tamam aga nasıl istersen150'de anlaşalım bize gelişi 140 zaten![]()
tamam aga nasıl istersen150'de anlaşalım bize gelişi 140 zaten![]()
Yalnız bunun için iki şartım vartamam aga nasıl istersenla bu fragman çıkmayacak galiba bıktım ikide bir bakmaktan çıkıyorum ben
![]()
Kardeşim o iş öyle olmaz söyleyeym ben kadar objektifini bulamazsınYalnız bunun için iki şartım var
Birincisi benim ilk Vadiyi izleyip bitirmem lazım çünkü uzun zamandır izlemiyordum.
İkincisi bunun karar mercii objektif adamlardan oluşmalı(diss to @-KADİR-
) Mesela @china_shangai, @MEnes veya Vadiyi hiç izlememiş; oyunculuktan anlayan birileri
![]()
Güldürdün vererek gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorumKardeşim o iş öyle olmaz söyleyeym ben kadar objektifini bulamazsın
Bu sahneyi youtubea koymayın mantığı nedir ben hala anlamadım. "Akıllı ol seni de çizeriz" mi demeye çalışıyorlar acaba
Ya efsanenin çömez senaristlerin eline verilmesini hala aklım almıyor. Zamanında Çakır ailesini, Seyfo Dayı da Erhan'ı Polat'a emanet etmişti. Polat'a Pusat kumarhane açmışsa bana ne, sana ne Erhan gibi replikler yazdırıyorlar. Zaten duran arabayı dışarıdan sallayıp çekim yapmaları ayrı bir komedi. Neyse 300.bölümde artık yavaş yavaş veda geliyor Vadi bile olsa artık izleyiciyi takmayan bir yapımı izlemem.
Bu sahneyi youtubea koymayın mantığı nedir ben hala anlamadım. "Akıllı ol seni de çizeriz" mi demeye çalışıyorlar acaba
Dediğin gibi duran arabayla çekim yapıldığını ilk defa görüyorum Vadide. Rezilliğin bini bin para artık ne kadar eleştirsek az. Her yerde geriye gidiş var.
İnşallah ölmez diyeceğim de imkansız![]()
Abla bölümler çekilmiş iş bitmiş. Görkem'in yakınları bile teyid etmiş bilgiyi. Ölecek yani net.Niye imkansız ablacım hastane resmi varsa ki var demek ki ölmeyecek
Ya efsanenin çömez senaristlerin eline verilmesini hala aklım almıyor. Zamanında Çakır ailesini, Seyfo Dayı da Erhan'ı Polat'a emanet etmişti. Polat'a Pusat kumarhane açmışsa bana ne, sana ne Erhan gibi replikler yazdırıyorlar. Zaten duran arabayı dışarıdan sallayıp çekim yapmaları ayrı bir komedi. Neyse 300.bölümde artık yavaş yavaş veda geliyor Vadi bile olsa artık izleyiciyi takmayan bir yapımı izlemem.
Abla bölümler çekilmiş iş bitmiş. Görkem'in yakınları bile teyid etmiş bilgiyi. Ölecek yani net.
Şu videodan sonra artık diyecek birşey bulamıyorum![]()
![]()
Abla Kurtlar Vadisi tarihinde hastanede ölenlerin nüfusu çoğu Avrupa ülkesinden fazlaDuran araba ile ç ekim yapmak mı ayol öyle çekim olurmu ya yapma batuhan ya
gitme sahnesinde duran araba olurmu
Madem ölecek niye hastane resmi var ablacım
ya ne var video da eğlencede şarkı söylüyorlar şarkıdamı söylemesinler
Abla Kurtlar Vadisi tarihinde hastanede ölenlerin nüfusu çoğu Avrupa ülkesinden fazla![]()
Abla babası da hastanede vefat etmişti. Büyük ihtimal benzer bir sahne çekeceklerdir.ayyy doğuu boşuna cem yılmazsın demiyorum
sana yaa valla bence eğer ölseydi hastane resmi olmazdı diye düşünüyorum ben
Abla babası da hastanede vefat etmişti. Büyük ihtimal benzer bir sahne çekeceklerdir.