Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga Cahit de güvenlikti ona bakarsan :A Sen de aklını kullanırsan diziyi ele geçirirsin :A Bizi kapının önüne koyarsın :A
Beni yerine koyduğun kişiye bak :ppp: Ama yapar mi yaparım valla :A Onca sene sizin cay derdinizi cekmisim biraz da siz beni çekin :A Birinizi temizlikci birinizi uşağım falan yapardim :D

Bu adam ölürse çok küfür yersiniz pana çok

Vadi gelenekleri bozdu! Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon 37 Bölüm yayınlanacak. (264-300)

Kurtlar Vadisi Pusu 16 Haziran Perşembe Akşamı Hafızalara kazınacak, Kanlı bir Sezon Finali Yapacak!!!!

Aga çok girdaplı olmuş vadideyiz akşama doğru mu anladım :X
tabi vadideyiz aga ama maçı da çok merak ediyorum reklam arasında bu sefer kanal değiştirecem normalde reklamda da değiştirmezdim :D o değilde yarın ki reyting tablosu keşke yayınlanmasa felaket olacak

tabi vadideyiz aga ama maçı da çok merak ediyorum reklam arasında bu sefer kanal değiştirecem normalde reklamda da değiştirmezdim :D o değilde yarın ki reyting tablosu keşke yayınlanmasa felaket olacak
Gol oldukça maça döneriz ; bakalim bölümde ölen olacak mı

Ya gol olayı var ya olunca bak tamam yeter zaten süper kalitede bir maç olacağı söylenemez
aga gol olduğunu nerden anlayacam ikide bir gol var mı diye kanal değiştiremem reklamda açarım maç sonu özetini izlerim tamam :D zaten büyük ihtimal yenilecez yenilirsek hiç takmam :D