Titus hemen boyun eğmişti Ertuğrul'a bak Noyan öylemi yakalansada tehdit ediyor Ertuğrul'uaaa turgut haklı noyan yine kaçacak çünkü
ertuğrulun öldürmeyeceğini biliyordurTitus hemen boyun eğmişti Ertuğrul'a bak Noyan öylemi yakalansada tehdit ediyor Ertuğrul'u
Evet olaysız ilerliyor ama sahneler ve replikler çok anlamlı ben beğendim bölümübölüm çok tatmin etmedi beni @Billy Kane 2 hafta bekledik ama noyanı yakalaması dısında pek bişey göremedim
çivi çakmadı değilmi daha noynın eline heyecan gelsin biraz ayoll diziyeEvet olaysız ilerliyor ama sahneler ve replikler çok anlamlı ben beğendim bölümü
Bölüm seni sarmayınca uyuya mı kaldın kız çaktı yaçivi çakmadı değilmi daha noynın eline heyecan gelsin biraz ayoll diziye
aaaa kaçırmısım tv açık ama nete bakarken kaçırdım demekki sahneyi çok konsantire olamadım bölüme evetBölüm seni sarmayınca uyuya mı kaldın kız çaktı ya
Eyvah eyvah kaçırdın güzelim sahneyi içim parçalandı benim izlerken sanki bana çakmış gibi hissettimaaaa kaçırmısım tv açık ama nete bakarken kaçırdım demekki sahneyi çok konsantire olamadım bölüme evet