Biliyorum aga hoşuma gidiyor açıkçası olmamış yollaman@Doğu aga ara sıra sana olmamış diye basıyorum ya sevdiğimden haberin olsun aklıma gelmişken söyleyeyim dedim
Biliyorum aga hoşuma gidiyor açıkçası olmamış yollaman@Doğu aga ara sıra sana olmamış diye basıyorum ya sevdiğimden haberin olsun aklıma gelmişken söyleyeyim dedim
@Doğu aga ara sıra sana olmamış diye basıyorum ya sevdiğimden haberin olsun aklıma gelmişken söyleyeyim dedim
Ama benim gitmiyor aynen beğendim harika diyerek basmayı tercih ederimBiliyorum aga hoşuma gidiyor açıkçası olmamış yollaman![]()
Bizde seni seviyoruz abla ama şu çakal sürüsüne çok prim veriyorsun. Saygısızlık yapmaları hoşuna mı gidiyor anlamıyorumKadir senin ve diğer vadici kardeşlerimin huyunu seviyorum en baştada saygılı
olmanız büyüğünüz olsun küçüğünüz olsun saygı duyuyorum dalga geçmeden
alay etmeden yorumluyorsunuz karşınızdakinin büyük küçük olduğunu
bilerek yapıyorsunuz bunu o yüzden hepinizi çok seviyorum 😉
@Doğu @Polat Şaşmaz
Aykırı düşünceler olmasa dünya çekilmez bir yer olurduAma benim gitmiyor aynen beğendim harika diyerek basmayı tercih ederim![]()
Bizde seni seviyoruz abla ama şu çakal sürüsüne çok prim veriyorsun. Saygısızlık yapmaları hoşuna mı gidiyor anlamıyorum
Aykırı düşünceler olmasa dünya çekilmez bir yer olurduBurda herkes aynı kafada olsa o zaman burda olmamızın anlamı ne !? 😉
Aga sap yiyip saman sıçmaBizde seni seviyoruz abla ama şu çakal sürüsüne çok prim veriyorsun. Saygısızlık yapmaları hoşuna mı gidiyor anlamıyorum
Aykırı düşünceler olmasa dünya çekilmez bir yer olurduBurda herkes aynı kafada olsa o zaman burda olmamızın anlamı ne !? 😉
Neyse şu bölümü izleyelim aga dur hele reklamda filan konuşuruz. Muazzam bölümlermiş be bu zamanlar eleştirdiğim günlere lanet olsunAga sap yiyip saman sıçma![]()
Ortalığı karıştırmayınOf of of racona gel![]()
Neyse şu bölümü izleyelim aga dur hele reklamda filan konuşuruz. Muazzam bölümlermiş be bu zamanlar eleştirdiğim günlere lanet olsunNeredeyse kusursuza yakın, aksiyon, gizem tavan. Hey yavrum hey Poyraz geliyor şimdi de
Ortalığı karıştırmayın@-KADİR- kardeşim bir şey diyorsa vardır bir bildiği
![]()
Ama tapınakçıların ayakçısı olmuştu sonra. Bende pek etki yaratmamıştı. Baba İskender Büyük ama yorgunpoyraz ın da girişi epey havalı olmuştu
girişi ve ölümü havalı oldu ortada savrulduAma tapınakçıların ayakçısı olmuştu sonra. Bende pek etki yaratmamıştı. Baba İskender Büyük ama yorgun![]()
Bunlarda o kafa var mıÖnümüzdeki sezon terör konseptine geçmeliyiz. Artık diziyi engelleyecek kimse yok. K.V Terör zamanında diziyi hedef gösteren odaklar şimdilerde yok olmuş, hükmü kalmamış durumda. Senaryo adam gibi yazılırsa bu millet diziyi yeniden bağrına basar.
DoğruBunlarda o kafa var mı![]()