Son bölüm yorumlarına bak görürsün Dün gece izledim beğendim bölümü fena değildi.
Son bölüm yorumlarına bak görürsün Dün gece izledim beğendim bölümü fena değildi.
şimdi okudum aga yine döktürmüşsün bölüm müthişti aslında tv den daha heycanlı oluyor ben uzun zamandır bu kadar heycanlanmamıştım ama raskolnün ölümüne o kadar sinirlendim ki anlatamam bundan sonraki 3 bölümde efsane olacak tv den izleyek haftaya yorum şov yapacam pusat ölürse küfür şovSon bölüm yorumlarına bak görürsün Dün gece izledim beğendim bölümü fena değildi.
Ölecek aga kesin yani şimdiden başla sövmeye Seneye sen de youtubedan atlaya atlaya izle aga tahammül edemiyorum ben artık.şimdi okudum aga yine döktürmüşsün bölüm müthişti aslında tv den daha heycanlı oluyor ben uzun zamandır bu kadar heycanlanmamıştım ama raskolnün ölümüne o kadar sinirlendim ki anlatamam bundan sonraki 3 bölümde efsane olacak tv den izleyek haftaya yorum şov yapacam pusat ölürse küfür şov
la aga ne yapacağımı bende şaşırdım bunlar niye böyle yapıyor ya şu sevdiğimiz adamlara dokunmasalar vallahi sorun değil göz göre göre niye böyle yapıyolar anlamıyorum ama pusatı o olay yüzünden çıkardıklarından emin olsam vadiyi an itibaryile bi daha izlemem bu şerefsizlik kısmına girer kurtlar vadisi kimsenin çiftliği değildir herkes haddini bilecek şuna kızdım öldür buna kıl oluyorum gebert bunu gözüm tutmadı sık kafasına gitsin. yok öyle bişeyÖlecek aga kesin yani şimdiden başla sövmeye Seneye sen de youtubedan atlaya atlaya izle aga tahammül edemiyorum ben artık.
Emin ol o sebepten aga. Artık dizi torpil Vadisine döndü. Eski profesyonellikten eser yok. Gerçek oyuncuları postalayıp akrabalarını getiriyorlar. Böyle devam ederse millet de diziyi postalayacak. Yazık ki bu rezillikleri "Kurtlar Vadisi" adı altında yapıyorlar. Diziyi bitirin ne haliniz varsa görün başka dizide devam edin vakıf işlerinize, akrabalarınızı orda zengin edin.la aga ne yapacağımı bende şaşırdım bunlar niye böyle yapıyor ya şu sevdiğimiz adamlara dokunmasalar vallahi sorun değil göz göre göre niye böyle yapıyolar anlamıyorum ama pusatı o olay yüzünden çıkardıklarından emin olsam vadiyi an itibaryile bi daha izlemem bu şerefsizlik kısmına girer kurtlar vadisi kimsenin çiftliği değildir herkes haddini bilecek şuna kızdım öldür buna kıl oluyorum gebert bunu gözüm tutmadı sık kafasına gitsin. yok öyle bişey
isim olmasa hiçbişey yapamazlar aga bunu çok iyi biliyolar ama bu ismide tüketecekler bu gidişleEmin ol o sebepten aga. Artık dizi torpil Vadisine döndü. Eski profesyonellikten eser yok. Gerçek oyuncuları postalayıp akrabalarını getiriyorlar. Böyle devam ederse millet de diziyi postalayacak. Yazık ki bu rezillikleri "Kurtlar Vadisi" adı altında yapıyorlar. Diziyi bitirin ne haliniz varsa görün başka dizide devam edin vakıf işlerinize, akrabalarınızı orda zengin edin.
