis. Kanal d programin etinden butundan iyice yararlanmak istiyorBaya olaylar olmuş, dünkü bölümü izleyeyim bare.![]()
Kismetse olur tekrarlariyla tv2de yayinlanacakmis. Kanal d programin etinden butundan iyice yararlanmak istiyorBaya olaylar olmuş, dünkü bölümü izleyeyim bare.![]()
İlk bölümleri izleyememistim süper olur bu.Kismetse olur tekrarlariyla tv2de yayinlanacakmis. Kanal d programin etinden butundan iyice yararlanmak istiyor
Kismetse olur tekrarlariyla tv2de yayinlanacakmis. Kanal d programin etinden butundan iyice yararlanmak istiyor
Şuan varİlk bölümleri izleyememistim süper olur bu.![]()
Bende dun denk geldim. Melih diye biride vardi.Şuan varilk bölümleri hemde
Serhan, Duygu filan var tam benim sardiğim dönemler
ESer ve Serhan kavga etmişlerdi o bölümler geçmiş sanırım
![]()
İlk hafta yarişmacısıBende dun denk geldim. Melih diye biride vardi.
Suan ikinci hafta finaline denk geldim. Nekadar degismis final eskiden bugune.
Bugün öyle açıp baktım da programa eski tadı baya bir gitmiş. Hande diye güzel bir kız dahil olmuş, Ercan'la bugün uydurmadan sevgili oldular.İlk hafta yarişmacısıelenmişti ben izlemeye başladiğimda sonra yıne gelmişti
![]()
Evet youtubada gong vşdeosunu gördüm. Iyy dangut çifti iğrençti buluşma anlarıBugün öyle açıp baktım da programa eski tadı baya bir gitmiş. Hande diye güzel bir kız dahil olmuş, Ercan'la bugün uydurmadan sevgili oldular.Ben bayadır bakmıyorum, Adnan da elenmiş. Ceyda da yoktu anladığım kadarıyla, ne ara gitti bunlar?
Gong sesi çaldı bu arada, haftaya final olacak sanırsam.
Tankut da eve geri dönmüş.![]()
Hande Yener ne zaman konuk olacak?Evet youtubada gong vşdeosunu gördüm. Iyy dangut çifti iğrençti buluşma anları![]()
Bu pazar diyorlardıHande Yener ne zaman konuk olacak?![]()
Bu pazar final mi var şimdi, Hande Yener finale mi konuk olacak? Olayı çözemedim ben.Bu pazar diyorlardı![]()
Bilmem ki final mi bu haftaBu pazar final mi var şimdi, Hande Yener finale mi konuk olacak? Olayı çözemedim ben.
Eser'e oy ister.![]()
Emre ve Hazal'ın kazanacağını düşünüyorum ben.Bilmem ki final mi bu haftaTabiki esere ister zaten sosyal medyada eserleri destekliyor
Emre mor olacak
![]()
Melis'çiğim de bi ortada duramıyorEmre ve Hazal'ın kazanacağını düşünüyorum ben.
Melis'im de onlara destek veriyor.![]()
Adnan elenmedi. Ameliyat oldu. Erdeminde dedesi rahatsiz. Ikiside yarismada. 27 hazirana kadar cift olan 5 ciftin oylamasi yapilacak.Bugün öyle açıp baktım da programa eski tadı baya bir gitmiş. Hande diye güzel bir kız dahil olmuş, Ercan'la bugün uydurmadan sevgili oldular.Ben bayadır bakmıyorum, Adnan da elenmiş. Ceyda da yoktu anladığım kadarıyla, ne ara gitti bunlar?
Gong sesi çaldı bu arada, haftaya final olacak sanırsam.
Tankut da eve geri dönmüş.![]()
Erdem'in dedesi rahatsızmış onu bugün programda duydum da Adnan gitti sandım. Ceyda'yı da hiç göremedim. Aynen Adnan ameliyat olmuş, Semih paylaşmış instagramından.Adnan elenmedi. Ameliyat oldu. Erdeminde dedesi rahatsiz. Ikiside yarismada. 27 hazirana kadar cift olan 5 ciftin oylamasi yapilacak.
Ceyda bugunki programda vardi ama onu diskalifiye edecekler. Mahkemelik durumlari var. Ceyda kavgali programla.
Hande yapmacik bir kiz. Akli erdemdeydi gong caldi diye ercana yelken acti
Mehtapin akli kaymis aliyede artik program sona yaklasti. Canes haric hepsi zoraki ödul icin ama eserde burda resmi evli. Kibris finalinin amaci belliErdem'in dedesi rahatsızmış onu bugün programda duydum da Adnan gitti sandım. Ceyda'yı da hiç göremedim. Aynen Adnan ameliyat olmuş, Semih paylaşmış instagramından.
Haftaya perşembe falan büyük finaliyle biter herhalde, ne zaman biter pek bilmiyorum.
Ali ile Melis yakışırdı, keşke konuşsalardı.Ali tatlı çocuk.
![]()
Ben Emre ve Hazal'ı gayet doğal buluyorum, diğerleri gibi finale doğru değil kaç aydır sevgililer ve iş ciddiye bile bindi. Onlar kazansın isterim açıkçası.Mehtapin akli kaymis aliyede artik program sona yaklasti. Canes haric hepsi zoraki ödul icin ama eserde burda resmi evli. Kibris finalinin amaci belli
Yapmaciklar cunku emre ve hazal eskidende sevgililerdi. Programda birbirlerini tanimiyormus gibi davrandilar. Kim programda daha uzun suredir birlikteydi diye bakarsak bu cansel ve eser.Ben Emre ve Hazal'ı gayet doğal buluyorum, diğerleri gibi finale doğru değil kaç aydır sevgililer ve iş ciddiye bile bindi. Onlar kazansın isterim açıkçası.![]()