- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,060
kafası kesilmeden ölmez bence yaralanmıştır78 milyon ağlıyor![]()
Burda bitirirlerse saçma olur ya koskoca Noyan yaralanıyor finali Sungur'la kapıyolar .sskafası kesilmeden ölmez bence yaralanmıştır![]()
böyle biter ama fragmanı verirler umarım 🙂Burda bitirirlerse saçma olur ya koskoca Noyan yaralanıyor finali Sungur'la kapıyolar .ss
Veririrler sezon finali hemde 😱böyle biter ama fragmanı verirler umarım 🙂
Noyan ölmüş gidiyo sungura üzülüyo Allahım sana geliyorumSungurtekin ölecekmii yaa![]()
aaa haftayamı sezon finali ne çabuk bitiyorVeririrler sezon finali hemde 😱![]()
Valla ya daha dün gibi hatırlıyorum yeni sezon ilk bölümünüaaa haftayamı sezon finali ne çabuk bitiyor![]()
Valla ya daha dün gibi hatırlıyorum yeni sezon ilk bölümünü![]()
aaa keşke sezon finalindede ölmese azıcık bir ümidim varNoyan çok iyi dövüştü Ertuğrulla eşit seviyede iki sahnede de ölmesin@Çiğdem- 'e de nanik yaptı.
Fragmanda sezon finalide demediler, yeni bölümdeaaa keşke sezon finalindede ölmese azıcık bir ümidim var![]()
Noyannn gittiiiiaaa keşke sezon finalindede ölmese azıcık bir ümidim var![]()
Ölümü o şekilde olmamalı çok basitti
Noyannn gittiiiiHaftaya sezon finali yazmadi? @Billy Kane
sezon finali olucağını kim söylemiştiki yeni bölüm basbayaÖlümü o şekilde olmamalı çok basitti
Dövüsemiyor diyorlardi Noyan tek eliyle yeniyordu ErtugruluBölümün sonu çok iyiydi Sungur'a üzülmedim faydadan çok zarar veriyordu obalara.
gözünaydın @DarkLeqenD Noyan'da gitti galiba?![]()
Ben öyle tahimn etmiştimsezon finali olucağını kim söylemiştiki yeni bölüm basbaya![]()