Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tamam aga nasıl istersen :D la bu fragman çıkmayacak galiba bıktım ikide bir bakmaktan çıkıyorum ben :D
Yalnız bunun için iki şartım var :A

Birincisi benim ilk Vadiyi izleyip bitirmem lazım çünkü uzun zamandır izlemiyordum. :)

İkincisi bunun karar mercii objektif adamlardan oluşmalı :A (diss to @-KADİR- :A) Mesela @china_shangai, @MEnes veya Vadiyi hiç izlememiş; oyunculuktan anlayan birileri :A

Yalnız bunun için iki şartım var :A

Birincisi benim ilk Vadiyi izleyip bitirmem lazım çünkü uzun zamandır izlemiyordum. :)

İkincisi bunun karar mercii objektif adamlardan oluşmalı :A (diss to @-KADİR- :A) Mesela @china_shangai, @MEnes veya Vadiyi hiç izlememiş; oyunculuktan anlayan birileri :A
Kardeşim o iş öyle olmaz söyleyeym ben kadar objektifini bulamazsın

Gökhan Kırdar 298. Bölüm için müzik isteği yapıyor. O postu buraya bi atın hele bende link olarak gözüküyor. Twitterda oluyor da facebooktan buraya nasıl atıyoruz bi yapamadım gitti.

Kardeşim o iş öyle olmaz söyleyeym ben kadar objektifini bulamazsın
Güldürdün vererek gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum :A

KURTLAR VADİSİ PUSU 298.BÖLÜM ÖZETİ

Tilki, Pusat’ı rehin almıştır ve geçmişin hesaplarını kapatmak için onunla bir oyun oynamaya başlar!

Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.

Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur.

Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.

Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

yalnız usta fena çoşmuş epey eğlenmiş 300. bölüm kutlamasında vermiş küsküyü 😀

Ya efsanenin çömez senaristlerin eline verilmesini hala aklım almıyor. Zamanında Çakır ailesini, Seyfo Dayı da Erhan'ı Polat'a emanet etmişti. Polat'a Pusat kumarhane açmışsa bana ne, sana ne Erhan gibi replikler yazdırıyorlar. Zaten duran arabayı dışarıdan sallayıp çekim yapmaları ayrı bir komedi. Neyse 300.bölümde artık yavaş yavaş veda geliyor Vadi bile olsa artık izleyiciyi takmayan bir yapımı izlemem.

Ya efsanenin çömez senaristlerin eline verilmesini hala aklım almıyor. Zamanında Çakır ailesini, Seyfo Dayı da Erhan'ı Polat'a emanet etmişti. Polat'a Pusat kumarhane açmışsa bana ne, sana ne Erhan gibi replikler yazdırıyorlar. Zaten duran arabayı dışarıdan sallayıp çekim yapmaları ayrı bir komedi. Neyse 300.bölümde artık yavaş yavaş veda geliyor Vadi bile olsa artık izleyiciyi takmayan bir yapımı izlemem.
Bu sahneyi youtubea koymayın mantığı nedir ben hala anlamadım. "Akıllı ol seni de çizeriz" mi demeye çalışıyorlar acaba :)

Dediğin gibi duran arabayla çekim yapıldığını ilk defa görüyorum Vadide. Rezilliğin bini bin para artık ne kadar eleştirsek az. Her yerde geriye gidiş var.

Bu sahneyi youtubea koymayın mantığı nedir ben hala anlamadım. "Akıllı ol seni de çizeriz" mi demeye çalışıyorlar acaba :)

Dediğin gibi duran arabayla çekim yapıldığını ilk defa görüyorum Vadide. Rezilliğin bini bin para artık ne kadar eleştirsek az. Her yerde geriye gidiş var.
Şu videodan sonra artık diyecek birşey bulamıyorum :F :F

Duran araba ile ç ekim yapmak mı ayol öyle çekim olurmu ya yapma batuhan ya
gitme sahnesinde duran araba olurmu

Abla bölümler çekilmiş iş bitmiş. Görkem'in yakınları bile teyid etmiş bilgiyi. Ölecek yani net.

Madem ölecek niye hastane resmi var ablacım:)

Şu videodan sonra artık diyecek birşey bulamıyorum :F :F

ya ne var video da eğlencede şarkı söylüyorlar şarkıdamı söylemesinler

Duran araba ile ç ekim yapmak mı ayol öyle çekim olurmu ya yapma batuhan ya
gitme sahnesinde duran araba olurmu

Madem ölecek niye hastane resmi var ablacım:)

ya ne var video da eğlencede şarkı söylüyorlar şarkıdamı söylemesinler
Abla Kurtlar Vadisi tarihinde hastanede ölenlerin nüfusu çoğu Avrupa ülkesinden fazla :A

Bölümdeki aksiyona heyecana bak ayakta izliyorum resmen fişek gibi bölümmüş :A

@Doğu aga ara sıra sana olmamış diye basıyorum ya sevdiğimden haberin olsun aklıma gelmişken söyleyeyim dedim