Maçtan dolayıdır. Haftaya da bu minvalde devam eder. En baba 6 alırız totalde. Tabii Survivor olmazsaisim olmasa hiçbişey yapamazlar aga bunu çok iyi biliyolar ama bu ismide tüketecekler bu gidişle
o değilde bu hafta müthiş izleniyor bölüm daha 2 gün oldu 900.000 izlenmiş fragman 300.000 i geçmiş haftaya son haftalardaki rezil oranları unutturabiliriz bi nebze
bu bölüm 6 alırsak süper olur aga 4 leri falan görmek facia gibiydi eğer özeti uzatırlarsa geçen haftaki gibi özet geçen haftaki yeni bölüm reytingini geçecektir 4.5 özet alır bankoMaçtan dolayıdır. Haftaya da bu minvalde devam eder. En baba 6 alırız totalde. Tabii Survivor olmazsa
Vay be şu konuştuğumuz reytinglere bak 4 ne 6 ne ulan Allahsızlar Zamanında maçları tokatlayan yapım Müge Anlı ile ayni oranı almış bu hafta. Allah bin belanızı versin.bu bölüm 6 alırsak süper olur aga 4 leri falan görmek facia gibiydi eğer özeti uzatırlarsa geçen haftaki gibi özet geçen haftaki yeni bölüm reytingini geçecektir 4.5 özet alır banko
aga bu hafta valla beklediğimden iyi almışız tabi bu konuştuklarımız rezillik ama geçen hafta hiçbişey olmamasına rağmen 4 leri görmemiz beni acayip korkuttu dedim maç bizi silecek 1 alacaz ona rağmen yine 4 küsürde kalmamız sevindirdi. bunun nedeni bölümün müthiş olmasındandır haftaya güzel bi yükseliş olacaktır mutlakaVay be şu konuştuğumuz reytinglere bak 4 ne 6 ne ulan Allahsızlar Zamanında maçları tokatlayan yapım Müge Anlı ile ayni oranı almış bu hafta. Allah bin belanızı versin.
Total iyi de ab'de perişan olmuşuz.aga bu hafta valla beklediğimden iyi almışız tabi bu konuştuklarımız rezillik ama geçen hafta hiçbişey olmamasına rağmen 4 leri görmemiz beni acayip korkuttu dedim maç bizi silecek 1 alacaz ona rağmen yine 4 küsürde kalmamız sevindirdi. bunun nedeni bölümün müthiş olmasındandır haftaya güzel bi yükseliş olacaktır mutlaka
hiç sorma ya 10.yılımızda fenerin avrupa maçlarını tokatlıyorduk ah ulan ah
Buralardayım maçı bekliyorum ben de. Eğer yenemezseniz güle güle GSW. Çok sağlam maç olacak harbiden de. Ama deplasmanda çok çok zor olacak tahminim o yönde.Total iyi de ab'de perişan olmuşuz.
Nerdesin la Kevin Durant ve yancılarını bu gece kevgire çevirecez @MEnes
Maç başlayınca gelirim uyuma Bi doz GoT alayım geliyorumBuralardayım maçı bekliyorum ben de. Eğer yenemezseniz güle güle GSW. Çok sağlam maç olacak harbiden de. Ama deplasmanda çok çok zor olacak tahminim o yönde.
Yok bu gece son çeyreği de izlerim. Uyku falan hikaye.Maç başlayınca gelirim uyuma Bi doz GoT alayım geliyorum
Haydi iyi geceler. Dediğin gibi bizim yolumuz uzun.iyi geceler agalar bu gece sizin için çok uzun olacak sanırım ben yatayım vadi müzikleri eşliğinde
Ohh sınavlar bitti rahatsın aga Allah rahatlık versiniyi geceler agalar bu gece sizin için çok uzun olacak sanırım ben yatayım vadi müzikleri eşliğinde
Benim daha başlayacak daa 2 hafta sürecek dee. Ölme eşşeğim ölme.Ohh sınavlar bitti rahatsın aga Allah rahatlık versin
Olum yazın sınava girecek kadar ne günah işledin Büte falan mı kaldınBenim daha başlayacak daa 2 hafta sürecek dee. Ölme eşşeğim ölme.
Yok bu gece son çeyreği de izlerim. Uyku falan hikaye.