Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Olum yazın sınava girecek kadar ne günah işledin :A Büte falan mı kaldın :A
Yok bizim okul geç açılıp geç kapanıyor. Ekim'de başlıyor herkesten geç. Ama işte dezavantaj olarak finaller de Haziran'a denk geliyor. :A

Bu gece ben de izliycem çok fena maç olacak kaçmaz bu :D maçla ilgili yazabileceğimiz bir konu var mı siz özelden mi yazıyorsunuz ?
Bir konu yok öyle maça özel konuştuğumuz. Çok çene düşüyor çünkü, gereksiz kalabalık oluyor konularda. :A Özelden oluyor o yüzden genelde. :D

Amin amin. Cidden durumum çok vahim. :D En zor dönemim bir de bu dönem. 9 dersten finale gireceğim. :D
senin halinden en iyi ben anlarım aga son 3 haftada 15 tane sınava girdim bunların içinde 2 tane kpss vardı bir de ama şuan hepsi geride kaldı. en iyi geçen sınav biten sınavdır o yüzden Allah güç kuvvet zihin açıklığı versin diyorum fatih terimin uefa finalindeki gibi gaz verirdim de yazarak olmuyo :D

senin halinden en iyi ben anlarım aga son 3 haftada 15 tane sınava girdim bunların içinde 2 tane kpss vardı bir de ama şuan hepsi geride kaldı. en iyi geçen sınav biten sınavdır o yüzden Allah güç kuvvet zihin açıklığı versin diyorum fatih terimin uefa finalindeki gibi gaz verirdim de yazarak olmuyo :D
Eyvallah bir şekilde ben de altından kalkacağım inşallah bu işin. :D

Kesinlikle İpekçi'de maç veremeyiz. Bir şekilde şu iki maçı almalıyız. :D
valla korkmuyor değilim adamlar harbiden çok güçlü açık bi şekilde. alırsak taraftar sayesinde olur

Zaza dayı hapisten çıkıyor :D

Son düzenleme:

zaza dayı efsanesi :d ali sürmeli cidden çok müthiş çok büyük oyuncu be böyle bir oyunculuk olamaz :D vadiye böyle adamlar lazım bir zaza dayıya bakıyorum birde asyaya yusufa :(

298.Bölüm Set Resmi
nr7b6V.jpg

Ozi'nin yakalanmasından sonra Armagedon Timi geri dönüyor ve harekete geçiyor! 298.bölüm nefesleri kesecek!