Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Doğu aga ara sıra sana olmamış diye basıyorum ya sevdiğimden haberin olsun aklıma gelmişken söyleyeyim dedim

Kadir senin ve diğer vadici kardeşlerimin huyunu seviyorum en baştada saygılı
olmanız büyüğünüz olsun küçüğünüz olsun saygı duyuyorum dalga geçmeden
alay etmeden yorumluyorsunuz karşınızdakinin büyük küçük olduğunu
bilerek yapıyorsunuz bunu o yüzden hepinizi çok seviyorum 😉
@Doğu @Polat Şaşmaz

Kadir senin ve diğer vadici kardeşlerimin huyunu seviyorum en baştada saygılı
olmanız büyüğünüz olsun küçüğünüz olsun saygı duyuyorum dalga geçmeden
alay etmeden yorumluyorsunuz karşınızdakinin büyük küçük olduğunu
bilerek yapıyorsunuz bunu o yüzden hepinizi çok seviyorum 😉
@Doğu @Polat Şaşmaz
Bizde seni seviyoruz abla ama şu çakal sürüsüne çok prim veriyorsun. Saygısızlık yapmaları hoşuna mı gidiyor anlamıyorum :)

Ama benim gitmiyor aynen beğendim harika diyerek basmayı tercih ederim :A
Aykırı düşünceler olmasa dünya çekilmez bir yer olurdu :A Burda herkes aynı kafada olsa o zaman burda olmamızın anlamı ne !? 😉

Bizde seni seviyoruz abla ama şu çakal sürüsüne çok prim veriyorsun. Saygısızlık yapmaları hoşuna mı gidiyor anlamıyorum :)

Aykırı düşünceler olmasa dünya çekilmez bir yer olurdu :A Burda herkes aynı kafada olsa o zaman burda olmamızın anlamı ne !? 😉

Ayol hoşuma gider mi hiç olurmu öyle şey iki kere ban yemezdim hoşuma gitseydi
hem artık o çakal sürüsü umrumda değil istediklerini söylesinler valla takmıyorum
gülüyorum geçiyorum artık sizler bana yetiyosunuz saygı duyuyorsunuz ya bana yeter
o:D

Aga sap yiyip saman sıçma :D

Aga sap yiyip saman sıçma :D
Neyse şu bölümü izleyelim aga dur hele reklamda filan konuşuruz. Muazzam bölümlermiş be bu zamanlar eleştirdiğim günlere lanet olsun :A Neredeyse kusursuza yakın, aksiyon, gizem tavan. Hey yavrum hey Poyraz geliyor şimdi de :)

owww @Doğu atak bekliyorum senden:F:F
Of of of racona gel :D
Ortalığı karıştırmayın :bağır: @-KADİR- kardeşim bir şey diyorsa vardır bir bildiği :A

Neyse şu bölümü izleyelim aga dur hele reklamda filan konuşuruz. Muazzam bölümlermiş be bu zamanlar eleştirdiğim günlere lanet olsun :A Neredeyse kusursuza yakın, aksiyon, gizem tavan. Hey yavrum hey Poyraz geliyor şimdi de :)

Ortalığı karıştırmayın :bağır: @-KADİR- kardeşim bir şey diyorsa vardır bir bildiği :A

yaaa ortalık karışsın diye değill sen esprili cevap verirsin ondan dedim yaa😳

İmralı görüşmesine ufak bir eleştiri yapılmış o dönemde. Vay bee ulan devlete bile ayar veriyormuşuz o zaman.

Şu bölümde oynayan figuranlara bakıyorum da (bölümün başındaki askerler, Faruk'un yardımcısı vs.) bu sezon oynayan oyuncuların tamamından iyi Ertan Saban hariç.

Cj06j2_XAAAC-Rg.jpg

Önümüzdeki sezon terör konseptine geçmeliyiz. Artık diziyi engelleyecek kimse yok. K.V Terör zamanında diziyi hedef gösteren odaklar şimdilerde yok olmuş, hükmü kalmamış durumda. Senaryo adam gibi yazılırsa bu millet diziyi yeniden bağrına basar.

Önümüzdeki sezon terör konseptine geçmeliyiz. Artık diziyi engelleyecek kimse yok. K.V Terör zamanında diziyi hedef gösteren odaklar şimdilerde yok olmuş, hükmü kalmamış durumda. Senaryo adam gibi yazılırsa bu millet diziyi yeniden bağrına basar.
Bunlarda o kafa var mı :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking