sıkılmazsınız işte aga ne güzelŞofor çılgın çikti gece gece otobuste şarki caliyor enteresan![]()
Evet aga da bu sfer de kesin erkenden başlatırlarsıkılmazsınız işte aga ne güzelo değilde bölüm rekor izleniyor daha 1 gün yeni doldu 505.000 izlenmeyi geçti dünkü bölüm güme gitti valla en az 7 alırdık
bu arada özet geç başlayınca özetin reytingi nasıl artıyor gördük eğer haftaya vadi 21.15 e kadar özet verirse özet bu haftaki yeni bölümü geçer keşke rezil kanal bunu düşünebilse vallahi özet haftaya en az 4.5 alır
orası kesin bunlar nasıl insanlar aga ya hiç mi düşünemezler böyle şeyleri özet geç başlayıp geç bitse inan haftaya 5 bile alabilir bu bölüm baya etki yapacaktırEvet aga da bu sfer de kesin erkenden başlatırlar
Ve aleykümselam
Seviyorum aga napayımçd nin çanakkale bölümünü 1646384684. kez paylaşması adam gibi adam
@Doğu aga burgerdan falan yiyormusun sen asla öyle yerlerden bişey yemem dokuz eti-yağı olabilir elin gavuru nerden bilelim zaten hamburger pizza falan yemem şahsıma ters şeylerlahmacun söyle döner söyle kebap söyle çiğ köfte söyle misssssssss
![]()
Pusat Çakır'ın son sahnesi çekildi! Görkem Sevindik'e yeni projelerinde başarılar.
Ekli dosyayı görüntüle 50649
Efsane karakterdi yazık olduPusat Çakır'ın son sahnesi çekildi! Görkem Sevindik'e yeni projelerinde başarılar.
yazık çok yazık yeni sezonu boşa çekmesinler bence artık bitmiştir vadi bu kadar olmaz böyle bir karakter öldürülmez ayıp ya ayıp sözün bittiği yerdeyim artıkPusat Çakır'ın son sahnesi çekildi! Görkem Sevindik'e yeni projelerinde başarılar.
Birkaç hafta sonra eski Vadiye başlıyoruz topluca sen de burda ol yorumlaşırızIcim yaniyor. Vadi eriyor. Bisey yapamıyoruz be
Izledim ve yazdım aga görmedin mi?TÜYO; Armageddon timi geri dönüyor
@Doğu aga son bölüm yorumunu göremedim fazla abartma la izle de yorumunu yaz![]()