Aga senin gibilere güvenip bu çapsızlar her şeyi güllük gülistanlık zannediyorlar. "13 Yıldır zirvede" diye bir palavra uydurmuşlar külliyen yalan.bu dediğin şekilde olursa zaten geçmiş olsun
ama bunlar bahane değil isterse daha kötü olsun ne demek izlemeyi bırakmak usta ölene kadar bu söylemi kabullenemem
Vadi artık yolun sonuna geldi. Usta ölmeden bırakmam muhabbetini geç. Şu an eski polat Alemdar'dan eser yok. Canlı cenaze izliyoruz. Akşam üzeri Beyaz Tvdeki bölümlerdeki izlediğimiz Polat'la bu son 2 sezondaki Polat aynı mı? Aynıysa kolay gelsin ben daha bir şey demiyorum
Ha ayrıca istedikleri kadar oyuncu getirsinler. İsterse Leonardo Di Caprio gelsin fayda etmez. Sonuçta senrayo yazanların çapı, aklı belli.
Eğer dediginiz gibi dünkü bölümde Polat Zeynep'i kurtardıysa yeni bir aşk is cominghamleler geliyor aga mete raskoln pusat tilki varsa başka sevilen herkes ölecek sevilmeyen nefret edilen zeynep yusuf anadolu polatın kanatları altına girecek giriyorhamlenin kralını yapıyoruz bu hamlelerle tersten rekorlara devam edecez! ulan 3 sene önce bugün vadinin düştüğü durumu söyleseler hayatta inanamazdım rezil ettiler resmen koskoca kurtlar vadisini ne kadar küfretsem azdır beceriksiz çapsız iş bilmez reziller